barfastic Ιούνιος 20, 2011 Author #21 Ιούνιος 20, 2011 πρεπει να τους αγαπας αυτους τους ανεμιστηρες!!!!!!:P:hehe:παντως ειναι πολυ ωραιοι!!πως πανε επι της ουσιας?! Πολύ καλο! Περιμένουμε συνέχεια.Όντως όλο αυτούς χρησιμοποιεί' date=' και η αλήθεια είναι ότι είναι όμορφοι. Αλλά είναι λίγο φασαριόζηδες απ' όσο ξέρω, ε barfastic?[/quote'] Κοιταξτε, στα 1500 (100%) εχουν ενα θορυβο χαρακτηριστικο, αλλα με εναν controller στα 1000-1200 δεν πολυ ακουγονται... Επι της ουσιας ειμαι πολυ ευχαριστημενος. θα ανεβασω και εικονες απο θερμοκρασιες κτλ μολις τελιωσει να μου πειτε και εσεις εντυπωσεις
panos444 Ιούνιος 20, 2011 #22 Ιούνιος 20, 2011 ειχε χιουμοριστικο χαρακτηρα το ποστ μου γιαυτο εβαλα και τα emotions διπλα!ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα! οσον αφορα τους ανεμιστηρες ειναι πολυ εντυπωσιακοι..!
barfastic Ιούνιος 24, 2011 Author #23 Ιούνιος 24, 2011 -UPDATE- Καθόμουν και σκεφτόμουν, πως θα μπορούσα να φτιάξω τον bench, για να μπορώ να βάλω ένα καινούργιο κομμάτι hardware άμα τυχών κάτι πάθει κάτι. Οπότε έπιασα δουλειά... το μάτιαζα από εδώ, το κοίταζα από εκεί... τελικά το βρήκα.... ιδού Έβαλα της αντλίες πάνω στα ψυγεία σε όρθια θέση, με κάτι μεταλλικές λάμες από το praktiker. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάτω χώρος/επιφάνεια μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει χωρίς να υπάρχει πρόβλημα! Ένα τροφοδοτικό χωράει να περάσει ακριβώς ενδιάμεσα μέσα από της αντλίες. εδώ μπορείτε να δείτε ακριβώς πως έκατσε, και την λάμα... (η οποία θα κοπεί να αφήνει λίγο περισσότερο αέρα να περνάει) και εδώ ένα συνολικό για του πως φαίνεται και με της 4 αντλίες κουμπωμένες πάνω στο ψυγείο. αλλά μήπως παρατηρείτε τίποτα? τίποτα περίεργο? τι έχουμε εδώ? 2 βίδες? χμμμμμ..... Έπρεπε να τους βρω άλλο σπίτι, γιατί μπροστά θα μπούνε 3 η 4 WD RE4, και δεν θα χωρούσαν! Αυτά τα λίγα guys... Ξέρω, πρέπει να κάνω sleeving, αλλά ψάχνω και τροφοδοτικό καινούργιο, οπότε, μέχρι να το βρω θα πρέπει να υποστείτε γυμνά καλώδια!
cyberdyne Ιούνιος 24, 2011 #24 Ιούνιος 24, 2011 Ομορφιά! Πιστεύω οτι στο τέλος θα μοιάζει με λαμπάτο ενισχυτή!
theovaz Ιούλιος 6, 2011 #25 Ιούλιος 6, 2011 Πανέμορφο!:)Ειδικά η ιδέα για τις αντλίες είναι πολύ έξυπνη
pantelos Ιούλιος 19, 2011 #26 Ιούλιος 19, 2011 τι εγινε βρε? το μαχαιρι ακονιζεις τοσο καιρο η εμεινες απο πορτοκαλια?:tongue:ποτε θα ερθει το επομενο update?
barfastic Ιούλιος 19, 2011 Author #27 Ιούλιος 19, 2011 τι εγινε βρε? το μαχαιρι ακονιζεις τοσο καιρο η εμεινες απο πορτοκαλια?:tongue:ποτε θα ερθει το επομενο update? χεχε... έρχεται το update σύντομα.... είχα μερικές καθυστερήσεις και τρεχάματα με την δουλειά μου Νεα Hardware θα κανουν εμφανιση
barfastic Ιούλιος 26, 2011 Author #29 Ιούλιος 26, 2011 Λοιπόν, ένα μικρο update/teaser μέχρι να οργανωθώ λιγάκι! Ήρθε η τριάδα για το RAID5. Και ο λόγος που άργησε το update.... βασικά.... ΟΙ λόγοι... Πολλαπλασιάστηκαν! χεχε Ακούω ιδέες για το τι μπορεί να είναι
Isidorosis Ιούλιος 26, 2011 #30 Ιούλιος 26, 2011 Αν και δεν το παρακολουθώ..νομίζω ότι είναι βάσεις για τους hdd ανάμεσα στις αντλίες????Πάντως φαίνεται ότι θα βγει κάτι πολύ καλό..!:clap:
evolution Ιούλιος 26, 2011 #31 Ιούλιος 26, 2011 πολυ ωραιο αλλα εχω απορια γιατι τοσες πολλες αντλιες? δεν ειναι λιγο overkill ?
barfastic Ιούλιος 30, 2011 Author #32 Ιούλιος 30, 2011 Αν και δεν το παρακολουθώ..νομίζω ότι είναι βάσεις για τους hdd ανάμεσα στις αντλίες???? Πάντως φαίνεται ότι θα βγει κάτι πολύ καλό..!:clap: οχι, αλλα καλη ιδεα, απλα αναμεσα στης αντλιες θα μπει το τροφοδοτικό πολυ ωραιο αλλα εχω απορια γιατι τοσες πολλες αντλιες? δεν ειναι λιγο overkill ? είναι overkill, αλλά δεν θα δουλεύουν όλες στο full, στην ουσία θα έχουν την απόδοση της 1, αλλά στον μισό περίπου θόρυβο απο'τι κάνει η μια στο φουλ. Θα μπορώ να κλείνω οποίες αντλίες θέλω, με διακόπτη, και θα υπάρχει ασφάλεια/redundancy αν η μια τα φτύσει. 2 για καθε λοοπ. -UPDATE 30/8/2011- Επιτελούς οργανώθηκα και κατάφερα να κάνω καμιά δουλειά στο build. Ας καλωσορίσουμε το νέο μέλος στην οικογένεια.... Mr. Corsair AX1200. Έπαιξε όμως επέμβαση αλά Michael Jackson και τον έκανα λευκό Για ένα τέτοιο PSU το να έχω ένα απλό μαύρο καλώδιο ρεύματος, με ενοχλούσε, οπότε μπήκα ebay... (αγάπη μεγάλη) και βρήκα κάτι schuko για hi quality home audio. με το που ήρθαν, έκοψα καλώδιο, πέρασα λεύκη ταινία να μην είναι μαύρο το καλώδιο και φαίνεται μέσα απτό sleeving. το αποτέλεσμα ? ένα πανέμορφο καλώδιο τροφοδοσίας! ξέρω ξέρω... πολλές είναι... αλλά μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! και, το μεγάλο update. Μπήκε το reservoir πάνω στο case και έδεσε για τα καλά! Εδώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κοπρίτη/Slacker XL για την κατασκευή του μπρακετ. αυτά λοιπόν, for now... Μέχρι την επομένη φορά... Καλό Modding!
Lakisss Ιούλιος 31, 2011 #34 Ιούλιος 31, 2011 Ερωτήσεις:-Link για το καλώδιο?-Το bracket από τι υλικό είναι? Υδροκοπή έγινε? Νικελώθηκε? Το γωνιάσατε σε μηχάνημα ή στο χέρι?
orderlover Ιούλιος 31, 2011 #35 Ιούλιος 31, 2011 Ερωτήσεις:-Link για το καλώδιο? -Το bracket από τι υλικό είναι? Υδροκοπή έγινε? Νικελώθηκε? Το γωνιάσατε σε μηχάνημα ή στο χέρι? SONAR 18K Platinum-Plated Schuko Power Plug amp; IEC Connecto...USD 37.44/Piece Wholesale Price at DHgate.com SONAR 24K Gold Plated EUR Schuko Power Plug amp; IEC Connecto...USD 35.36/Piece Wholesale Price at DHgate.com :beer:
barfastic Ιούλιος 31, 2011 Author #36 Ιούλιος 31, 2011 Απίστευτο.Το καλώδιο του psu απλά εκπληκτικό!!! Thanks Ερωτήσεις:-Link για το καλώδιο? -Το bracket από τι υλικό είναι? Υδροκοπή έγινε? Νικελώθηκε? Το γωνιάσατε σε μηχάνημα ή στο χέρι? Το καλώδιο είναι κομμένο από ένα κανονικό καλώδιο τροφοδοτικού. το sleeving είναι Techflex - Flexo PET και τα schuko είναι από SonarQuest Shop-English Το μπρακετ είναι από inox 1mm, έγινε με laser η κοπή, και γυαλίστηκε με βούρτσα. το γώνιασμα σε στράντζα.
Κοπρίτης Ιούλιος 31, 2011 #37 Ιούλιος 31, 2011 πολυ ωραιο update Μike!κι ασπρουλιαρης κουρσαρος πολυ ομορφος...το σουκο ολα τα λεφτα, παρα πολυ καλη ιδεα και υλοποιηση!και τα λαμακια κατσανε μια χαρα.keep it up
Spirosssss Ιούλιος 31, 2011 #38 Ιούλιος 31, 2011 παει για πολυ :drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool: το ολο project!
barfastic Αύγουστος 11, 2011 Author #39 Αύγουστος 11, 2011 παει για πολυ :drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool: το ολο project! Thanks Fantomas. πολυ ωραιο update Μike!κι ασπρουλιαρης κουρσαρος πολυ ομορφος... το σουκο ολα τα λεφτα, παρα πολυ καλη ιδεα και υλοποιηση! και τα λαμακια κατσανε μια χαρα. keep it up Τhanks G. Οντως κατσανε τελεια! Θα περασω απο το μαγαζι καποια μερα να μιλησουμε για ενα design μακροπροθεσμο που σκεφτομαι... με εψησαν τα bench! (Βρηκα και καλο βερνικι που δεν κιτρινιζει! ερχετε σε καμια βδομαδα! το ΜΟΤΙΡ που ειχα ηταν σουπερ μαπα.) Micro Update... βρειτε την διαφορα χεχε... ενταξει, μπορει η διαφορα να μην ειναι εμφανεις, αλλα το κανω πρωτη φορα, και ενω μου φυγανε τα χερια, μαρεσει το αποτελεσμα. Πριν: Μετα: Πριν: Μετα: Πριν: Μετα: Ετοιμαζονται κιαλλα κομματια για update... εχω ομως πολυ βαψιμο ακομα!
barfastic Αύγουστος 28, 2011 Author #40 Αύγουστος 28, 2011 -UPDATE!- Προχθες άργησα να κοιμηθώ, όπως καταλαβαίνετε είχα "δουλειά" Συναρμολόγησα την μητρική πάνω στο bench, και πέρασα και όλες της σωλήνες. Ετοιμασα και το κατω μερος για να μπει μεσα... Ένα κοντινό πλάνο του 24αρι 1+1=2... το κάτω και πάνω μέρος μαζί, μετά από πολύ καιρό! Ωπ.... τι εχουμε εδω? ICE DRAG.... ΓΑΛΑ?! Θα το γεμιζα, αλλα μου εκατσε και μια στραβη... ευτιχως δλδ που δεν το γεμισα. Ενω, ολα ειναι οκ, η μηρικη δεν αναβε. εμενε ενα μπλε LED κοντα στο 24αρι μονιμα αναμμενο, αλλα οτι και να πατησω, δεν αναβε. Αλλαξα επεξεργαστη, αλλαξα μνημες, τιποτα... το ελυσα ολο, εβγαλα ολα τα μπλοκ, και του εριξα ενα μπανακι μεσα σε καθαρο οινοπνευμα, και το στεγνωσα καλα. και αναψε με την μια. τη ειχε, δεν εμαθα ποτε, αλλα τωρα δουλευη! οποτε, αυριο μεθαυριο ειμαστε για το πρωτο boot
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.