Ntreik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2011 Γεια σας, εχω φτιαξει ενα σαιτ Welcome to Doctor's Net αυτο ειναι το λινκ.Μου ζητηθηκε καθε φορα που μπαινει ενας ασθενης στο σαιτ (παρακαλω μπειτε και θα καταλαβετε) να βγαινει ενα παραθυρο 'ωστε να μπορει να συμπληρωσει τους σφυγμους, την πιεση (συστολικη-διαστολικη) και το βαρος του. Αυτο απο την αλλη θα μπορει να το βλέπει ο γιατρος π μπηκε στο σαιτ κ θα μπορει να δει τις πιεσεις π.χ. ενος ασθενους τον τελευταιο μηνα/βδομαδα ημερα κλπ.. Αυτο που λειπει ειναι το παραθυρο με τα στοιχεια "σφυγμους, την πιεση (συστολικη-διαστολικη) και το βαρος" και τη δυνατοτητα να μπορει να τα δει ο γιατρος. Αυτα σε php. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του ημουν υποχρεος.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούνιος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 Website Under Review Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Ιούνιος 10, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 php submit form at DuckDuckGophp form builder at DuckDuckGoΨάξε μερικά παραδείγματα. Δεν είναι τίποτα η PHP αμα ξέρεις λίγη C. Είχα σηκώσει site online επεξεργασίας εικόνας σε 2 μέρες χωρίς να έχω ξαναχρησιμοποιήσει PHP ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.