pastelidis.n.s. Ιούνιος 11, 2011 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Οσο χρειαζεται η εσωτερικη μοναδα να δουλεψει τοσο δουλευει η εξωτερικη ειναι δηλαδη μεταβλητων στροφων το μοτερ στην εξωτερικη μοναδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 11, 2011 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 ενταξει βασει του skroutz , για Daikin το πιο φθηνο ενεργ.κλασης Α/Α και με ινβερτερ ξεκιναει απο 600+ ευρω.αξιζει να ασχοληθω με AC της ταξεως ~350-400 με ινβερτερ ; inverter - Κλιματιστικά (Τεχνολογίες: Inverter) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 11, 2011 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 ξερω οτι τα Daikin ειναι απο τα καλυτερα A/Cεχουμε ενα 20αρι Inverter στο σαλονι.....και εννοηται ειναι αθορυβο ψυχει ολο το σπιτι απλα τα σπαει! αλλα κοστιζε 1000++ευρωαν εδινα 500+ ευρω θα πηγαινα σε Daikin με κλειστα ματια...το θεμα ειναι δεν θελω να δωσω τοσαToyotomi Akira GAN/GAG A128TR :: expertstoreμια χαρα μου φενεται αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Ιούνιος 11, 2011 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 αληθεια τα Midea τι λενε? Έχουν την φήμη ότι είναι τα καλύτερα κινέζικααλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία απο αυτά για να σου πώ σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούνιος 13, 2011 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Ναι, θα γίνει και αυτό, αλλά και πάλι στο σύνολο (δωμάτιο 1 + διάδρομος 2μ + δωμάτιο 2) είναι οριακά 20τμ². Όσο για το δεύτερο δωμάτιο, η χρήση θα είναι συμπληρωματική, δηλαδή το βράδυ στον ύπνο, να στέλνει λίγο δροσιά, δε θέλω κάτι ιδιαίτερο.Oι γονείς μου έχουν ένα Mitsu 12άρι που κάνει την ίδια δουλειά, τοποθετημένο στο υπνοδωμάτιο στέλνει δροσερό αέρα μέσω ενώς διαδρόμου μέχρι και την κουζίνα.Αν ψάχνεις κάτι παρόμοιο πρέπει να δείς μοντέλο με περισσότερα BTU αλλιώς ένα μικρό θα λειτουργεί μόνιμα στο φούλ και δεν θα μπορεί να καλύψει ικανοποιητικά τους χώρους που θες.Πρόσεξε λίγο γιατί αν αφήνεις τις πόρτες ορθάνοικτες το όποιο μηχάνημα πάρεις θα λειτουργεί σχεδόν πάντα στο 100% με αυξημένη κατανάλωση.Για κρεβατοκάμαρα πάντως εγώ είδα πραγματικά την υγειά μου με κάτι τέτοιο: ανεμιστήρες οροφής - Ανεμιστήρες - Σελίδα 2 από 5 | Skroutz.grΠραγματικά αθόρυβο, αποδοτικό, ποιό υγιεινό, πολύ ποιό οικονομικό αλλά μην κοιτάξεις τα φθηνά μοντέλα.Τον ανοίγω από τώρα και ειδικά τις μέρες με υγρασία και κουφόβραση κάνει δουλειά αλλά βέβαια μην περιμένεις απόδοση όταν έξω έχει 40+ όλη μέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 13, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Για κρεβατοκάμαρα πάντως εγώ είδα πραγματικά την υγειά μου με κάτι τέτοιο: ανεμιστήρες οροφής - Ανεμιστήρες - Σελίδα 2 από 5 | Skroutz.grΔίκιο, απλά δεν είναι η κρεβατοκάμαρα η προτεραιότητα. Στο δωμάτιο των υπολογιστών, απλά δε μπορείς να κάτσεις το καλοκαίρι. Στο υπνοδωμάτιο έχω έναν κλασσικό ανεμιστήρα, που λίγο πολύ την κάνει τη δουλειά του. Τώρα αν το a/c μπορεί να στείλει και λίγη δροσιά, δε με χαλάει, άλλωστε θα δουλέψει με νυκτερινό τιμολόγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 13, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Σήμερα μου ήρθε ενημερωτικό email από Κωτσόβολο. Αυτοί τελικά πουλάνε τρέλα έτσι; Δείτε και μόνοι σας. Η πάνω εικόνα ήταν στο ενημερωτικό, είναι και στην κεντρική σελίδα του site. Η κάτω, εμφανίζεται στο checkout... Πατάμε πάνω στο banner για να μας οδηγήσει στα a/c που περιλαμβάνονται στην προσφορά και δεν πάμε από τις κατηγορίες, μήπως, λέω μήπως, δεν περιλαμβάνονται όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 13, 2011 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 μάλλον φταίει η εγκατάσταση που έχεις βάλει μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 13, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 μάλλον φταίει η εγκατάσταση που έχεις βάλει μαζίΣωστό, αλλά αυτό είναι bug του λογισμικού. Ο καθένας δεν είναι υποχρεωμένος να το ξέρει. Άλλωστε ποιός αγοράζει a/c χωρίς εγκατάσταση...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 13, 2011 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Γιώργο σε κλέβουν με 83Ε εγκατάσταση. Αν η εγκατάσταση ειναι σχετικά ευκολη (όχι σκαλωσιές και όχι μεγάλες σωλήνες) τότε έξω βρίσκεις τεχνικό με 40Ε~50Ε για 9άρι-12άρι. Από εκει "κονομάνε" τα μεγάλα μαγαζιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 13, 2011 Author #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Ναι, αλλά συνήθως παίζουν παιχνίδια με την εγγύηση, ότι επειδή δεν στο έβαλε "εγκεκριμένος" τεχνικός, φταίει αυτό που έπαθε ζημιά και δε σε καλύπτει η εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Ιούνιος 13, 2011 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Δίκιο, απλά δεν είναι η κρεβατοκάμαρα η προτεραιότητα. Στο δωμάτιο των υπολογιστών, απλά δε μπορείς να κάτσεις το καλοκαίρι. Στο υπνοδωμάτιο έχω έναν κλασσικό ανεμιστήρα, που λίγο πολύ την κάνει τη δουλειά του. Τώρα αν το a/c μπορεί να στείλει και λίγη δροσιά, δε με χαλάει, άλλωστε θα δουλέψει με νυκτερινό τιμολόγιο. Αν στο δωμάτιο υπολογιστών χρειάζεσαι ψύξη και τον χειμώνα τότε κανένα από τα κοινά a/c δεν σου κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 13, 2011 Author #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Τώρα, και εννοώ το μεσημέρι, δε χρειάζομαι. Ούτε εγώ, ούτε οι υπολογιστές. Αλλά φυσικά ακόμα δεν έχει μπει το καλοκαίρι, έτσι; Πέρσυ οι υπολογιστές, μια χαρά τα κατάφεραν, εμείς λιώσαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 13, 2011 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 εγω αυτες τις μερες θα ριξω και μια ματια στο saturn να δω τι παιζει.....γτ εχει καλες προσφορεςwizard! εσυ τελικα απο κοτσοβολο τσιμπισες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 14, 2011 Author #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2011 Δεν το πήρα, μάλλον σήμερα θα πάω. Κοιτάω για Toyotomi, παρόλο που τα φθηνά της είναι PRoC και όχι Japan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 14, 2011 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2011 Για Japan εδω: Toyotomi Gosai TAN/TAG A28GW | Skroutz.gr Και πάρε ένα τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο και ρώτα για την εγκατάσταση-εγγύηση , μιας και την εγγύηση την δίνει αυτός και όχι το κατάστημα που θα σε χρεώσει 90Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 16, 2011 Author #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Επειδή δεν έχω βρει τιμή κάτω από 65€ την εγκατάσταση, αν κάποιος ξέρει αξιόπιστο τεχνικό που μπορεί αν το κάνει με λιγότερα, μου λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 17, 2011 Author #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Για Japan εδω: Toyotomi Gosai TAN/TAG A28GW | Skroutz.grΤελικά κατέληξα στο Toyotomi MTN MTG A128FS, το οποίο, σε χαρακτηριστικά τουλάχιστον, είναι καλύτερο από το πιό ακριβό του μοντέλο (+50€).Λογικά μέσα στην άλλη εβδομάδα θα έχει εγκατασταθεί, οπότε θα σας πω κι εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 17, 2011 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Και εγώ αυτό παράγγειλα (επί 3) αλλά σε 12άρι (ΜΤΝ ΜΤG A135FS). Εχει και ιονιστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 17, 2011 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 θα το παραγγειλω και γω αυριο το πρωι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.