Jump to content

Recommended Posts

Πρέπει να σκεφτείς τί μπορεί να παρεμβάλλεται σε 2d περιεχόμενο. Κάνε και μια αναβάθμιση σε dx αν δεν έχει γίνει(σωστά).

Αν τρεξεις από dx11 exe το παιχνίδι, ξεκινάει ομαλά ή βλέπεις την οθόνη να "παίζει" ανάμεσα σε full screen και windowed καθυστερώντας;

Όλα είναι απολύτως normal, μέχρι που ξεκινάς το παιχνίδι.

Με λίγα λόγια:

Κάνει load μια χαρά.

Το menu παίζει μια χαρά.

Βγάζεις - βάζεις options κυριλέ.

Ξεκινάς το παιχνίδι, από το cutscene που βλέπει ο vaas στο κινητό. Αρχίζει το σούυυυρσιμοοοοοοοοο. Άμα πατήσεις ESC όσο βλέπεις το βίντεο powerpoint slide κανονικά. Μετά από 3 βδομάδες που καταφέρνει κ τελείωνει το βιντεο, και βλέπεις τον Vaas έξω από το κλουβί, όλα μια χαρά. Παίζεις κανονικά μέχρι που φτάνεις στην γέφυρα. Αρχίζει το cutscene...και μία από τα γίδια.

Τα ίδια σε dx9/dx11, με όλα τα options τέρμα low/whatever. To μόνο που κάνει διαφορά είναι το SSAO και η ανάλυση άμα πάει 800x600 - οτιδήποτε πιο πάνω και το σκοτώνει. Fullscreen/Windowed δε κάνει διαφορά. Tα cpu/gpu τα ξύνουν κανονικά. Θερμοκρασίες βαριά 35ρια CPU / 55 ρια VGA.

Με απενεργοποιημένο το A/V επίσης καμία διαφορά. Ούτε admin run έκανε διαφορά. Τελευταία patch στο παίγνιο, και με νέους catalyst.

EDIT: Μέχρι και του θείου τα αρχεία δοκίμασα - unpatched/1.2 κτλ, μήπως έφταιγε το "DRM". Μπαρμ******λα.

ΕDiT2: barbutsala τα αστεράκια.

Έγινε επεξεργασία από Volrath

Καλησπέρα,

Προσπαθω να παίξω το far cry 3 στο ps3 και ενω το έχω κάνει copy απο το γνήσιο δισκακι μου με τον open manager, μου βγάζει ότι θέλει 4.25 για να παίξει ενω είμαι στην 3.55 με jailbreak stickaki...

Υπάρχει τρόπος να παίξω αυτο το παιχνίδι χωρίς να αναβάθμισω στην 4.25 χάνοντας έτσι το jailbreak; Ευχαριστω εκ τον προτέρων.

Καλησπέρα,

Προσπαθω να παίξω το far cry 3 στο ps3 και ενω το έχω κάνει copy απο το γνήσιο δισκακι μου με τον open manager, μου βγάζει ότι θέλει 4.25 για να παίξει ενω είμαι στην 3.55 με jailbreak stickaki...

Υπάρχει τρόπος να παίξω αυτο το παιχνίδι χωρίς να αναβάθμισω στην 4.25 χάνοντας έτσι το jailbreak; Ευχαριστω εκ τον προτέρων.

Ναι !!

Βάζεις το γνήσιο δισκάκι σου και παίζεις !

και μιας και το αναφέραμε διαβάζεις και άλλη μια φορά τους όρους του thelab.gr

Ναι !!

Βάζεις το γνήσιο δισκάκι σου και παίζεις !

και μιας και το αναφέραμε διαβάζεις και άλλη μια φορά τους όρους του thelab.gr

Έτσι το παίζω ηδη, όπως ανέφερα έχω ήδη αγοράσει το παιχνίδι αλλα λόγω ότι έχω χαλάσει ήδη 2-3 δισκακια λόγω παιδιών έλεγα μήπως έπαιζα το back up το οποίο είναι νόμιμο.

Εγω παντος στο δευτερο pc μου εναν 920 στα 4ghz σταθερα και 6 giga ram μια μια gtx 690 με ολα στα ultra 1080 p v-sync on εκτός απο mssa off το παιχνιδι παει σφαιρα και ο 920 δεν καθυστερεί καθολου την gpu.αλλα το παιχνιδι ειναι κακογραμμενο στο θεμα απαιτησεων.με τα ιδια settings σε 6990 το παιχνιδι μια πήγαινε καλα μια σερνοταν μου αρεσει που ειναι και amd evolved φαντασου να ηταν nvidia....

Αχαχα οχι.απλα επειδη αν διαβασεις πιο πριν διαβασα οτι ο 920 θα ειναι για τα σκουπιδια σε λιγο καιρο.οκ γνωμες ειναι αυτες.το πιστευω το δικο μου ειναι οτι αυτο δεν παιζει μια χαρα ειναι ο 920 ακομα αρκει να μην καθυστερει την gpu.εδω ετρεχα crysis2 με εναν q6600 stock με μια msi gtx 580 ολα στα ultra dx11 με φιλτρα και v sync off και πήγαινε πολυ καλα

Εγώ πάντως είδα ότι στο ultra σε 1920 και 1280 είχα ίδια καρέ(30 κάτι) σε πολλά σημεία με 7870. Σαν να μην έπαιζε κανένα ρόλο η ανάλυση. O 920 stock. Με 920 στα 3,5 παραπάνω καρέ.Αυτό για μένα δείχνει ότι η cpu έχει αναλάβει ρόλο gpu.

Θα το ξανακοιτάξω πάντως να δω μήπως δεν περάστηκε σωστά κάποιο πατς.

Εγώ πάντως είδα ότι στο ultra σε 1920 και 1280 είχα ίδια καρέ(30 κάτι) σε πολλά σημεία με 7870. Σαν να μην έπαιζε κανένα ρόλο η ανάλυση. O 920 stock. Με 920 στα 3,5 παραπάνω καρέ.Αυτό για μένα δείχνει ότι η cpu έχει αναλάβει ρόλο gpu.

Θα το ξανακοιτάξω πάντως να δω μήπως δεν περάστηκε σωστά κάποιο πατς.

φιλε μου συμβουλη αν σε παιρνει προσπα8ησε να ανεβασεις τον 920 στα 3,8 με 4,0.Τα 3.8 τα πιανουν οι περισσοτεροι 920 και σαν συχνοτητα τα 3,8 ειναι η χρυση τομη σε αποδοση και καταναλωση,και το ιδανικο 8α ειναι αν εχεις D0.Τωρα να σου πω ειδα οτι εχεις την 7870 8α σου πω το εξης ειχα την 6990 που ακομα και τωρα ειναι απο τις γρηγορες 8εωρητικα.Στην πραξη και συγκεκριμενα στο far cry 3 περιμενα να κανει παπαδες αλλα.......δεν.οποτε την εδωσα και ετσι πηρα την 690 και ειλικρινα πιστεψε με ειναι η μερα με την νυχτα το παιχνιδι σε fps σε σχεση με την ατι.Δεν σνοπμπαρω την ατι γιατι ειχα πολλες πιο πριν,αλλα μεχρι να υποστηριξει της καρτες της και γενικα τα προιοντα της στο επακρον δεν ξανααγοραζω και ειδικα παιχνιδια της που λενε ντρανταχτα AMD EVOLVED και περιμενεις με ατι να πετανε τελικα διαπιστωνεις οτι με μια nvidia πανε πολυ πιο καλα.:wall:

Δεν συγκρίνεται η 6990 με την 690 λογικο ειναι με μια το ετρεξα το παιχνίδι σαν αρχη με τον 920 στα 4ghz απλα μου εκανε εντυπωση πως με την 6990 σερνόταν ανα διαστηματα.τελος παντων ποσταρα περι 690 στο συγκεκριμενο παιχνιδι γιατι ο φιλος πιο πανω πιστευε οτι γονατιζει λογο cpu και για αυτο τεσταρα την 690 με τον 920 και το αποτελεσμα ηταν θετικοτατο δεν εφταιγε ο cpu αλλα gpu του.παλι καλα αντεχει ακομα ο 920:clap:

• 2 months later...

Η 690gtx καταστρεφει στο FAR CRY III, σε DX11 με ολα στα ULTRA με HBDΟ και x4ΜSAA δεν πεφτει ποτε κατω απο 60 fps με την καρτα να δουλευει στο 75%.

Έγινε επεξεργασία από sebastian

Στα λεγα η καρτα απο μονη της σκιζει.Απο θερμοκρασιες στο κουτι πως παει?

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Που να την δεις στο Crysis 3 στα Very High, 60αρακι...σαν να μην συμβαινει τιποτα. Λες και τρεχω pac man!

Με 70% το fan, μιας και εχω την ντουλαπα με την ηχομονοση Lianli δεν ακουγεται και την κραταει κατω απο 80 βαθμους και στους 2 πυρηνες.... στα βαρια παιχνιδια, γιατι στα ελαφρια καπου στα 60-65 max....

• 1 month later...

λοιπων παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα

οταν παιζω far cry 3 για 5-10 λεπτα μου κλεινει το pc και δεν ξαναξεκιναει (παρα μονο αν το βγαλω απο την πριζα για κανα λεπτο) απο θερμοκρασιες ειμαι ενταξει προσφατα εκανα αλλαγες στο hardware (gpu, mobo ktl). Πιστευω οτι φταιει το τροφοδοτικο ειμαι με ενα ενερμαξ 535 5-6 χρονων φαινετε και στην υπογραφη μου περισοτερα τεστ θα κανω το σαβατοκυριακο. 3d mark 2003-2005-2006 τα βγαζει κανονικα καθως και ατι tools 0.27 beta κατι δεν θυμαμαι και τη ακριβως. ποια η γνωμη σας ?