theodor77 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2011 Καλησπεριζω ολα τα μελη .Λοιπον .Εχτες παρελαβα το καινουριο router απο την cyta , και ειναι ενα pirelli p.rg a4201g .Σημερα ηρθε ενας τεχνικος για να δει την γραμμη , και στην ερωτηση μου αν το usb που εχει το συγκεκριμενο router ειναι για να δινεις ιντερνετ σε υπολογιστη μεσω usb η για να συνδεεις εναν εκτυπωτη η ενα σκληρο για να τον κανεις δυκτιου , μου απαντησε οτι ειναι το δευτερο .Του ειπα οτι θελω να συνδεσω ενα usb εξωτερικο σκληρο για να τον εχω σαν σκληρο δυκτιου .Μου ειπε οτι μπορω να συνδεσω τον σκληρο και να κανω αυτο που θελω η ακομα και ενα πολυμηχανημα η εκτυπωτη.Επισης των ρωτησα αν χρειαζετε καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανω για να δωσει προφανως το royter καποια IP σε αυτο το μηχανημα .Μου απαντησε οτι θελει καποιες ρυθμισεις οποσδηποτε , αλλα δεν ξερει τιποτα περι το ποιες ρυθμησεις ειναι αυτες .Τωρα .Υπαρχει καποιος εδω που να μπορει να μου πει ποιες ειναι αυτες οι ρυθμισεις που πρεπει να κανω και φυσικα πως να τις κανω ?Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Αμφιβάλω για τα λεγόμενα του τεχνικού σου αλλα περίμενε μήπως σου απαντήσει και κάποιος άλλος που θα έχει το router σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor77 Ιούνιος 9, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Σε ποια απο ολα τα λεγομενα του φιλε Κωστακη ?Στο οτι θελει πολλες ρυθμισεις η στο οτι δεχετε εναν εξωτερικο σκληρω η ενα εκτυπωτη για να τον κανει δυκτιακο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 9, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Σε ποια απο ολα τα λεγομενα του φιλε Κωστακη ?Στο οτι θελει πολλες ρυθμισεις η στο οτι δεχετε εναν εξωτερικο σκληρω η ενα εκτυπωτη για να τον κανει δυκτιακο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 τι σχήμα έχει η θύρα usb?manual δεν έχει αυτό το πραγματάκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 9, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 έχει... http://www.cyta.gr/website/_cm_admin/editor/uploads/files/pirelli.pdfΣελίδα 9.:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor77 Ιούνιος 9, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Αδελφε μου Κωστακη το router που δινεις το manual ειναι το παλιο .Εμενα μου ηρθε το pirelli p.rg a4201g.Παρακατω σου/σας παραθετω ενα αλλο ποστ καπιου αγνωστου παιδιου που λεει τα εξης :Εχω ενα pirelli PRG A4201G της Cyta το οποιο υποστηριζει usb ειτε για μεσο αποθηκευσης ειτε για εκτυπωτη. Δοκιμασα ενα στικακι και το ειδε.Αναψε και το ενδεικτικο λαμπακι που εχει αμεσως.Δοκιμαζω με ενα εκτυπωτη epson sx115 και δεν τον βλεπει με τιποτα.Εχω προσπαθησει με διαφορους τροπους αλλα τιποτα και εχω ψαξει και στοιντερνετ αρκετα.Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα?Σας ευχαριστω προκαταβολικα.Kαι για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις για το ανωτερο post ειναι του μελους NFUN απο το site adslgr.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 9, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 ok πάσο.για δές και εδώ http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=390095 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.