Jump to content

Swiftech Coolsleeves / μαζική παραγγελία

voudas

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ταραμας

Εγω που ειμαι εκτος Αθηνων υπαρχουν 2 περιπτωσεις :

α) το σαββατοκυριακο θα κανω παραγγελια καποια πραγματα στο HAC και προφανως θα μου τα στειλουν την δευτερα, ,μπορουν να βαλουν και τα sleeves μαζι

β) μου λετε αριθμο λογαριασμου τραπεζης και καταθετω τα χρηματα.

χαιρετισμους

μιλα ομως μαζι τους πρωτα αύριο ώστε να ξέρουμε...

για μενα ειναι μια χαρουλα στις 12 το σαββατο........οσο για ταβλακι θα πεσουνε κορμια...........με το αναλογο στοιχημα βεβαιως-βεβαιαως(βλεπε παγωμενη κορονα συνοδευομενη απο το αναλογο λεμονακι).................χοχοχοχοοο.......

κιμι..................50ποστς................αντε βαλε το μονοθεσιο μας σαν αβαταρ.....χεχεχεε........καλα πρωι πρωι τροπος του λεγειν..........12 λογικα θα τα πουμε.......καλα ειναι.........εκτος και αμα σκισουμε την γαλλια και παμε μεχρι την ομονοια ως τις 5 το πρωι.....χοχοχοχοοχοχοχοχο.................λετε-λετε????????????????????

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 11:55]

κιμι..................50ποστς................αντε βαλε το μονοθεσιο μας σαν αβαταρ.....χεχεχεε...

κατι σαν κι'αυτο που εβαλα κανει? ή θες καποια φωτο με αναμμενα τα συστηματα αυταναφλεξης και πυροσβεσης του κινητηρα? :TD:

sorry για το :OT: :o

...παιδια εγω ειμαι ok ;) .....πηγα σημερα μια και ημουν κεντρο για δουλειες και τα τσακωσα!!!:D :D ......στην αρχη δεν μου γεμισαν πολυ και το ματι ..αλλα τελικα ειναι πολυ ομορφα και κανουν την δουλεια τους!!!

Φοτοςςς....

post-73-1416071036,4901_thumb.jpg

...τελικα οντως κανουν πολυ καλη δουλεια....τα tygon πλεον ειναι μασιφ λεμε:p .....δεν τσακιζουν με τιποτα....βεβαια δεν εχω και τις τρελες καμπυλες γιατι εχω μονο ενα μπλοκ...αλλα τα τεσταρα ...;):D

post-73-1416071037,0409_thumb.jpg

Παιδες κι εγω θα λειπω τελικα....μπορω να τα παρω τη Δευτερα?????

Επισης πως θα εξασφαλισω το ονομα μου:p σε περιπτωση που τα παρει αλλος?????

Ειναι δικα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:banging: :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.