ultraex2005 Ιούλιος 2, 2011 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 ρε παιδια ειναι αμαρτια να μιλαμε για τετοιες καρτες που ειναι ενεργοβορες και να δουλευουν ολη μερα ετσι οπως καταντησε η καταναλωση φτιαχνεις ενα ατομακι για ιντερνετ και κατεβασμα για 24/7 καταστασεις μετρημενο το δικο μου στα 29 βατακια το βαζεις και σε ενα κουτακι που χωρα στη παλαμη σου και τελειωσες ουτε χωρο σου πιανει ουτε τιποτε και το μεγαλο το χω να κοιματε μονο για παιχνιδια και επεξεργασια δηλαδη κανα 2-3ωρο την μερα δουλευει και οχι καθε μερα ετσι εχω δει μεγαλες διαφορες στην καταναλωση[ΔΕΗ] απο πρινedit για το θεμα μας τωρα προτεινω 5870-5850 μεταχειρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Ιούλιος 2, 2011 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 και εγω προτεινω 5850/5870 μεταχειρισμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιούλιος 2, 2011 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 ρε παιδια ειναι αμαρτια να μιλαμε για τετοιες καρτες που ειναι ενεργοβορες και να δουλευουν ολη μερα ετσι οπως καταντησε η καταναλωση φτιαχνεις ενα ατομακι για ιντερνετ και κατεβασμα για 24/7 καταστασεις μετρημενο το δικο μου στα 29 βατακια το βαζεις και σε ενα κουτακι που χωρα στη παλαμη σου και τελειωσες ουτε χωρο σου πιανει ουτε τιποτε και το μεγαλο το χω να κοιματε μονο για παιχνιδια και επεξεργασια δηλαδη κανα 2-3ωρο την μερα δουλευει και οχι καθε μερα ετσι εχω δει μεγαλες διαφορες στην καταναλωση[ΔΕΗ] απο πρινedit για το θεμα μας τωρα προτεινω 5870-5850 μεταχειρω αυτο προσπαθω να δωσω να καταλαβουν και γω τοση ωρα, το ποσο ενεργοβορες ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Ιούλιος 2, 2011 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Πρόσφατα άλλαξα από 4870Χ2 σε 2 X 6950 , η 4870Χ2 στα on line games και ιδικά στο COD4 που παίζω ήταν άπαικτη μιας και δεν καταλάβαινε τίποτα αλλά σκεφτόμουν να αφήσω το PC ανοιχτώ για να κατεβάσω από το internet .Εγώ θα πω άλλο , εάν δεν χρειάζεται το PC για κατεβαστίρι και έχει βρει κάποια δεύτερη στα ~40€ τότε ας την πάρει την δεύτερη 4870 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KryosRevenge Ιούλιος 3, 2011 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις μέχρι το τέλος του έτους που θα βγούν οι νέες κάρτες των Nvidia/AMD.Πέρνεις μια mid-ranged κάρτα και είσαι κομπλέ για αρκετά χρονάκια.Τουλάχιστον θα έχεις περισσότερο χρόνο μέχρι τότε για να μαζέψεις όσο περισσότερα χρήματα μπορείς,ώστε να πάρεις μια καλή κάρτα. Αντέχει για κάνα έτος ακόμα με την 4870.Εγώ που έχω την 4650 ακόμα,τα παίζω όλα αλλά σε μικρότερες αναλύσεις/απενεργοποιημένα εφέ κτλ.Εκτός βέβαια και αν είσαι graphics freak. Αν αποφασίσεις να πάρεις απο αυτές που λένε τα παιδιά επέλεξε μεταξύ Radeon HD 5850/5870/6870/6950.Μεταχειρισμένες,φρέσκες..? Δεν ξέρω εσύ επιλέγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούλιος 3, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 Αν βγουν και οι νεες οι παλιές high end θα πέσουν σε τιμή οπότε μπορεί να τσιμπίσω μια καλύτερη μτχ.Προς το παρόν θα περιμένω.Ευχαριστώ σε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.