Jump to content

Συνδεση 5.1 σε tv

Dant3

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω αυτη την τηλεοραση

http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/mini-parousiasi-lg-32ld350-95007.html

και εχει περισσεψει ενα 5.1 συστημα με τα κλασσικα τρια καρφια.υπαρχει κανας τροπος να το συνδεσω στην τηλεοραση να βελτιωθει λιγο ο ηχος?

Μπορείς να το κάνεις από την έξοδο των ακουστικών με το πράσινο μόνο, αλλά δεν θα είναι 5.1.

καπου ειχα δει ενα ανταπτορα που παιρνει τα τρια καρφια και τα κανει ενα.φανταζομαι δεν θα εχω surround ετσι αλλα θα παιζει απο ολα stereo?

Stereo θα παίζει ναι, αλλά θα έχεις καλύτερη ποιότητα ήχου και μπάσο αν αξίζουν τον κόπο τα ηχεία.

καλα δεν ειναι και πολυ σοι τα ηχεια.απλα για να υπαρχει μια διαφορα απο τα ενσωματωμενα της τηλεορασης.τωρα τετοιο ανταπτορα που θα βρω?στο public εχουν?

Φιλε μου εχω την λυση! ειχα σχεδον το ιδιο προβλημα με εσενα η μονη διαφορα ειναι οτι ηθελα να συνδεσω μικτη σε 5.1 καλη και η λυση του suboy αλλα ειχα θορυβο στον ηχο!με τα πολυ ψαξιμο βρηκα και πηρα LOGITECH GAME CONSOLE ADAPTER FOR 5.1 SPEAKER SYSTEMS | eBay

και εχω μεινει ευχαριστιμενος!:dance3:

ε καλα ενα 15αρικο δεν δινω οταν 25 με το ζορι πλεον κανουν τα ηχεια :p

θα δω μπας και βρω τους ανταπτορες του suboy η αυτο που ελεγα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.