Sup3RvisoR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2011 Καλήσπερα εχθες στο pc ενος φίλου συνάντησα κάτι πολύ περίεργο και θα εκτιμούσα πάρα πολύ τα φώτα κάποιου πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα... Η ιστορία ξεκίνησε εχθές το μεσημέρι με 3 BSOD στα καπάκια. Μετά το pc λειουργούσε κανονικότατα μέχρι την "εκρυκτική" παρουσία της κάρτας γραφικών... Παραθέτω photo !!! Uploaded with ImageShack.us Απορία: Τη μπορεί να προκάλεσαι την έκρυξη τον πυκνωτών??? θερμοκρασία ? :man_in_love: PSU ? το pc δεν ήταν O/C... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 αν εχει ψυξη το κουτι δεν ειναι θεμα θερμοκρασιών.απο την αλλη αν εχει μουφα τροφοδοτικό θα μπορούσε να εχει σχέσηΑν δεν εχει εγγύηση, οι πυκνωτές αλλάζουν πανεύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3RvisoR Ιούνιος 7, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Ψυξη ειχε αλλα το pc εκλεινε μια φορα το μηνα...Τωρα το τροφοδοτικο ειναι " Μαρκα μεκαψες " ετοιμη συνθεση by kotsovolos.το ενδεχομενο εγγυησεως το ξεχναμε...την αλλαγη στους πυκνωτες θα την κανω ουτως η αλλος για να δω αν ζει η καρτα απο περιεργεια.Απλα μου έκανε τομερη εντυπ. και δεν εχω παρωμια εμπειρια απο αλλη καρτα που εσκασε χωρις λογω ωσες εχω συναντησει η πηγαν απο θερμοκρασια,η O/C.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Ιούνιος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Και μια κάρτα του κιλού να πάρεις πλέον, θα είναι εξίσου φτηνή με τον πυκνωτή (άντε ένα κλικ παραπάνω), καλύτερη από 8500 και θα γλυτώσεις και τον μπομπ τον μάστορα...Κάθεσαι τώρα και ασχολείσαι με τον πυκνωτή της 8500... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούνιος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Και μια κάρτα του κιλού να πάρεις πλέον, θα είναι εξίσου φτηνή με τον πυκνωτή (άντε ένα κλικ παραπάνω), καλύτερη από 8500 και θα γλυτώσεις και τον μπομπ τον μάστορα...Κάθεσαι τώρα και ασχολείσαι με τον πυκνωτή της 8500...Aτυχες ποστ. Για πολλους λογους.1)Οι πυκνωτες εχουν 30€;2)Εχει ηδη απαντησει:την αλλαγη στους πυκνωτες θα την κανω ουτως η αλλος για να δω αν ζει η καρτα απο περιεργεια.3) Kαλυτερη καρτα θα ειχε ακομα εγγυησηΤι καλυτερο απο το να 'παιξεις' με μια φτηνη καρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Ιούνιος 13, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 1)Οι πυκνωτες εχουν 30€;Γιατί, νομίζεις ότι δεν υπάρχουν φτηνότερες κάρτες από 30 ευρώ που να είναι καλύτερες από 8500 σήμερα;...Και αντί να τρέχεις σε όλη την Αθήνα να βρεις τον χ πυκνωτή που κάνει συγκεκριμένα για τη δουλειά, και να περάσεις και την πολύ πιθανή ταλαιπωρία του να μην έχεις κάνει καλή κόλληση (άμα είσαι ηλεκτρονικός το παίρνω πίσω), + το χρόνο για αυτά, δίνεις εκεί 20 ευρώ (και με λιγότερα σου βρίσκω εγώ) και ξανα λειτουργεί το σύστημα χωρίς πολλά πολλά (και θα είναι και καλύτερη από 8500). Τώρα ψάξε εσύ τον πυκνωτή της 8500 αν επιμένεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.