Jump to content

Megahalems, fans, temps

Guest

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα, ανοιγω ενα θεμα σχετικα με megahalems rev.2, fans και παστα.

Λοιπον οποιος εχει megahalems ας μου πει τι fan/fans εχει τι παστα και τι θερμοκρασιες εχει σε ενα παιχνιδι οποιοδηποτε νεο με καλα γραφικα, η και σε full load με Linx η prime95 τωρα το καλοκαιρι. Ακομα και πως εχετε βαλει την παστα.

Διοτι ευτασα στους 72 βαθμους σημερα βεβαια δεν εχει aircondition το δωματιο, θελω να δω μηπως εγω εχω κανει κατι λαθος, παρεπιπτοντος η gtx 480 ηταν μονο στους 85 βαθμους και λεο μονο διοτι ακομα και χειμωνα οπως ξερεται πολοι απο εσας μπορει να φτασει ανετα τους 93-96.

megahalems rev2: (push coolermaster Sickleflow blue led 120mm)

thermal paste: arctic silver 5

cpu : i7 960 3,3 turbo boost on.

mobo : gigabyte ud3r x58a revision 2

rams : kingston 1600 mhz cl 7

gpu :gigabyte gtx 480 15l-B

psu : akasa 1000w

1) Η ψύκτρα είναι στερεωμένη γερά και σταθερά πάνω στον επεξεργαστή;

2)Τα fans του κουτιού είναι τοποθετημένα σωστά; Δηλ. το/τα μπροστινό/α να βάζουν αέρα μέσα και το/τα πίσω να βγάζουν τον αέρα μέσα από το κουτί;

3)Κοίτα ένα video για τοποθέτηση θερμοαγώγιμης πάστας:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=o7rPqCvCt0g]YouTube - ‪How to Apply Thermal Compound to a CPU‬‏[/ame]

ναι φιλε, το 600τ εχω τωρα το πειρα, και εχω μακραν καλυτερες θερμοκρασιες απο ενα αλλο που ειχα, σε ολλα τα πραγματα απλα ο επεξεργαστης τωρα το καλοκαιρι ανεβενει..

και η ψυκτρα εινε στερεομενη και βιδομενη πολυ καλα, και την παστα την εχω απλοσει με το χερι οπως εχω δει απο βιντεο

πραγματικα πιστευο οτι φτεει το fan που εχω.. δεν εχω δει πολους να τους χρησιμοποιουν σε αυτη την αεροψυκτρα.

Έχω τη megashadow με δυο thermaltake,στις χαμηλότερες στροφες,με stock 930,65 βαθμούς max σε burm test,με τη <<μαμίσια>> πάστα της prolimatech

junior-21 δεν θελω να φανω κακος αλλα η ερωτηση που εκανες ουτε παιδια του δημοτικου δεν την κανουν, οπως εχω ξαναπει δεν ξερω πολλα πραγματα, για αυτο και εφτιαξα το topic για να δω αν εχω κανει κατι λαθος εγω. (δεν με βοηθησες σε κατι με την ερωτηση αυτη) θα προτιμουσα να μου πεις εισαι ασχετος φιλε.

φιλικα παντα.

δεν νομιζω να σε κορόιδεψα. ειναι πολλες gigabyte που εχω δει να εχουν ανεβασμένες θερμοκρασίες ότι cpu και αν βαλεις. Και μετα αυτα τα cpu σε asus εχουν μια χαρα temps. Και σε αυτη την περίπτωση αμεσως κανεις RMA την μητρική.

για θερμοκρασίες, μπορεις να δεις κι εδώ και να καταλάβεις αν είμαι και άσχετος :flower:

δεν ειπα οτι εισαι ασχετος προς θεου, δηλαδη επρεπε να γραψω αυτο που εγραψα για να μου γραψεις κατι τετοιο οπος μου εγραψες τωρα? αυτο με βοηθαει.

εγω φταιω γιατι ειμαι λιγομίλητος :hehe:

συγνωμη οπως και να εχει :)

οπως και να εχει, κανε μια δοκιμούλα...

στα 3,3 ghz ειδες 72 βαθμους?

ναι μετα απο 2 ωρες πεχνιδιου. αλλα η καρτα και τα αλλα πραγματα ηταν χαμηλα.

κατι δεν παει καλα σιγουρα

και τον πιο μπανανα cpu να εχεις, δεν γινεται...

και μου μιλας για gaming, που ειναι πολύ πιο χαλαρά τα πράγματα. έχεις την στοκ ψηκτρα να κανεις μια δοκιμή? Πάστα ποια έχεις?

arctic silver 5, δεν εχω χρονο για καμια δοκιμη, και απο οτι θυμαμε εχο 6-7 βαθμους πιο λιγο με την megahalems .

λοιπον να σου πω και κατι τον χειμωνα εχω 26-31-32 βαθμους idle και 70 βαθμους παει με linx μονο. σε games 50-55 .. τωρα το καλοκαιρι εχω το προβλημα.

Μια χαρά είσαι,μην τρελλαίνεσαι.Σε idle τώρα έχω 40,με θερμοκρασία δωματίου 26-27 βαθμούς με τον 930 stock

Εγω σήμερα την έστησα τη megahalems σε i7 920 σε στοκ ρολογια. Στην ίδια διαταξη (σε push έναν coolermaster sickleflow blue) με εσενα. Έχω 36-40 σε idle (αυτή τη στίγμη) με θερμοκρασία δωματίου 26-27 βαθμους. Εδώ και ένα 2ωρο+ που παίζω bf2 (όλα full) δεν έπιασε πάνω απο 51(48-51 ήταν μόνιμα).

ναι παιδια το θεμα εκλισε το εφτιαχα, ειχα αναποδα την βαση τελος παντων.

apostolis159 τι παστα χρησημοποιεις?

ναι παιδια το θεμα εκλισε το εφτιαχα, ειχα αναποδα την βαση τελος παντων.

apostolis159 τι παστα χρησημοποιεις?

Τωρα έβαλα αυτή που είχε η megahalems μέσα. Όταν χρειαστεί αλλαγή θα πάρω καποια άλλη καλύτερη.

Σκοπεύω να βάλω άλλο ένα φαν για push-pull, δεν ξέρω όμως αν θα δω διαφορά..

Τι εννοεις αναποδα τη βάση?:hm: Tώρα σε τι θερμοκρασίες είσαι?

Εγώ σε σχέση με την προηγούμενη ψυκτρα (nexus 3000 lite) είμαι ~10 βαθμους κάτω και σε idle και σε load.:)

ημουν στους 45 idle τωρα το καλοκαιρι και ειμε τωρα στους 33-35 idle και μεσα σε βαρυ πεχνιδι τωρα το απογευμα που μπηκα ηταν κολημενο 56. αλλα βεβεα εχω και τον 960 εγω.. εινε πιο ζεστος απο τον δικο σου σωστα?

Νομίζω αν και δεν είμαι σίγουρος. Αν κάποιος τους έχει χρησιμοποιήσει και τους 2 και ξέρει ας μας πει..:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.