oMikR0n Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2004 Λοιπον ειχα ενα υπολογιστή οπου ολα δουλευαν τελεια!Καποια στιγμη ομως οσο περνουσε ο καιρος το μιχανημα παλιωνε και χριαζοταν αναβαθμιση.Ετσι και εγω μαζεψα καποια λεφτα και πηρα καινουργιο επεξεργαστη μνημη και motherboard.Ομως απο τοτε εχω ενα τρομερο προβλημα που δεν με αφηνει να κανω την δουλεια μου Crying or Very sadΛοιπον αναλιτικα το συστημα μου αποτελειτε απο:Gigabyte GA-8KNXP (http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8KNXP.htm)Intel Pentium 4 Prescott 3E (http://www.intel.com/personal/products/pentium4/hyperthreading.htm?iid=ipp_desk_proc+highlight_p4_ht&)2xKingstor PC3200 512MB DDR CL3 (http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator/PartsInfo.asp?ktcpartno=KVR400X64C3A/512)2xWestern Digital JB Hard DisksChaintech Geforce 4 Ti4200Creative Audigy 2 PlatinumAntec PSU True Power 3301 DVD Sony1 CDRW Yamaha1 Floppy Very HappyΤο προβλημα μου λοιπον ειναι οτι απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση:1) Οταν προσπαθω να βαλω τα Windows XP στην πρωτη μπλε οθονη που αντιγραφει καποια αρχεια που χρειαζονται για την εγκατασταση μου λεει οτι δεν μπορει να αντιγραψει σωστα καποια αρχεια.Οταν ομως παταω το Retry συνεχειζει και απο οτι φαινετε τα αντιγραφει κανονικα Exclamation2) Μετα την εγκατασταση των windows,drivers,apps etc οταν προσπαθω να βαλω συγεκριμενα καποια προγραμματα, παιχνιδια οπως warcraft 3, Mozzila Firefox, Painkiller, The Simpsons Hit & Run και αλλα περνω μυνηματα οτι τα αρχεια που προσπαθει να αντιγραψει ειναι corrupted το οποιο ειναι 100% σιγουρο οτι δεν ειναι Exclamation3) Οταν προσπαθω να αποσυμπιεσω μεγαλα αρχεια rar περνω παλι μυνηματα οτι το package is corrupted.Το ξανακανω αμεσως μετα και ισως μου το κανει κανονικα ισως μου βγαλει αλλα αρχεια corrupted ExclamationΛογικα τα 3 παραπανω προβληματα ειναι το ιδιοΕπισης περνω και καποιες μπλε οθονες του τυπου (BAD_POOL_CALLER ή BAD_POOL_HEADER ή IRQ_NOT_LESS_OR EQUAL) αλλα αυτο δεν με πολυενδιαφερει διοτι λογικα ειναι κακος driverΠαρατηρησησεις: Wink1) Εχω δοκιμασει να βαλω πολλες εκδοσεις των windows απο διαφορετικα δισκακια γιαυτο μην μου απαντησετε παρακαλω οτι εχει προβλημα το cd των windows μου2) Εχω το τελευταιο version tou bios και ολων των driver. Επισεισ ολα αυτα γινοντε και με το που μπω στα windows για πρωτη φορα χωρις να εχω βαλει κανενανdriver.3) Εχω αλλαξει memmory settings, fsb settings απο το bios χωρις να βρω λυση Sad4) Αυτες οι μνήμες ειναι οι 2ες που εχω δοκιμασει!5) Εχω δοκιμασει και αλλο δισκο6) Η Temo του cpu einai 62-71 7) Oταν κανω μεταφορες αναμεσα στους δισκους δεν υπαρχει προβλημα.Δεν εχω αλλη cpu να δοκιμασω :\ αν και ειμαι σιγουρος οτι με αλλη cpu den θα εχω το προβλημα8) Φυσικα μιλαμε για FSB 800 και L2 1mb cache του CPUSorry για τα ορθογραφικα μου λαθηΠαρακαλω αν εχει καποιος στο μυαλο του κατι που ισως με βοηθησει να το πει, εκτος φισικα απο ηλιθιες απαντήσεις.Ουφφ, κουραστικαΡωτηστε οτι θελετε που να ειναι σχετικοΕυχαριστω εκ των προτέρων ...
oMikR0n Ιούνιος 1, 2004 Author #2 Ιούνιος 1, 2004 Επισεις καποια outputs apo το Cpu-Z που ισως φανουν χρισιμα::Link
RootX Ιούνιος 1, 2004 #3 Ιούνιος 1, 2004 Γεια χαρά, καλώς ήλθες.Δοκίμασε να τρέξεις κάποιο διαγνωστικό για τις μνήμες σου, όπως το memtest86 ή το Windows memory diagnostic.Αν βγάλουν λάθη, σημαίνει ότι κάποιο(ή και τα 2 stick) έχουν ή πρόβλημα, ή τα τρέχεις με timings που δεν αντέχουν, ή να χρειάζονται λίγη τάση παραπάνω.Αν σε 3-4 ώρες δεν σου βγάλουν λάθη, τότε το πρόβλημα είναι κάπου αλλού.. Ξεκίνα όμως από τις μνήμες, πες μας τα αποτελέσματα και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε άκρη.
oMikR0n Ιούνιος 1, 2004 Author #4 Ιούνιος 1, 2004 Εχω τρεξει και το memtest86 kai to prime95 χωρις προβληματα αλλα ομολογο οχι για 3-4 ωρες αλλα μονο 1-2 !Ευχαριστω θα το αφησω και θα σας πω τα αποτελεσματα!
Johnakis12 Ιούνιος 1, 2004 #5 Ιούνιος 1, 2004 Φίλε μου παρόμοια προβλήματα είχα κι εγώ με ένα msi 875p , 2x512 kingston , p2.8 northwood , και sata raid.Δοκίμασε τα εξής :1. Φόρτωσε στο bios τo setup defaults και δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα windows2. Από συσκευές κράτα μόνο τα απαραίτητα και δοκίμασε με μία μνήμη.3. Το τροφοδοτικό το έλεγξες αν δίνει σωστές τάσεις ? ή δοκίμασες με άλλο τροφοδοτικό ?
oMikR0n Ιούνιος 1, 2004 Author #6 Ιούνιος 1, 2004 Εχω φορτωσει στο bios τo setup defaults και δοκιμασα και με μια μνημηΟι τασεις ειναι οι εξης:Core 0: 1.35 VCore 1: 2.62 V+3.30: 3.25 V+5.00: 4.08 V+12.0: 11.13 V-12.0: -10.3 V Αλλα πεφτει και στα 5-10 που και που-5.0: 0 VFan 1 5192RPMFan 2 1662RPMFan 3 1493RPMCPU 57celcious with no load
.38-.45 Ιούνιος 1, 2004 #7 Ιούνιος 1, 2004 +5.00: 4.08 V+12.0: 11.13 Vκαι δουλευει ακομα; παλι καλαδε μπορεις να δοκιμασεις ενα πιο μεγαλο τροφοδοτικο, να δεις τι κανει;αερισε το, παρα πολυ ζεστο.
oMikR0n Ιούνιος 1, 2004 Author #8 Ιούνιος 1, 2004 Μολις εκαψα το τροφοδοτικο :E Το πηγα εκει που το πηρα και περιμενω αντικατασταση αλλα μαλλον θα παρω καποιο καλυτερο! Εσεις τι μου συμβουλετε να βαλω? Μπα δεν εχω να δοκιμασω καποιο καλυτερο Αυτη τη στιγμη το δουλευω με το παλιο μου (ενα απλο 300W). Υπαρχει κυνδηνος να παθει και αυτο κατι και μετα δεν εχω pc???
.38-.45 Ιούνιος 1, 2004 #9 Ιούνιος 1, 2004 καθολου απιθανο να παθει κι αυτο, και μαζι με το πισι. κοιτα για tagan, καλη λυση και φτηνη
voudas Ιούνιος 1, 2004 #10 Ιούνιος 1, 2004 για να τα φτύσει το άλλο, δεν αποκλείεται να κινδυνεύει και αυτό...δεν αποσυνδέεις προσωρινά περιττές συσκευές? και κανένα underclocking... κρίμα θα είναι να σου καεί τίποτα...
oMikR0n Ιούνιος 1, 2004 Author #11 Ιούνιος 1, 2004 για underclocking τι εννοεις ακριβως?να χαμηλωσω το FSB?
oMikR0n Ιούνιος 2, 2004 Author #13 Ιούνιος 2, 2004 Τελικα μου "πασαρανε" το Herolchi 475W με διαφορα 40 :Shocked:
oMikR0n Ιούνιος 2, 2004 Author #14 Ιούνιος 2, 2004 Μια παρατηρηση ακομα!Ψαχνωντας λιγο παραπανο το MBM ειδα οτι εχει να επιλεξω ακριβως το moatherboard που εχω, και απο οτι ειδα βελτιωθηκαν αρκετα τα voltage. Φυσικα ολα αυτα με το παλιο μου 300αρι τροφοδοτικο :Shocked:http://noobs4u.clan.gr/voltages.JPG
oMikR0n Ιούνιος 3, 2004 Author #16 Ιούνιος 3, 2004 Thats what i am exactly talking about: http://noobs4u.clan.gr/err.jpg
.38-.45 Ιούνιος 3, 2004 #18 Ιούνιος 3, 2004 το λεει αφου: λιγη μνημη, λιγος χωρος στο σκληρο ή χαλασμενο αρχειο
oMikR0n Ιούνιος 3, 2004 Author #19 Ιούνιος 3, 2004 1 Giga μνημη και 15 Giga free στο δισκο ειναι λιγα??? Το αρχειο δεν ειναι χαλασμενο! Αμα το κανω exctract 15 φορες θα μου το κανει κανονικα ! Πηρα το TAGAN τελικα αλλα παλι τα ιδια (((((((((((((((((
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.