Jump to content

Recommended Posts

Παντως μου φαινεται βαρετο...παλι μια τεραστια εκταση με ακυρες αποστολες.

μου φαινεται οτι ειναι των ακρων.δεν ειπαμε να ειναι cod το παιχνιδι που δεν σε αφηνει να πας 1 μετρο εξω απο κει που πρεπει αλλα οχι να πρεπει να περαπτησω ολη τη πινδο...χαθηκε να το καναν σα το πρωτο far cry σε αυτο το θεμα?

Οι ρυθμισεις που παιζω παρακατω.

αν και για δοκιμη εκλεισα το alpha to coverage,εβαλα ssao και very high το geometry και παει ελαχιστα καλυτερα.και πρεπει να φαινεται και πιο ωραιο...

post-12158-1416076855,2194_thumb.jpg

post-12158-1416076855,3597_thumb.jpg

Θα γινω γραφικος αλλα και παλι το νερο στο crysis ηταν πολυ καλυτερο.:innocent:

Το παιχνιδακι το σβησα.

Για γελια φαινεται.

Και εχει και θεματακια.

Η καρτα κωλοβαραει σε κατι φασεις στα 60-70% και το παιχνιδι σερνετε.

Kαι η cpu εχει να δωσει ακομα πολυ πραγμα.

Optimization του φουτσου.

Ειχα την εντυπωση οτι θα ηταν σαν το 1, μολις 2 ωρες παιχνιδιου και το βαρεθηκα,τα στοιχεια rpg που εχει για skills και βελτιωση του χαρακτηρα τα βρισκω πατατα, FPS ειναι οποιος θελει να βελτιωνει χαρακτηρες ας παιξει fallout η κατι αναλογο..Μαλλον θα φαει σουτ.

Το αυτο.μαζεψε λουλουδια λες και εισαι η μαγια η μελισσα για να φτιαξεις αυτο,μαζεψε δερματα λες και εισαι ο jason για να κανεις το αλλο κ.ο.κ.

ενα arcade fps σαν cod αλλα με μεγαλυτερους χαρτες κτλ αλα far cry 1 ζηταμε!

ουτε skills λες και παιζω dungeon siege ουτε τιποτα αλλο...

εδω και αγωνες με τα τζιπακια εχει τι να λεμε :haha:

Και γενικα εχουν εξαφανιστει τα κλασσικα fps χωρις παπαροστοιχεια μεσα.

Kαλη διαρκεια,καλα γραφικα,μπολικη δραση,καλο story και τελος.

Ετος 2004:Far cry 1 + half-life 2:worship:

Τραβα γινε πλεον το μικρο biatch ολου του νησιου:suicide:

NO THNKS.

Στο συστημα της υπογραφης max-min fps 70-45 με msaa 8χ και ultra high.Δεν φαινεται πολυ βαρυ.

Την ώρα που παίζεις τσέκαρε taskbar μήπως τρέχεις το απλό farcry3.exe και όχι το farcry3dx11.exe. Το 8χ msaa ούτε 690 δεν το παλεύουν σε dx11. Φιλικά :T:

Την ώρα που παίζεις τσέκαρε taskbar μήπως τρέχεις το απλό farcry3.exe και όχι το farcry3dx11.exe. Το 8χ msaa ούτε 690 δεν το παλεύουν σε dx11. Φιλικά :T:

Χμ εγώ το τρέχω από το farcry3 .exe έχω επιλεγμένο το dx11 στα settings και επίσης κοιτάω GamerProfile και εκεί έχει επιλεγμένο με 1 (D3D11="1")οπότε δεν παίζει ρόλο πιο Shortcut έχεις διαλέξει υποθέτω .Πάντως τώρα αν επιλέξω το farcry3dx11.exe. δεν μου βρίσκει τα saves :blink:.

Χμ εγώ το τρέχω από το farcry3 .exe έχω επιλεγμένο το dx11 στα settings και επίσης κοιτάω GamerProfile και εκεί έχει επιλεγμένο με 1 (D3D11="1")οπότε δεν παίζει ρόλο πιο Shortcut έχεις διαλέξει υποθέτω .Πάντως τώρα αν επιλέξω το farcry3dx11.exe. δεν μου βρίσκει τα saves :blink:.

Ναι όντως και εγώ έτσι την πάτησα , το dx11.exe δεν βλέπει τα saves του άλλου .Πάντως Dx9 έτρεχες φίλε μου, τρέξε απο το φάκελο το dx11.exe να δεις τα frames να tankαρουν ,αν έχεις βέβαια όρεξη να παίζεις απο την αρχή :(

Ναι όντως και εγώ έτσι την πάτησα , το dx11.exe δεν βλέπει τα saves του άλλου .Πάντως Dx9 έτρεχες φίλε μου, τρέξε απο το φάκελο το dx11.exe να δεις τα frames να tankαρουν ,αν έχεις βέβαια όρεξη να παίζεις απο την αρχή :(

Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να παίξουν τα παλιά saves ;:crazy::jump:

Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να παίξουν τα παλιά saves ;:crazy::jump:

όχι απο ότι ξέρω.....:boxed:

Πάντως οι διαφορές που θα δεις με dx11 μάλλον δεν θα σε πείσουν να το ξαναρχίσεις , οπότε σε βλέπω να συνεχίζεις με dx9.:beer:

όχι απο ότι ξέρω.....:boxed:

Πάντως οι διαφορές που θα δεις με dx11 μάλλον δεν θα σε πείσουν να το ξαναρχίσεις , οπότε σε βλέπω να συνεχίζεις με dx9.:beer:

Μου φαίνεται έχεις δίκιο το έβαλα τώρα δεν έχει τεράστιες διαφορές για να ξεκινήσω από την αρχή άσε που έχει πολύ χαμηλότερα fps δεν τα πάει καλά η 580.Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες. :thank_you2:

Το δοκίμασα σήμερα. Είναι αρκετά βαρύ, καλούτσικα optimized, αλλά μακράν το καλύτερο οπτικά σε ultra απ'ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Ακόμα και σε low δείχνει μια χαρά.

Μπορεί να μην έχει το draw distance και την πολυπλοκότητα του crysis(αν και πλησιάζει) αλλά η ποιότητα σε κάθετι που βλέπεις και στα post εφέ δεν συγκρίνεται. Σαν να έβλεπες cgi σε πολλές σκηνές.

Τώρα σαν game είναι η συνέχεια του δεύτερου, αλλά με μάπα σενάριο(για μένα) και κάπως πιο απλοποιημένο, πιο αυτοματοπoιημένο gameplay. Καλό πάντως.

Αυτό που με κούρασε είναι το UI. Και γενικά κάτι δεν μου κάθεται καλά με το crafting και κάποιες άλλες διαδικασίες.

Υ.Γ: Έχει default fxaa/mlaa τελικά. Δεν χρειάζεσαι msaa πάνω από 2χ στη χειρότερη.