Kostas7GTR Ιούνιος 17, 2004 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Ταραμα και κωστα σας εφτιαξα και τους δυο! Σε ευχαριστώ Στάθη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 17, 2004 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Σταθη ειναι μια χαρα η παραγγελια μου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 17, 2004 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 ...και γω ειμαι κομπλε....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Raikkonen Ιούνιος 17, 2004 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 και εγω ενταξει ειμαι! ευχαριστουμε για τον κοπο σου! η παραλαβη μπορει να γινει και με αναφορα του nickname στο hac και πληρωμη επι τοπου? μπορει να φυγω για καποιες μερες! ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 17, 2004 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Kimi Raikkonen και εγω ενταξει ειμαι! ευχαριστουμε για τον κοπο σου! η παραλαβη μπορει να γινει και με αναφορα του nickname στο hac και πληρωμη επι τοπου? μπορει να φυγω για καποιες μερες! ????? Δεν ξερω πως θα κανουμε την παραλλαβη! Θα ξερω συντομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 17, 2004 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Εφόσον δεν έχει πράσινο UV 1/2" thanx παιδιά αλλά όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 17, 2004 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Ok μεγαλε θα σε σβησω! Απο οτι ξερω η swiftech ακυρωσε την παραγωγη των πρασσινων σε 1/2 η τουλαχιστον ετσι ειπαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιούνιος 17, 2004 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 2μ μπλε 1/2 ιντσα δαιδαλε για μενα, δεν ξερω αν ειδες το edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Ιούνιος 17, 2004 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 1μ μπλε 1/2 ιντσα δαιδαλε και για μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 18, 2004 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Αρχική απάντηση από soki 2μ μπλε 1/2 ιντσα δαιδαλε για μενα, δεν ξερω αν ειδες το edit. Kανουμε και μαγκιες ε?? ΟΚ παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 18, 2004 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Αρχική απάντηση από krisiun82 1μ μπλε 1/2 ιντσα δαιδαλε και για μενα Θα δω τι μπορω να κανω μαλλον εχουμε ελλειψη! Θα δω τι μπορω να κανω αλλα αφου ειναι για ενα μετρο μαλλον ενταξει θα ειμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 24, 2004 Author #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 λοιπόν παιδιά από ότι ενημερώθηκα τα sleeves ήρθαν. η τιμή καθορίστηκε στα 5.80ευρώ ανα πακετάκι (μέτρο).θέλετε να κανονίσουμε ομαδική συνάντηση, συγκέντρωση χρημάτων και αγορά? και οι εκτός αθηνών να εξυπηρετηθούν με κατάθεση σε τράπεζα και ταχυδρομική αποστολή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 24, 2004 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 ΟΚ! Προτείνετε ημέρα και ώρα. Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα (έτσι κι αλλιώς η δουλειά μου είναι στην Ακαδημίας, οπότε απέχω 5 λεπτά με τα πόδια από το HAC)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 24, 2004 Author #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Να πούμε το σάββατο? ή να δώσουμε μερικές μέρες να κανονιστεί για τους εκτός Αττικής η κατάθεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 24, 2004 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Τι ωρα θελετε το Σαββατο?????Ετσι για να σας γνωρισω κιολας!!!!!Αν γινει κατι και δεν ερθω, μπορω να τα παραλαβω πχ τη Δευτερα εχωντας δωσει τα στοιχεια μου στο HAC????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Raikkonen Ιούνιος 24, 2004 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 ειμαι μεσα για σαββατο! περιμενω λεπτομερειες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 24, 2004 Author #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 καλύτερα να βρεθούμε όλοι ώστε να είναι και τυπικά μαζική η παραγγελία μιας και θα έχουμε καλύτερη τιμή όσοι είμαστε στη λίστα εδώ. βέβαια φαντάζομαι ότι δεν θα μας φάνε αν κάποιος έχει τόσο πια πρόβλημα...το θέμα είναι να ποστάρουν οι εκτός αθηνών Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 24, 2004 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 ολα οκ για μενα εαν κανονιστει το σουκου............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούνιος 24, 2004 #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 Εγω που ειμαι εκτος Αθηνων υπαρχουν 2 περιπτωσεις :α) το σαββατοκυριακο θα κανω παραγγελια καποια πραγματα στο HAC και προφανως θα μου τα στειλουν την δευτερα, ,μπορουν να βαλουν και τα sleeves μαζιβ) μου λετε αριθμο λογαριασμου τραπεζης και καταθετω τα χρηματα.χαιρετισμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 24, 2004 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2004 ....παιδια ...εγω πακετο .... .....θα λειπω το σκ...!!!!!αλλα φανταζομαι μπορω να μιλησω με τον strato και να παω την Τριτη...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.