Daidalos Ιούνιος 4, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Παιδια σορρυ αλλα ειναι λιγο μπερδεμα η ιστορια! Συντομα θα ξερω! Το αργοτερο Δευτερα! Λιγο υπομονη! Αξιζει!Πιερε προλαβαινεις ακομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 4, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Tα πραγματα αυτη την στιγμη εχουν ως εξης: 1. Το μαγαζι που λεγαμε αρχικα να κανουμε την παραγγελια αρνειται πεισματικα να απαντησει στα mail που εχω στειλει! 2. Η swiftech με πληροφορησε οτι ο επισημος αντιπροσωπος της Ευρωπης βρισκεται στην computex αυτη την περιοδο και ετσι απαντηση απο αυτον θα εχουμε σε 1-2 βδομαδες. Αλλα γνωριζουν οτι τα 625 που ειναι για 1/2 σωληνες δεν διατειθενται απο κανενα on-line shop που να δινει ελλαδα απλα για σιγουρη και επισημη απαντηση πρεπει να περιμενουμε τον υπευθυνο να γυρισει απο την computex. 3. Εντωμεταξυ ειχα μια επικοινωνια με το hac και μου ειπαν οτι ετοιμαζαν παραγγελια απο swiftech για coolsleeves και ετσι αν το επιθυμουμε κανονιζουμε και τα δικα μας απο εκει. Η τιμη θα ειναι 5-6e το μετρο και οπως αντιλαμβανεσται μεταφορικα 0! Με το hac εχουμε κολησει μονο στην διασταση και περιμενουμε απαντηση για δισθεσημοτητα των coolsleves για 1/2 λαστιχα. Το hac θα φερει μονο πρασσινα και μπλε! Αν συμφωνουμε για παραγγελια απο αυτους και αν καταφερουν να φερουν τα coolsleeves για 1/2 θα τα εχουμε σε 10-15 μερες και για το πως θα τα παραλλαβουμε θα αποφασισουμε μεσα σε αυτο το διαστημα! Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν κατσει ειναι καλη φαση να γινει παραγγελια απο εκει καθως σιγουρα θα μας ερθει φθηνοτερα απο παραγγελια μεσω site εξωτερικου και το διαστημα αναμονης δεν ειναι πολυ μεγαλο. 4. Σε περιπτωση που δεν συμφωνειται για το hac εγω θα συνεχισω τις επαφες με την swiftech και περιμενουμε να δουμε ποτε καποιο ευρωπαικο site θα φερει αυτα που θελουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 4, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Ας τα φερουν και με τα ποδια οι "του εξωτερικου":D Εγω δεν εχω προβλημα, ειτε με τα παιδια απο το HAC ειτε με on-line απο εμας, κανενα προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 4, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Μεσα οτι κ να γινει. Εγω απλα θελς 3 μετρα Μπλε.....Τωρα απο που...δεν με νοιαζει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούνιος 4, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Και εγω το αφηνω σε εσας, απο οπου ειναι δεν εχω προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Raikkonen Ιούνιος 6, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 καλυτερα νομιζω απο hac (για 2 βδομαδες τωρα?)! αν κολλησει βεβαια το ζητημα απο εκει παμε online! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Ιούνιος 8, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Sorry που άργησα παιδιά θέλω και εγώ 2 μπλε... :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 9, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2004 Daidalos τι θα κανουμε τελικα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 11, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Λοιπον η παραγγελια εγινε απο hacshop. Σε 10 μερες μαλλον θα τα εχουμε. Δυστυχως για σωληνες 1/2 εχουμε μονο μπλε χρωμα και για 3/8 μονο μπλε και πρασσινο. Παρακαλω τροποποιηστε τις παραγγελιες σας ετσι ωστε να εχουν τα απαραιτητα στοιχεια. Μολις εκτελωνιστουν θα ξερουμε τελικη τιμη(περιπου 5-6e ανα μετρο) και τοτε θα κανονησουμε και τα της πληρωμης και παραλλαβης! Περισσοτερα συντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 17, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Λοιπον μαζευω ολες τις παραγγελιες σας σε ενα ποστ για να δουμε τι εχουμε τελικα! Επαναλαμβανω οτι 1/2 εχουμε μονο μπλε και 3/8 πρασσινο και μπλε μονο! ΠΑρακαλω οσοι διαφωνουν με την παραγγελια τους οπως την διαμορφωσα να το πουν και οσοι δεν θελουν πια επισης να το δηλωσουν.Εχουμε:Daidalos: 3μ για 1/2 σε μπλε ΠατραVoudas: 2μ για 1/2 σε μπλε Αθηναgreekfragma: 2μ για 1/2 σε μπλε ΣεπολιαSokι: 2μ για 1/2 σε μπλε Αγια ΒαρβαραYDinopoulos: 5μ για 1/2 σε μπλε και 1μ για 3/8 σε μπλε Γλυφαδαicy20: 2μ για 1/2 σε μπλε Αθηναmortisboy: 3μ για 1/2 σε μπλε Ανω Κυψεληgeorgeadams: 3μ για 1/2 σε μπλε ΗλιουποληfANiS_K: 3μ για 1/2 σε μπλε Περιστεριταραμας: 2μ για 1/2 και 2μ για 3/8 ολα σε μπλε ΡοδοςKimi Raikkonen: 3μ για 1/2 σε μπλε Αθηναflameboy: 2μ για???? μπλε Αθηνα??Kostas7GTR: 2μ για 1/2 σε μπλε ΑιγαλαιοΛοιπον συμφωνα με τις επιθυμιες σας θα γινουν τα αναλογα edit στην παραγγελια σας. Πιθανοτατα σε 10 μερουλες το πολυ θα τα εχουμε. Επειδη ολοι αθηνα εισαστε θα γινει παραλλαβει με συναντηση αφου πρωτα θα εχει προηγηθει καταθεση σε λογαριασμο του βουδα! Αυτα για τωρα!ΥΓ: Ζητω συγνωμη που τραβηξε τοσο πολυ αυτη η ιστορια αλλα εκανα οτι περναγε απο το χερι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 17, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Θα παρω τελικα3 χ 1/2' μπλε ΚΑΙ 1 χ 3/8' μπλεΘα τα παρουμε απο εξω ή απο το HAC τελικά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 17, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Οπως γραφω και στο προηγουμενο ποστ η παραγγελια εχει γινει απο HAC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούνιος 17, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Η παραγγελια ειναι σωστη αλλα εγ δεν ειμαι Αθηνα, ειμαι ΡΟΔΟ τεσπα μολις εισαι ετοιμος ειδοποιησε με Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 17, 2004 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Κι η δικιά μου παραγγελία είναι σωστή thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 17, 2004 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Εγώ προλαβαίνω ? 2 μέτρα μπλε για Tygon R3603 για Αιγάλεω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 17, 2004 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Οκ για μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 17, 2004 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 και μενα μια χαρα ειναι η παραγγελια μου.θενκς παιδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 17, 2004 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Ταραμα και κωστα σας εφτιαξα και τους δυο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 17, 2004 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Ας μου θμίσει καποιος ποσο παει το 1m... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 17, 2004 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Η τιμη θα ειναι περιπου 5-6e. Οχι πανω απο 6 παντως! Θα εξαρτηθει απο τον εκτελωνισμο και την ισοτημια του δολαριου! Οταν εκτελωνιστουν βλεπουμε τελικη τιμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.