Jump to content

Megahalems, fans, temps

Guest

Recommended Posts

ημουν στους 45 idle τωρα το καλοκαιρι και ειμε τωρα στους 33-35 idle και μεσα σε βαρυ πεχνιδι τωρα το απογευμα που μπηκα ηταν κολημενο 56. αλλα βεβεα εχω και τον 960 εγω.. εινε πιο ζεστος απο τον δικο σου σωστα?

Αν θέλεις να δεις τι θερμοκρασία πιάνει ο επεξεργαστής σου σε 100% cpu user (full stress), κατέβασε το prime95 και δοκίμασέ τον.

Ταυτόχρονα να έχεις ανοιχτό και το HWMonitor για να βλέπεις τις θερμοκρασίες σε πραγματικό χρόνο.

θα αλλαξω παστα θελω να βαλω μια που να εχω μικροτερη θερμοκρασια, ας ειναι και 2-3 βαθμοι. ξερει καποιος?

θα αλλαξω παστα θελω να βαλω μια που να εχω μικροτερη θερμοκρασια, ας ειναι και 2-3 βαθμοι. ξερει καποιος?

Bάλε την Arctic Silver 5.

Tην χρησιμοποιούν οι περισσότεροι. Έχει πολύ καλή θερμοαγωγιμότητα και το κυριότερο απλώνεται εύκολα.

Κοίτα εδώ που θα την βρεις και πόσο κάνει.

αυτην εχω τωρα το εχω γραψει.. στο αρχικο ποστ, θελω μια οσο το δυνατον καλυτερη ειπαρχει για χαμηλοτερη θερμοκρασια.

Φιλε μ δεν φταιε η παστα σου!!κατιδεν εχει γινει καλα στην εγκατασταση της Ψυχτρας σου!εχω κ εγω την rev 2 se i7 950 και δεν ξεπερναω τους 65 βαθμους σε linx!Ποσο μαλλον σε game!!διορθωσε το μην εχεις προβληματα στο cpu σου

διορθοθηκε πεδια την εβαλα σωστα. ειχα λαθος κατι στην βαση.

65-68 full load. θα κοιταξω τι αλλο μπορο να κανω για ακομα καλυτερα.

μια χαρα εισαι. εδω εγώ είμαι στους 55 μαξ, δεν έχω δει παραπάνω(αν και είμαι με τον 920 και με τη μαμα θερμοαγώγιμη):)

Ερώτηση προς όποιον ξέρει: Θα ήταν καλύτερα με εναν ακομα sickleflow(push-pull)? γιατί το σκέφτομαι και εγώ(ειμαι με εναν σε push όπως ο kastorasgr)

το εχω δοκιμασει εγω εχω 3 τετοιους, τσαμπα θορυβος για 1-2 βαθμους. ουτε ..

καλα ειναι απλα πιστευο οτι δεν χρειαζεται 2 ας μας πει καποιος που ξερει καλυτερα :)

apostoli, σε τι βαθμους εισαι τωρα με αυτες την ζεστη?

Τελικά έβαλα και 2ο φουρφουρι, και όντως είναι 2-3 βαθμοι η διαφορα. Όμως δεν πολυακούγεται, μιας και μου παίρνει τα αυτιά το ανεμιστηρι της καρτας γραφικκών!:p

Εδώ (Λάρισα) με θερμοκρασία δωματίου 28-30 (δεν έχω κλιματισμό ούτε ανεμιστήρα δωματίου) είμαι σε ~38-40 idle και ~55-57 σε games. Δεν δοκίμασα να τον stressάρω με κανα προγραμματάκι να δω. Πιστεύω είναι καλά.:fun:

οποτε δεν εχω λαθος κατι εγω, για να εχεις εσυ στον 920 2,6ghz 57 βαθμους σε game λογικο ειναι να εχω εγω 62-64 πιστευο. βλεπεις δεν μιλαει και κανεις απο τους "καλους" του forum

ολοι καλοι ειναι εδω. οι κακοι ειναι στην φυλακη. ΠΑίζουν 10000000 πραγματα ρολο.

κουτι, μητρικη, κομματι επεξεργαστη, ειναι πολυ δυσκολο να συγκρίνεις με κάποιον άλλο :nothing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.