Kostas7GTR Ιούνιος 24, 2004 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Τότε ας πούμε τόπο και χρόνο συνάντησης ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 24, 2004 Author #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας Εγω που ειμαι εκτος Αθηνων υπαρχουν 2 περιπτωσεις :α) το σαββατοκυριακο θα κανω παραγγελια καποια πραγματα στο HAC και προφανως θα μου τα στειλουν την δευτερα, ,μπορουν να βαλουν και τα sleeves μαζιβ) μου λετε αριθμο λογαριασμου τραπεζης και καταθετω τα χρηματα.χαιρετισμους μιλα ομως μαζι τους πρωτα αύριο ώστε να ξέρουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούνιος 24, 2004 #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 ok,περιμενω να μου πεις, εγω θα κανω την παραγγελια για τα πραγματα που θελω και αν ειναι οκ με τον Στρατο θα τα βαλει μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Ιούνιος 24, 2004 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Και εγω μεσα για σαββατο πρωι παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 24, 2004 Author #65 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 πείτε και μια ώρα που μπορείτε. 12 πχ στο πλαίσιο? και ντου μετά στο χακ? και καμιά μπύρα (εεεε καφέ εξάρχεια?) τάβλι ξέρει κανείς ή τσάμπα θα έρθω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 24, 2004 #66 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 για μενα ειναι μια χαρουλα στις 12 το σαββατο........οσο για ταβλακι θα πεσουνε κορμια...........με το αναλογο στοιχημα βεβαιως-βεβαιαως(βλεπε παγωμενη κορονα συνοδευομενη απο το αναλογο λεμονακι).................χοχοχοχοοο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 24, 2004 #67 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 ok και για μένα για το Σάββατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 25, 2004 #68 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Πειτε μου ποτε το σ/κ ελπιζω να μην εχω παει για κανενα μπανιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Raikkonen Ιούνιος 25, 2004 #69 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 πρωι πρωι ρε παιδια??? οκ! :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 25, 2004 #70 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 κιμι..................50ποστς................αντε βαλε το μονοθεσιο μας σαν αβαταρ.....χεχεχεε........καλα πρωι πρωι τροπος του λεγειν..........12 λογικα θα τα πουμε.......καλα ειναι.........εκτος και αμα σκισουμε την γαλλια και παμε μεχρι την ομονοια ως τις 5 το πρωι.....χοχοχοχοοχοχοχοχο.................λετε-λετε???????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 25, 2004 Author #71 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 δεδομένο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Raikkonen Ιούνιος 25, 2004 #72 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 11:55] κιμι..................50ποστς................αντε βαλε το μονοθεσιο μας σαν αβαταρ.....χεχεχεε... κατι σαν κι'αυτο που εβαλα κανει? ή θες καποια φωτο με αναμμενα τα συστηματα αυταναφλεξης και πυροσβεσης του κινητηρα? sorry για το :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Ιούνιος 25, 2004 #73 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Παιδιά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να περάσω αύριο το πρωί Να πάρω και εγώ τα 2 μέτρα τη Δευτέρα από το HAC; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 25, 2004 #74 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 ...παιδια εγω ειμαι ok .....πηγα σημερα μια και ημουν κεντρο για δουλειες και τα τσακωσα!!! :D ......στην αρχη δεν μου γεμισαν πολυ και το ματι ..αλλα τελικα ειναι πολυ ομορφα και κανουν την δουλεια τους!!! Φοτοςςς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 25, 2004 #75 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 ...και μια πιο κοντινη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 25, 2004 #76 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 ...τελικα οντως κανουν πολυ καλη δουλεια....τα tygon πλεον ειναι μασιφ λεμε .....δεν τσακιζουν με τιποτα....βεβαια δεν εχω και τις τρελες καμπυλες γιατι εχω μονο ενα μπλοκ...αλλα τα τεσταρα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 25, 2004 #77 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Παιδες κι εγω θα λειπω τελικα....μπορω να τα παρω τη Δευτερα????? Επισης πως θα εξασφαλισω το ονομα μου σε περιπτωση που τα παρει αλλος????? Ειναι δικα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 25, 2004 #78 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 ....φιλε μου δεν νομιζω να εχεις προβλημα ...απο οτι καταλαβα δεν εχει φερει μονο για μας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 25, 2004 Author #79 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 nice mem cooling patend Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 25, 2004 #80 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Νια Μορτη αλλα το θεμα ειναι...θα εχει μεινει τιποτα μεχρι τη Δευτερα?????Παντςω απο τις φωτο σου φαινεται να κανουν δουλεια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.