Jump to content

Swiftech Coolsleeves / μαζική παραγγελία

voudas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 18:55]

nice mem cooling patend

χεχεχε........:D ηταν εμπνευση λεμε.....

Παντος fanisK μην ανχωνεσαι........χαλαρωσε...:p :p ........δεν νομιζω να σου τα παρουν....:blink:

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

παιδια εγω περιμενω την παρεα μου να κατεβουμε ομονοια! οποτε δεν ξερω αν προλαβω να ερθω... αν ξυπνησω ;) δωδεκα παρα πεντε θα ειμαι στο πλαισιο! αλλιως... :zzz:

αν εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα ας το αναβαλλουμε αφου η εθνικη μας ειναι πανω απ'ολα... αλλιως ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα να τα παρω δευτερα... :o

ελα ρε ελλαδαρα!!!!!!! γερα για τον τελικο!!!!! :worship: :clap: :worship: :clap: :worship: :clap: :worship: :clap: :worship: :clap:

Ακυρο και απο μενα ...Ημουν ομονοια->συνταγμα και ουρλιαζα και ειμαι κομματια..Ισα που μπηκα και ποσταρω αυτο εδω....

Αν ειναι θα τα τσιμπισω δευτεριατικα απο HAC αν εχει μεινει τιποτα...

Αρχική απάντηση από Voudas

ρε Μάριε έλεος... τί Μητσοτάκης είσαι πια! όσο καθόταν δίπλα στον φράγμα δεν έριξε ούτε μια ίσια ζαριά. με το που έφυγες με πήδηξε!!!

Αχαχαχαχαχαχαχααα !!!!! ΛΟΛ :):)

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 15:47]

ρε Μάριε έλεος... τί Μητσοτάκης είσαι πια! όσο καθόταν δίπλα στον φράγμα δεν έριξε ούτε μια ίσια ζαριά. με το που έφυγες με πήδηξε!!!

Μαριε....................καλο παιδι εισαι δεν λεω.........αλλα αμα ξανακατσεις κοντα μου οταν παιζω ταβλι θα σε σουβλισω παλιογκαντεμη..........................:devil: :devil: :boxed: :devil: :devil:

μεχρι την ωρα που ησουνα διπλα μου εχανα 3-0........τελικα αφου εφυγες το σκορ οταν σηκωθηκαμε και μεις εφτασε στο 3-12 υπερ μου..................χοχοχοχχοχοχοχοχοοοοο

κωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωστααααααααα!!!!!:giveup: :p :tw: :whip: :hi: :clap: :flex:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα..................μαθε ταβλι ρεεεεεεεεεε:daisy:

@κρισιουν82:μητσο πηρα και για σενα ρε..........μην πας την δευτερα:T:

Ρε ελεος τι μαλακιες λετε?3-2 ηταν το σκορ.Αν με ξαναπειτε ετσι χωρις πλακα θα τα παρω κρανιο και θα αρχισω τα βρισιδια...Δεν τα παιρνω με εσας αλλα γενικα αν το ξανακουσω δεν ξερω τι θα γινει ΕΙΔΙΚΑ απο τον LL_NEO... FFS

Αρχική απάντηση από icy20 [26-06-2004 14:57]

Morti σε δυσκολεψε λιγο στην εγκατασταση?Σαν να ξεχειλωνει ειναι οταν το βαζω...

...επειδη εχω ενα Τygon R3603 και ενα Tygon SH50 ...αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στο 3603 με δυσκολεψε λιγο περισσοτερο γιατι ειναι λιγο πιο χοντρο απο το SH50 και γιατι εχει λιγο διαφορετικη υφη ...πιο γαντζωτη καπως......οσο για το ξεχειλωμα θελει λιγο προσοχη ως προς την φορά που το τυλιγεις;) ......αλλα γενικοτερα δεν δυσκολευτηκα γιατι οπως ειπα δεν εχω καμπυλες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.