Jump to content

Απάτη στο ebay

sotiris

Recommended Posts

Ο Ecell φταίει για όλα. Όχι η γενικότερη φιλοσοφία των ιντερνετικών αγορών που είναι "αγοράζω γουρούνι στο σακί". Μ'αρέσει που λέγανε κάποιοι για την προστασία των αξιολογήσεων του e-bay. Λες και ο άλλος δεν μπορεί να φανεί συνεπής σε 1000 συναλλαγές και να γίνει "καπνός" μόλις πάρει τα φράγκα από τις επόμενες 2000.

Άντε ζήτα ρέστα τώρα από τον ecell.

Ενω απο την στουρναρη που παιρνουμε τον χοιρο απο την βιτρινα δεν ανοιγουμε 200 θρεντς για κακο ρμα κλπ...Οπου και να παει κανεις,η στραβη θα γινει παντα.Δεν φταιει το ιντερνετ η η στουρναρη....

Αγορές μέσω νετ μόνο από dealers με πολλά χρόνια στον χώρο(π.χ. Pixmania) και κατά προτίμηση από Ελλάδα. Αυτοί αναγκάζονται να φερθούν πιο υπεύθυνα.

Πίσω από τον ecell ένας Θεός ξέρει τί κρύβεται.

Οι "generic" πωλητές του e-bay είναι σαν να βάλει κάποιος μια αγγελία στην εφημερίδα του στυλ "Τσάκωνας: Πωλούνται lcd τηλεοράσεις 20% κάτω". Εσύ θα τα κατέθετες τα λεφτά;

Ναι απλά ο λόγος που το ebay έχει πετύχει και όλα τα άλλα όχι είναι το buyer protection.

Κι εγώ δεν ασχολήθηκα να λύσω το πρόβλημα με τον πωλητή (που συνήθως έτσι γίνεται), άνοιξα αμέσως case στο ebay.

Αυτό που κάνει ο συγκεκριμένος είναι πραγματικά αξιοζήλευτη απάτη, διότι κρύβεται από το αρνητικό feedback των υψηλής αξίας προϊόντων.

Δεν θα του περάσει όμως, διότι έχω αγοράσει και κάτι άλλο από ecell (ένα case του 10 ευρου) και εκεί θα φάει neutral προς γνώση και συμμόρφωση.

Για μένα το ebay θα έπρεπε να βάλει multiplier στο feedback ανάλογα με το κόστος προϊόντος, για να αποφύγει τέτοιου είδους απάτες.

Ναι απλά ο λόγος που το ebay έχει πετύχει και όλα τα άλλα όχι είναι το buyer protection.

Κι εγώ δεν ασχολήθηκα να λύσω το πρόβλημα με τον πωλητή (που συνήθως έτσι γίνεται), άνοιξα αμέσως case στο ebay.

Αυτό που κάνει ο συγκεκριμένος είναι πραγματικά αξιοζήλευτη απάτη, διότι κρύβεται από το αρνητικό feedback των υψηλής αξίας προϊόντων.

Δεν θα του περάσει όμως, διότι έχω αγοράσει και κάτι άλλο από ecell (ένα case του 10 ευρου) και εκεί θα φάει neutral προς γνώση και συμμόρφωση.

Για μένα το ebay θα έπρεπε να βάλει multiplier στο feedback ανάλογα με το κόστος προϊόντος, για να αποφύγει τέτοιου είδους απάτες.

Γιατί όχι negative?

Mπορει να ακουστει ρατσιστικο, αλλα οποιος θελει ας το ψαξει να δει ο ιδιος για τον εαυτο του γιατι καποιοι γνωστοι μου που με προειδοποιησαν ειχαν δικιο τελικα:

Μακριά απο Εβραίους πωλητες!

(συγκεκριμενα ειχα παραγγειλει ακουστικα, ειχε τσεκαρει την ενδειξη οτι τα 'στειλε και 1 μηνα μετα ακομα "τα περιμενε απο τον προμηθευτη, χωρις να ξερει πότε ακριβως θα τα εχει"... ξεσηκωσα το ebay προκειμενου να φυγει η καταχωρηση απο το ebay που υπηρχε ακομα τοσο καιρο χωρις να στελνει τιποτα γραφοντας οτι "υπαρχουν πανω απο 10 διαθεσιμα" και τελικα μετα απο ακομα 1 μηνα περιπου τον εδιωξαν -- και ειχε και πολλα ονοματα πχ meirav4u meirav4all meiravsales κλπ! τα ιδια και χειροτερα εχω διαβασει και για αλλους...)

Mπορει να ακουστει ρατσιστικο, αλλα οποιος θελει ας το ψαξει να δει ο ιδιος για τον εαυτο του γιατι καποιοι γνωστοι μου που με προειδοποιησαν ειχαν δικιο τελικα:

Μακριά απο Εβραίους πωλητες!

(συγκεκριμενα ειχα παραγγειλει ακουστικα, ειχε τσεκαρει την ενδειξη οτι τα 'στειλε και 1 μηνα μετα ακομα "τα περιμενε απο τον προμηθευτη, χωρις να ξερει πότε ακριβως θα τα εχει"... ξεσηκωσα το ebay προκειμενου να φυγει η καταχωρηση απο το ebay που υπηρχε ακομα τοσο καιρο χωρις να στελνει τιποτα γραφοντας οτι "υπαρχουν πανω απο 10 διαθεσιμα" και τελικα μετα απο ακομα 1 μηνα περιπου τον εδιωξαν -- και ειχε και πολλα ονοματα πχ meirav4u meirav4all meiravsales κλπ! τα ιδια και χειροτερα εχω διαβασει και για αλλους...)

Warning: Ebay holocaust 2012 by giorginho :p

Εβραίος είναι ο ecell; που το λέει;(από περιέργεια)

Έκανα escalate την υπόθεση σήμερα και μου έκανε αμέσως refund το ebay το αρχικό ποσό.

Παρ'όλο που ζήτησα όμως να μου δώσουν και τα μεταφορικά της επιστροφής, δεν το σχολίασαν ούτε ασχολήθηκαν. Στα 33 ευρώ δηλαδή τα 7 ευρώ είναι φύρα.

Μάλιστα στα case details δείχνει αυτά:

Refund information:

We issued you a £27.95 refund to the PayPal account that you used to purchase this item. Please log in to PayPal and view the history page if you don't see it in your PayPal balance.

Final decision:

Neither you nor the seller were found to be at fault.

Customer support comments:

'You will be issued with a refund.'

πράγμα τουλάχιστον απαράδεκτο αν κρίνω το ποιόν του ecell.

Τέρμα το .co.uk από εμένα να στρώσουν.

Έκανα escalate την υπόθεση σήμερα και μου έκανε αμέσως refund το ebay το αρχικό ποσό.

Παρ'όλο που ζήτησα όμως να μου δώσουν και τα μεταφορικά της επιστροφής, δεν το σχολίασαν ούτε ασχολήθηκαν. Στα 33 ευρώ δηλαδή τα 7 ευρώ είναι φύρα.

Μάλιστα στα case details δείχνει αυτά:

Refund information:

We issued you a £27.95 refund to the PayPal account that you used to purchase this item. Please log in to PayPal and view the history page if you don't see it in your PayPal balance.

Final decision:

Neither you nor the seller were found to be at fault.

Customer support comments:

'You will be issued with a refund.'

πράγμα τουλάχιστον απαράδεκτο αν κρίνω το ποιόν του ecell.

Τέρμα το .co.uk από εμένα να στρώσουν.

Ρε σωτηρη αμαν,εγω θα στα λεω?Πες τους το εξης να καταλαβουν

Yes ,yes ,yes ,I ,look,in the such beginning nor and ,look,nor he wanted the to make this this the transaction,,but then,,when when as I told that with that I didnt didnt even want he told no,he says ,I want to make it happen ,he will be make a new ebay member to define and for the transaction to be made again.No it doesnt matter,it may be whenever he will do as you will him define.Yes yes yes ,thats correct ,then,listen to me,when he said,said,look,he that that that,no I didnt want the transaction ,then I told OK,I want it to happen,uuuhhh no I dont want it either and then he ,after that since I told him what I wanted,If I didnt want and I changed and I told OK,not,neither do I and then he said again that,you know I want it to happen uuuhhh but then I didnt accept after all that and I told that it may happen whenever it may be ,you may define him.

Thats exactly what I wanted to say.There is nothing more to add.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

είναι τελείως απαράδεκτοι οι πωλητές των HID Xenon kit VVME για αυτοκίνητα

μπορεί να παράγγειλα και 20 κιτ και πέρασα και σε μένα και σε άλλους φίλους και ένα δικό μου κιτ χάλασε, το έστειλα και δεν το παρέλαβαν ποτέ! πραγματικά αν κάποιος αγοράσει από το ebay ας του ρίξει μια αρνητική αξιολόγηση για μένα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.