mortisboy Ιούνιος 25, 2004 #81 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 18:55] nice mem cooling patend χεχεχε........ ηταν εμπνευση λεμε..... Παντος fanisK μην ανχωνεσαι........χαλαρωσε... :p ........δεν νομιζω να σου τα παρουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 25, 2004 #82 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Ωραίος Κωστάκη ! Μεγειά! PS: ’υριο πού και πότε θα συναντηθούμε τελικά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 25, 2004 Author #83 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 12 θα έχετε ξυπνήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Raikkonen Ιούνιος 25, 2004 #84 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 παιδια εγω περιμενω την παρεα μου να κατεβουμε ομονοια! οποτε δεν ξερω αν προλαβω να ερθω... αν ξυπνησω δωδεκα παρα πεντε θα ειμαι στο πλαισιο! αλλιως... αν εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα ας το αναβαλλουμε αφου η εθνικη μας ειναι πανω απ'ολα... αλλιως ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα να τα παρω δευτερα... ελα ρε ελλαδαρα!!!!!!! γερα για τον τελικο!!!!! :worship: :clap: :worship: :clap: :worship: :clap: :worship: :clap: :worship: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 25, 2004 #85 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Τελικά μου προέκυψε εκδρομούλα στην Πάτρα για το Σαββατοκύριακο, οπότε ούτε εγώ θα μπορέσω να'ρθω αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 25, 2004 Author #86 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 μόνος μου θα παίξω τάβλι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 25, 2004 #87 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 12 περιπου θα ξυπναω εγω.Τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 25, 2004 #88 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 01:32] μόνος μου θα παίξω τάβλι??? μην ανησυχεις κωστη,,,,,μαζι μου θα αναμετρηθεις......χεχεχεχεχε:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Ιούνιος 26, 2004 #89 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2004 Ακυρο και απο μενα ...Ημουν ομονοια->συνταγμα και ουρλιαζα και ειμαι κομματια..Ισα που μπηκα και ποσταρω αυτο εδω....Αν ειναι θα τα τσιμπισω δευτεριατικα απο HAC αν εχει μεινει τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 26, 2004 #90 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2004 Morti σε δυσκολεψε λιγο στην εγκατασταση?Σαν να ξεχειλωνει ειναι οταν το βαζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 26, 2004 Author #91 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2004 ρε Μάριε έλεος... τί Μητσοτάκης είσαι πια! όσο καθόταν δίπλα στον φράγμα δεν έριξε ούτε μια ίσια ζαριά. με το που έφυγες με πήδηξε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 26, 2004 #92 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas ρε Μάριε έλεος... τί Μητσοτάκης είσαι πια! όσο καθόταν δίπλα στον φράγμα δεν έριξε ούτε μια ίσια ζαριά. με το που έφυγες με πήδηξε!!! Αχαχαχαχαχαχαχααα !!!!! ΛΟΛ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 26, 2004 #93 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 15:47] ρε Μάριε έλεος... τί Μητσοτάκης είσαι πια! όσο καθόταν δίπλα στον φράγμα δεν έριξε ούτε μια ίσια ζαριά. με το που έφυγες με πήδηξε!!! Μαριε....................καλο παιδι εισαι δεν λεω.........αλλα αμα ξανακατσεις κοντα μου οταν παιζω ταβλι θα σε σουβλισω παλιογκαντεμη..........................:devil: :devil: :devil: :devil: μεχρι την ωρα που ησουνα διπλα μου εχανα 3-0........τελικα αφου εφυγες το σκορ οταν σηκωθηκαμε και μεις εφτασε στο 3-12 υπερ μου..................χοχοχοχχοχοχοχοχοοοοο κωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωστααααααααα!!!!!:giveup: :tw: :hi: :clap: αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα..................μαθε ταβλι ρεεεεεεεεεε:daisy: @κρισιουν82:μητσο πηρα και για σενα ρε..........μην πας την δευτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 26, 2004 #94 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2004 Ρε ελεος τι μαλακιες λετε?3-2 ηταν το σκορ.Αν με ξαναπειτε ετσι χωρις πλακα θα τα παρω κρανιο και θα αρχισω τα βρισιδια...Δεν τα παιρνω με εσας αλλα γενικα αν το ξανακουσω δεν ξερω τι θα γινει ΕΙΔΙΚΑ απο τον LL_NEO... FFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 27, 2004 Author #95 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2004 ε άμα είσαι γκαντέμης θα το ξανακούσεις...λοοολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 27, 2004 #96 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2004 Μάριε μετά τα συμφραζόμενα σου επιστρέφουμε πάλι πίσω τον τίτλο σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 28, 2004 #97 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Πήγα και πήρα κι εγώ τα δικά μου σήμερα το μεσημεράκι. Thanx! (να δω τώρα πότε θα κάτσω να τα βάλω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιούνιος 28, 2004 #98 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Και εγω πηρα τα δικα μου σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 29, 2004 #99 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 [26-06-2004 14:57] Morti σε δυσκολεψε λιγο στην εγκατασταση?Σαν να ξεχειλωνει ειναι οταν το βαζω... ...επειδη εχω ενα Τygon R3603 και ενα Tygon SH50 ...αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στο 3603 με δυσκολεψε λιγο περισσοτερο γιατι ειναι λιγο πιο χοντρο απο το SH50 και γιατι εχει λιγο διαφορετικη υφη ...πιο γαντζωτη καπως......οσο για το ξεχειλωμα θελει λιγο προσοχη ως προς την φορά που το τυλιγεις ......αλλα γενικοτερα δεν δυσκολευτηκα γιατι οπως ειπα δεν εχω καμπυλες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Raikkonen Ιούνιος 29, 2004 #100 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 πηρα και εγω τα δικα μου! μαζευω σιγα σιγα τα εξαρτηματα και σε κανα μηνα θα ξεδιψασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.