Jump to content

windows7 x64 crash

captainzero

Recommended Posts

γεια σας. μολις αναβαθμησα τον υπολογιστη μου με τα εξης: asrock p67pro3, intel i5-2500k, gigabyte gtx560ti 950mhz και ram micron 8gb. κρατησα το παλιο τροφοδοτικο(t&p gde 450W) για να το δοκιμασω εαν ηταν επαρκες. εχω εγκαταστησει windows 7 x64 και δεν εχω καμμια αλλη συσκευη συνδεδεμενη στο συστημα. οταν δοκιμαζω να τρεξω το 'windows experience index', μολις φτανει στο 'direct3d 9 alu assessment' ο υπολογιστης κανει επανεκκινηση. εχω περασμενους τους τελευταιους drivers nvidia(275.33). επισης στο crysis 2, ενω ξεκιναει κανονικα και φορτωνει το παιχνιδι, μπαινω στα μενου κλπ, μολις φορτωσει η μπαρα για να ξεκινησει πχ το single player, ο υπολογιστης κανει επανεκκινηση. στα 'power options' εχω επιλεγμενο το 'high performance'(σε περιπτωση που επαιζε καποιο ρολο). υποψιαζομαι το τροφοδοτικο αλλα δεν εχω καμμια 'ακρη' για να δοκιμασω καποιο αλλο τροφοδοτικο και δε θελω να αγορασω καινουργιο πριν σιγουρευτω οτι δεν ειναι καποιο προβλημα της καρτας γραφικων η ειναι θεμα drivers η κατι αλλο. ποια ειναι η γνωμη σας?

καλησπέρα, θεωρώ πως κατά 99,9% είναι το τροφοδοτικό. Ο υπολογιστής φαίνεται σε όλες τις περιπτώσεις που περιγράφεις να ''κρεμάει'' μόλις αρχίσει να δουλεύει υπό πλήρες φορτίο η κάρτα γραφικών.

Λογικα δε φτανει το ρευμα για να δουλεψει και η καρτα.

Τρεχα και ενα furmark...πιθανοτατα θα στο ξανακανει , και παρε κανα τροφοδοτικο 600ρι

πχ1 πχ2 πχ3

και πχ4 για κατι πιο οικονομικο

οταν τρεχω το 3dmark11 παλι το ιδιο κανει. ετρεξα και το furmark και επισης κανει επανεκκινηση μολις ξεκιναει το τεστ. μαλλον το προβλημα 'φωναζει' οτι ειναι το τροφοδοτικο ε? ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.