Jump to content

A/C inverter για μικρό δωμάτιο

Wizard!

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

ενταξει βασει του skroutz , για Daikin το πιο φθηνο ενεργ.κλασης Α/Α και με ινβερτερ ξεκιναει απο 600+ ευρω.

αξιζει να ασχοληθω με AC της ταξεως ~350-400 με ινβερτερ ;

inverter - Κλιματιστικά (Τεχνολογίες: Inverter) | Skroutz.gr

ξερω οτι τα Daikin ειναι απο τα καλυτερα A/C

εχουμε ενα 20αρι Inverter στο σαλονι.....και εννοηται ειναι αθορυβο ψυχει ολο το σπιτι απλα τα σπαει! αλλα κοστιζε 1000++ευρω

αν εδινα 500+ ευρω θα πηγαινα σε Daikin με κλειστα ματια...το θεμα ειναι δεν θελω να δωσω τοσα

Toyotomi Akira GAN/GAG A128TR :: expertstore

μια χαρα μου φενεται αυτο

Ναι, θα γίνει και αυτό, αλλά και πάλι στο σύνολο (δωμάτιο 1 + διάδρομος 2μ + δωμάτιο 2) είναι οριακά 20τμ². Όσο για το δεύτερο δωμάτιο, η χρήση θα είναι συμπληρωματική, δηλαδή το βράδυ στον ύπνο, να στέλνει λίγο δροσιά, δε θέλω κάτι ιδιαίτερο.

Oι γονείς μου έχουν ένα Mitsu 12άρι που κάνει την ίδια δουλειά, τοποθετημένο στο υπνοδωμάτιο στέλνει δροσερό αέρα μέσω ενώς διαδρόμου μέχρι και την κουζίνα.

Αν ψάχνεις κάτι παρόμοιο πρέπει να δείς μοντέλο με περισσότερα BTU αλλιώς ένα μικρό θα λειτουργεί μόνιμα στο φούλ και δεν θα μπορεί να καλύψει ικανοποιητικά τους χώρους που θες.

Πρόσεξε λίγο γιατί αν αφήνεις τις πόρτες ορθάνοικτες το όποιο μηχάνημα πάρεις θα λειτουργεί σχεδόν πάντα στο 100% με αυξημένη κατανάλωση.

Για κρεβατοκάμαρα πάντως εγώ είδα πραγματικά την υγειά μου με κάτι τέτοιο: ανεμιστήρες οροφής - Ανεμιστήρες - Σελίδα 2 από 5 | Skroutz.gr

Πραγματικά αθόρυβο, αποδοτικό, ποιό υγιεινό, πολύ ποιό οικονομικό αλλά μην κοιτάξεις τα φθηνά μοντέλα.

Τον ανοίγω από τώρα και ειδικά τις μέρες με υγρασία και κουφόβραση κάνει δουλειά αλλά βέβαια μην περιμένεις απόδοση όταν έξω έχει 40+ όλη μέρα...

Για κρεβατοκάμαρα πάντως εγώ είδα πραγματικά την υγειά μου με κάτι τέτοιο: ανεμιστήρες οροφής - Ανεμιστήρες - Σελίδα 2 από 5 | Skroutz.gr

Δίκιο, απλά δεν είναι η κρεβατοκάμαρα η προτεραιότητα. Στο δωμάτιο των υπολογιστών, απλά δε μπορείς να κάτσεις το καλοκαίρι. Στο υπνοδωμάτιο έχω έναν κλασσικό ανεμιστήρα, που λίγο πολύ την κάνει τη δουλειά του. Τώρα αν το a/c μπορεί να στείλει και λίγη δροσιά, δε με χαλάει, άλλωστε θα δουλέψει με νυκτερινό τιμολόγιο.

Σήμερα μου ήρθε ενημερωτικό email από Κωτσόβολο. Αυτοί τελικά πουλάνε τρέλα έτσι;

Δείτε και μόνοι σας. Η πάνω εικόνα ήταν στο ενημερωτικό, είναι και στην κεντρική σελίδα του site. Η κάτω, εμφανίζεται στο checkout... :getlost:

attachment.php?attachmentid=45002&stc=1&d=1307975661

Πατάμε πάνω στο banner για να μας οδηγήσει στα a/c που περιλαμβάνονται στην προσφορά και δεν πάμε από τις κατηγορίες, μήπως, λέω μήπως, δεν περιλαμβάνονται όλα...

attachment.php?attachmentid=45003&stc=1&d=1307975671

post-173-1416075271,2145_thumb.jpg

post-173-1416075271,2497_thumb.jpg

μάλλον φταίει η εγκατάσταση που έχεις βάλει μαζί

Σωστό, αλλά αυτό είναι bug του λογισμικού. Ο καθένας δεν είναι υποχρεωμένος να το ξέρει. Άλλωστε ποιός αγοράζει a/c χωρίς εγκατάσταση...;

Γιώργο σε κλέβουν με 83Ε εγκατάσταση. Αν η εγκατάσταση ειναι σχετικά ευκολη (όχι σκαλωσιές και όχι μεγάλες σωλήνες) τότε έξω βρίσκεις τεχνικό με 40Ε~50Ε για 9άρι-12άρι.

Από εκει "κονομάνε" τα μεγάλα μαγαζιά.

Δίκιο, απλά δεν είναι η κρεβατοκάμαρα η προτεραιότητα. Στο δωμάτιο των υπολογιστών, απλά δε μπορείς να κάτσεις το καλοκαίρι. Στο υπνοδωμάτιο έχω έναν κλασσικό ανεμιστήρα, που λίγο πολύ την κάνει τη δουλειά του. Τώρα αν το a/c μπορεί να στείλει και λίγη δροσιά, δε με χαλάει, άλλωστε θα δουλέψει με νυκτερινό τιμολόγιο.

Αν στο δωμάτιο υπολογιστών χρειάζεσαι ψύξη και τον χειμώνα τότε κανένα από τα κοινά a/c δεν σου κάνει

Τώρα, και εννοώ το μεσημέρι, δε χρειάζομαι. Ούτε εγώ, ούτε οι υπολογιστές. Αλλά φυσικά ακόμα δεν έχει μπει το καλοκαίρι, έτσι; Πέρσυ οι υπολογιστές, μια χαρά τα κατάφεραν, εμείς λιώσαμε :p

Για Japan εδω: Toyotomi Gosai TAN/TAG A28GW | Skroutz.gr

Και πάρε ένα τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο και ρώτα για την εγκατάσταση-εγγύηση ;) , μιας και την εγγύηση την δίνει αυτός και όχι το κατάστημα που θα σε χρεώσει 90Ε.

Τελικά κατέληξα στο Toyotomi MTN MTG A128FS, το οποίο, σε χαρακτηριστικά τουλάχιστον, είναι καλύτερο από το πιό ακριβό του μοντέλο (+50€).

Λογικά μέσα στην άλλη εβδομάδα θα έχει εγκατασταθεί, οπότε θα σας πω κι εντυπώσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.