Jump to content

Socket 939 reviews!

vdeseris

Recommended Posts

Να υποθεσω ακομα ενας που περιμενει υπομονετικα το 939; :flower: :toomuchne

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 10:20]

Να υποθεσω ακομα ενας που περιμενει υπομονετικα το 939; :flower: :toomuchne

Εγώ? Μπά!!! Nforce 3 250GB με 3400+ μάλλον μέσα στο καλοκαίρι. Πολλά λεφτά οι 939. Αδικαιολόγητα πολλά

754 rulez ρε παιδια , το εχω πει πολλες φορες :D:T:

παντως εαν ειναι να παρω 939 σε τετοιες τιμες θα το γυρισω σε οπτερον μιας και δεν προκειται να αλλαξει για πολυ καιρο ακομα και εκτος απο αυτο θα εχω και dual core σε 1.5 χρονο.

not bad.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 10:31]

754 rulez ρε παιδια , το εχω πει πολλες φορες :D:T:

παντως εαν ειναι να παρω 939 σε τετοιες τιμες θα το γυρισω σε οπτερον μιας και δεν προκειται να αλλαξει για πολυ καιρο ακομα και εκτος απο αυτο θα εχω και dual core σε 1.5 χρονο.

not bad.

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ

Σωστός ο vdeseris :flower: Μας πρόλαβες όλους. Είπα να σηκωθώ πρωί να δω τα review αλλά τελικά με πήρε ο ύπνος :o

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 14:59]

Σωστός ο vdeseris :flower: Μας πρόλαβες όλους. Είπα να σηκωθώ πρωί να δω τα review αλλά τελικά με πήρε ο ύπνος :o

Πάρτε ακόμα ένα:

http://www.beyond3d.com/reviews/amd/939/

Με κάτι που μου άρεσε πολύ. Για να μην λένε μερικοί-μερικοί ότι οι Ρ4 είναι καλυτεροι στο 3D rendering! :devil:

"The situation appears to be much more clear cut in terms of 3D rendering, with sizeable performance advantages to the AMD64 platform in comparison to the 3.4GHz P4 we used here. In fact the performance differences were so large we queried if it wasn't the case that ATI were getting more support for their drivers from AMD than they were Intel, and they assure us that this is not the case. It would appear that the platform lends itself very nicely to 3D performance, probably largely due to the increased memory performance thanks to the memory interface directly to the CPU"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.