Jump to content

Swiftech Coolsleeves / μαζική παραγγελία

voudas

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Tα πραγματα αυτη την στιγμη εχουν ως εξης:

1. Το μαγαζι που λεγαμε αρχικα να κανουμε την παραγγελια αρνειται πεισματικα να απαντησει στα mail που εχω στειλει!

2. Η swiftech με πληροφορησε οτι ο επισημος αντιπροσωπος της Ευρωπης βρισκεται στην computex αυτη την περιοδο και ετσι απαντηση απο αυτον θα εχουμε σε 1-2 βδομαδες. Αλλα γνωριζουν οτι τα 625 που ειναι για 1/2 σωληνες δεν διατειθενται απο κανενα on-line shop που να δινει ελλαδα απλα για σιγουρη και επισημη απαντηση πρεπει να περιμενουμε τον υπευθυνο να γυρισει απο την computex.

3. Εντωμεταξυ ειχα μια επικοινωνια με το hac και μου ειπαν οτι ετοιμαζαν παραγγελια απο swiftech για coolsleeves και ετσι αν το επιθυμουμε κανονιζουμε και τα δικα μας απο εκει. Η τιμη θα ειναι 5-6e το μετρο και οπως αντιλαμβανεσται μεταφορικα 0!:D Με το hac εχουμε κολησει μονο στην διασταση και περιμενουμε απαντηση για δισθεσημοτητα των coolsleves για 1/2 λαστιχα. Το hac θα φερει μονο πρασσινα και μπλε! Αν συμφωνουμε για παραγγελια απο αυτους και αν καταφερουν να φερουν τα coolsleeves για 1/2 θα τα εχουμε σε 10-15 μερες και για το πως θα τα παραλλαβουμε θα αποφασισουμε μεσα σε αυτο το διαστημα! Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν κατσει ειναι καλη φαση να γινει παραγγελια απο εκει καθως σιγουρα θα μας ερθει φθηνοτερα απο παραγγελια μεσω site εξωτερικου και το διαστημα αναμονης δεν ειναι πολυ μεγαλο.

4. Σε περιπτωση που δεν συμφωνειται για το hac εγω θα συνεχισω τις επαφες με την swiftech και περιμενουμε να δουμε ποτε καποιο ευρωπαικο site θα φερει αυτα που θελουμε!

Λοιπον η παραγγελια εγινε απο hacshop. Σε 10 μερες μαλλον θα τα εχουμε. Δυστυχως για σωληνες 1/2 εχουμε μονο μπλε χρωμα και για 3/8 μονο μπλε και πρασσινο. Παρακαλω τροποποιηστε τις παραγγελιες σας ετσι ωστε να εχουν τα απαραιτητα στοιχεια. Μολις εκτελωνιστουν θα ξερουμε τελικη τιμη(περιπου 5-6e ανα μετρο) και τοτε θα κανονησουμε και τα της πληρωμης και παραλλαβης! Περισσοτερα συντομα.

Λοιπον μαζευω ολες τις παραγγελιες σας σε ενα ποστ για να δουμε τι εχουμε τελικα! Επαναλαμβανω οτι 1/2 εχουμε μονο μπλε και 3/8 πρασσινο και μπλε μονο! ΠΑρακαλω οσοι διαφωνουν με την παραγγελια τους οπως την διαμορφωσα να το πουν και οσοι δεν θελουν πια επισης να το δηλωσουν.

Εχουμε:

Daidalos: 3μ για 1/2 σε μπλε Πατρα

Voudas: 2μ για 1/2 σε μπλε Αθηνα

greekfragma: 2μ για 1/2 σε μπλε Σεπολια

Sokι: 2μ για 1/2 σε μπλε Αγια Βαρβαρα

YDinopoulos: 5μ για 1/2 σε μπλε και 1μ για 3/8 σε μπλε Γλυφαδα

icy20: 2μ για 1/2 σε μπλε Αθηνα

mortisboy: 3μ για 1/2 σε μπλε Ανω Κυψελη

georgeadams: 3μ για 1/2 σε μπλε Ηλιουπολη

fANiS_K: 3μ για 1/2 σε μπλε Περιστερι

ταραμας: 2μ για 1/2 και 2μ για 3/8 ολα σε μπλε Ροδος

Kimi Raikkonen: 3μ για 1/2 σε μπλε Αθηνα

flameboy: 2μ για???? μπλε Αθηνα??

Kostas7GTR: 2μ για 1/2 σε μπλε Αιγαλαιο

Λοιπον συμφωνα με τις επιθυμιες σας θα γινουν τα αναλογα edit στην παραγγελια σας. Πιθανοτατα σε 10 μερουλες το πολυ θα τα εχουμε. Επειδη ολοι αθηνα εισαστε θα γινει παραλλαβει με συναντηση αφου πρωτα θα εχει προηγηθει καταθεση σε λογαριασμο του βουδα! Αυτα για τωρα!

ΥΓ: Ζητω συγνωμη που τραβηξε τοσο πολυ αυτη η ιστορια αλλα εκανα οτι περναγε απο το χερι μου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.