Jump to content

Πρόβλημα με σύνδεση HDMI σε τηλεόραση

vic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το πρόβλημα είναι κάπως περίεργο. Έχω έναν υπολογιστή στο σαλόνι, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με την τηλεόραση μέσω καλωδίου HDMI (v1.4 - 5m). Μόλις βάζω στην τηλεόραση να δείξει από τον υπολογιστή αρχίζει και "τσιρίζει". Είναι ένας ήχος υψηλής συχνότητας χωρίς να είναι συνεχόμενος. Σταματάει λίγο και ξαναξεκινάει. Ακανόνιστος. Αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε από τις 4 θύρες το συνδέσω. Έχω δοκιμάσει και με διαφορετικό καλώδιο και γίνεται ακριβώς το ίδιο. Πάνω στην τηλεόραση όμως είναι συνδεδεμένος με HDMI και δορυφορικός αποκωδικοποιητής χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η κάρτα είναι η 9800GT και η τηλεόραση η 37LG6000-ZA.

Ιδέες κανείς γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα; :hang3:

Πλασμα τηλεόραση ή LCD; Λευκό wallpaper έχεις στο πισι; Ρίξε τη φωτεινότητα όταν κάνει θόρυβο και δες αν μειώβεται / εξαλείφεται.

LCD είναι η τηλεόραση. Δοκίμασα τη φωτεινότητα και δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Δοκίμασε να συνδέσεις κάτι άλλο με HDMI πάνω στην τηλεόραση και δες αν σου κάνει και πάλι θόρυβο!

Είναι συνδεδεμένος δορυφορικός αποκωδικοποιητής με HDMI και δουλεύει καθημερινά χωρίς πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.