nickmanak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 Το τελευταιο διαστημα διαβαζω πολλά ελληνικα και ξενα φορουμ προκειμενου να κανω μια αγορα νεου υπολογιστη μεσα στο καλοκαιρι (i3 + H67).Επειδη ενδιαφέρομαι για τo Η67 chipset βρηκα πολλές και ενδιαφέρουσες μητρικές από όλες τις εταιρείες αλλά και την INTEL. Παρατηρησα ομως οτι σχεδον κανεις δεν ασχολειται με τις μητρικές τους και οτι ολοι αγοραζουν τις ηγετικες εταιρειες του χωρου (asus, msi, gigabyte κλπ).Μου κίνησαν το ενδιαφέρον κάποιες μητρικές της INTEL με τo Η67 και συν ότι χρησιμοποιώ ένα υπολογιστή από το 2002 με μητρικη INTEL (D845PEBT2) ο οποιος δεν χάλασε ποτέ και λειτουργεί αψεγάδιαστα.Παρόλα αυτα σκεφτηκα να ρωτήσω και εδω τα εμπειρα μέλη του φόρουμ πριν κανω την αγορα και το μετανιωσω, σε περιπτωση που η INTEL δεν παραγει ποιοτικές μητρικές όπως παλιότερα (έτσι πιστεύω λόγω του δικού μου pc).Ποια είναι η γνώμη σας;
STINK Ιούνιος 7, 2011 #2 Ιούνιος 7, 2011 Ήθελα να κάνω ένα PC all Intel και πήρα τηνDP45SG η οποία είναι καταπληκτική μητρική.Σε συνδυασμό με 2ssd intel 80GB και ενεργοποιημένο trim απλά πετάει.Μπορεί να μην είναι καμία φορτωμένη μητρική αλλά αυτό έχει και τα θετικά του.Επίσης να αναφέρω ότι η κάρτα δικτύου της intel μου αρέσει περισσότερο από της realtek που χρησιμοποιώ τώρα.Τέλος για ένα λογικό oc (Q6600 στα 3.2) δεν προβληματίστηκε καθόλου και σε 24/7.Για οποιαδήποτε πληροφορία εδώ είμαστε.
Vadergr Ιούνιος 8, 2011 #4 Ιούνιος 8, 2011 Στις τελευταιες νομιζω γινεται.Νομιζω γινεται και στις P67 ...
racer Ιούνιος 8, 2011 #5 Ιούνιος 8, 2011 Από εποχές Bad Axe νομίζω γίνεται.Sent from my iPad using Tapatalk
STINK Ιούνιος 8, 2011 #6 Ιούνιος 8, 2011 γινεται overclock σε intel μητρική? Όπως ανέφερα και πιο πάνω γίνεται και μάλιστα έχει πολλές επιλογές για ρεύματα κλπ.
nickmanak Ιούνιος 8, 2011 Author #7 Ιούνιος 8, 2011 Aν αφαιρεσουμε το θεμα οβερκλοκινγκ με το οποιο δεν ασχολουμαι, τοτε οι μητρικες τους θα ειναι αρκετα καλες πιστευω. Ανησυχω λιγο που σε γνωστη αλυσιδα πουλανε πολλες μεταχειρισμενες απο επιστροφες (ισως ετυχε).Η μητρικη που θα αγορασω ειναι αυτή: IntelΜαλλον αρχες Ιουλιου θα γίνει η αγορά οποτε θα πεσει και αλλο ψαξιμο.Υπαρχει και το ενδεχομενο αγορας του Llano A6-3450 αλλα με τοσες καθυστερησεις εχω ξενερωσει. Ποτε θα ερθουν οι μητρικες και οι επεξεργαστες στα ραφια; Θα χασω το καλοκαιρι αν περιμενω την AMD.
JaguarOne Ιούνιος 9, 2011 #8 Ιούνιος 9, 2011 οι μητρικές της intel έχουν workstation προσανατολισμό και γι'αυτό δεν έχουν τόσα enthusiast features αλλά και -παλαιότερα τουλάχιστον- τσιμπημένη τιμή
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.