HellhammeR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 Χέραιτε, πριν 3 βδομάδες πείρα απο το plasio το Chieftec A135 APS-750C 750W αφού το tagan που είχα προηγουμένος πέθανε και κόντεψε να σκοτώσει τα πάντα αφου πέσανε οι ασφάλειες έβγαλε σπίθες κτλπ. Το θέματακι με το Chieftec είναι ότι ακούγεται συνεχώς ένας θόρυβος (τικ τικ τικ) σαν να χτυπάει ο ανεμιστήρας του κάπου. Είναι ο ανεμιστήρας του γιατι έβαλα το δαχτυλο μου και τον σταμάτησα και ο θόρυβος εξαμφανίστηκε μέχρι να ξαναρχίσει να γυρνάει. Σκέφτομαι ότι ίσως να φταίει οτι το τροφοδοτικό είναι κάθετα βιδωμένο στο κουτί (Thermaltake ARMOR) και όχι οριζόντια όπως είναι σε όλα τα άλλα cases και ίσως η θέση του ανεμιστήρα δεν είναι η σωστή. Άλλωστε μέχρι τώρα το TAGAN που είχα δεν είχε οριζόντιο μεγάλο 14αρι ανεμιστήρα όπως έχει το CHieftec και δεν έιχα τέτοιου είδους πρόβλημα. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο λόγος, αν μπορείται να σκεφτείται κάτι θα σας είμουνα ευγνώμων. Ευχαριστώ
MOS Ιούνιος 7, 2011 #4 Ιούνιος 7, 2011 Αυτό εδώ χρησιμοποιώ εγώ !! Στους ανεμιστήρες που το έχω χρησιμοποιήσει έχει κάνει δουλειά, μην τους πλημμυρίσεις μόνο !!.:: www.eaparts.gr - Μηχανές Υφασμάτων : Λιπαντικά : Λάδι (φυαλίδιο 100ml) ραπτομηχανής SINGER original /ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ : 23689 ::.
HellhammeR Ιούνιος 7, 2011 Author #5 Ιούνιος 7, 2011 θα βρώ κάτι παρόμοιο και θα του βάλω λαδάκι άμα αρχίζει και με εκνευρίζει..thanks MOS.
Dant3 Ιούνιος 7, 2011 #6 Ιούνιος 7, 2011 Δοκιμασε το και οριζονται και αν το κανει και τοτε,πηγαινε το για ρμα να ξεμπερδευεις.δεν υπαρχει λογος να κανεις πατεντες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.