Jump to content

Recommended Posts

Βέβαια βλέπω το καινούργιο να χτυπάει 40αρια και κρίμα, γιατί θα πρέπει να περιμένω 1+ χρόνο πάλι.

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Βέβαια βλέπω το καινούργιο να χτυπάει 40αρια και κρίμα, γιατί θα πρέπει να περιμένω 1+ χρόνο πάλι.

40αρι, ε και δεν θα βγαλει τιποτα παπαργιεςDLC η THQ με 2-3-4 € που μας εχει συνηθισει τελευταια?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=urxxIG0oARA]Metro: Last Light - Enter the Metro Behind the Scenes - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ReRv_BR6XdA]Metro Last Light - NEW Gameplay (May 2012) - YouTube[/ame]

ωραίο αυτό που εστιάζουν στο survival/horror, γιατί πλέον πολλά διαφημίζονται σαν "survival" άλλα τα περισσότερα είναι run & gun shoot'em ups...

αυτό για την μάσκα και το recharge, ναι μεν καλό και ρεαλιστικό, αρκεί όμως να μην είναι σε βαθμό που καταντάει κουραστικό/unplayable (βλ. Lost Planet -thermal energy- στο Hard).

(edited)

Έχεις πάθει μία FOVία... :p

Αφού θα το παίξεις.

Έγινε επεξεργασία από Zenor
Έχεις πάθει μία FOVία... :p

Αφού θα το παίξεις.

Αλλο θα το παιξω , και αλλο θα το αγορασω με 2,5 € 2 χρονια μετα

γιατί το FOV δεν άλλαζε από τα settings;;

Οχι.

• 2 weeks later...
(edited)

[ame]

[/ame]

+Exclusive 8Λεπτο Gameplay Με Ήχο

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από mchls
  • 2 weeks later...

Ελα ρε παιδι μου τωρα γιατι το κανανε αυτο και ελεγα να διαβαζω τιποτα να περναω το καλοκαιρι μου!Αντε τωρα να περιμενεις μεχρι Οκτωβριο!

το metro 2033 ειναι απο τα καλυτερα games που εχω παιξει.αν και ειχε τρελο framedrop σε αρκετα σημεια που με νευριασε και τσιμπησα μια δευτερη 680 :p

ελπιζουμε το 2034 να ειναι ακομα πιο καλο σε αποδοση.