Jump to content

Swiftech Coolsleeves / μαζική παραγγελία

voudas

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

και εγω ενταξει ειμαι! ευχαριστουμε για τον κοπο σου! :T:

η παραλαβη μπορει να γινει και με αναφορα του nickname στο hac και πληρωμη επι τοπου? μπορει να φυγω για καποιες μερες! ?????

Αρχική απάντηση από Kimi Raikkonen

και εγω ενταξει ειμαι! ευχαριστουμε για τον κοπο σου! :T:

η παραλαβη μπορει να γινει και με αναφορα του nickname στο hac και πληρωμη επι τοπου? μπορει να φυγω για καποιες μερες! ?????

Δεν ξερω πως θα κανουμε την παραλλαβη! Θα ξερω συντομα!

Αρχική απάντηση από krisiun82

1μ μπλε 1/2 ιντσα δαιδαλε και για μενα

Θα δω τι μπορω να κανω μαλλον εχουμε ελλειψη! Θα δω τι μπορω να κανω αλλα αφου ειναι για ενα μετρο μαλλον ενταξει θα ειμαστε!

λοιπόν παιδιά από ότι ενημερώθηκα τα sleeves ήρθαν. η τιμή καθορίστηκε στα 5.80ευρώ ανα πακετάκι (μέτρο).

θέλετε να κανονίσουμε ομαδική συνάντηση, συγκέντρωση χρημάτων και αγορά? και οι εκτός αθηνών να εξυπηρετηθούν με κατάθεση σε τράπεζα και ταχυδρομική αποστολή?

ΟΚ! Προτείνετε ημέρα και ώρα. Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα (έτσι κι αλλιώς η δουλειά μου είναι στην Ακαδημίας, οπότε απέχω 5 λεπτά με τα πόδια από το HAC)...

καλύτερα να βρεθούμε όλοι ώστε να είναι και τυπικά μαζική η παραγγελία μιας και θα έχουμε καλύτερη τιμή όσοι είμαστε στη λίστα εδώ. βέβαια φαντάζομαι ότι δεν θα μας φάνε αν κάποιος έχει τόσο πια πρόβλημα...

το θέμα είναι να ποστάρουν οι εκτός αθηνών

Εγω που ειμαι εκτος Αθηνων υπαρχουν 2 περιπτωσεις :

α) το σαββατοκυριακο θα κανω παραγγελια καποια πραγματα στο HAC και προφανως θα μου τα στειλουν την δευτερα, ,μπορουν να βαλουν και τα sleeves μαζι

β) μου λετε αριθμο λογαριασμου τραπεζης και καταθετω τα χρηματα.

χαιρετισμους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.