vgiozo Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2004 Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με τη παραμετροποίηση του κωδικοποιητή XviD...Ποιές είναι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω ώστε να πετύχω την υψηλότερη ποιότητα κωδικοποίησης video;;Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα AutoGK και έχω την τελευταία επίσημη έκδοση του κωδικοποιητη...
dfragos Μάϊος 31, 2004 #3 Μάϊος 31, 2004 Αρχική απάντηση από vgiozo Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με τη παραμετροποίηση του κωδικοποιητή XviD...Ποιές είναι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω ώστε να πετύχω την υψηλότερη ποιότητα κωδικοποίησης video;;Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα AutoGK και έχω την τελευταία επίσημη έκδοση του κωδικοποιητη... Χωρίς να έχω δουλέψει τώρα τελευταία το XVID για να μπορέσω να σε βοηθήσω με τις ρυθμίσεις, το σίγουρο που έχω να σου πω είναι ότι δεν θα βρεις ρυθμίσεις που να είναι γενικές για οποιοδήποτε βίντεο αρχείο που θα σου δώσει την καλύτερη ποιότητα. Το κάθε βίντεο έχει τα δικά του παράξενα.
cherryman Μάϊος 31, 2004 #4 Μάϊος 31, 2004 Αν κάνεις λίγες μέρες υπομονή θα απαντηθούν τα ερωτήματά σου εξ' ολοκλήρου.
vgiozo Μάϊος 31, 2004 Author #5 Μάϊος 31, 2004 Υπομονή έχω μπόλικη...ετοιμάζετε καποιο νέο άρθρο;;Ανυπομονώ να το διαβάσω...Υπομονή έχω μπόλικη... :wassat:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.