Jump to content

Intel X25-M SSD 80GB help

auditt

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια σημερα αγορασα και γω εναν ssd και το συνδεσα στο υ/π αλλα δεν τον αναγνωριζει

ενω στο bios φαινεται κανονικα

και οταν ανοιγω τον υ/π με γραφουν τα windows 7 πως ο Intel X25-M SSD 80GB εχει εγκατασταθει επιτυχως

εαν παω στον υπολογιστη μου δεν φαινεται

το συστημα μου αποτελειται απο q9950, maximus formula x38

windows 7 64bit

τον ssd τον συνδεσα οπως τον velociraptor και τους υπολοιπους δισκους μου

ενω γενικα ξερω καποια πραγματα για υ/πς , για ssd δεν ξερω τπτ, αλλα θελω να μαθω

Επισης θελω να ρωτησω και κατι αλλο.

Γινετα να συνδεσω τον ssd στο λαπτοπ μου??

εαν ναι πρεπει να βγαλω τον αλλο τον 320 gb η χωρανε και οι 2 ωστε στον Intel X25-M SSD 80GB να εχω τα windows ,programs , και για χωρητικοτητα τον αλλο τον 320

το Laptop μου ειναι dell insiro 15r(p6100,4giga ram dd3,5650, mobo chipset HM57)

Ευχαριστω προκαταβολικα και σορρυ για τον μεγαλο λογο μου:)

Βάλε το πρόγραμμα που έχει μεσα στο cd για να κάνεις κλώνο του λειτουργικού, αλλιώς θα πας υπολογιστής-δεξή κλικ διαχείριση-διαχείριση δίσκων και εκεί θα τον δεις.

Δεν παίζει ρόλο που είναι SSD, ό,τι δίσκο και να βάλεις πάνω έτσι θα τον δει το λειτουργικό σου: θα βάλει drivers κανονικά αλλά αν δεν κάνεις partition δεν θα τον δεις με το γράμμα του.

Καλημερα παιδια

Καταρχας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση

θα δοκιμασω σημερα αυτα που με ειπατε ως λυση και θα σας ενημερωσω

Οσο για την αλλη μου ερωτηση τι εχετε να πειτε??

γιατι να σας πως την αληθεια πιο πολυ ψινομαι στο λαπτοπ να βαλω τον ssd αρκει να λυθουν πρωτα οι αποριες που εθεσα

γιατι στο pc και ο velociraptor με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο, αντιθετα το λαπτοπ δεν ανοιγει και σφερα :p

Καλημερα παιδια

Καταρχας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση

θα δοκιμασω σημερα αυτα που με ειπατε ως λυση και θα σας ενημερωσω

Οσο για την αλλη μου ερωτηση τι εχετε να πειτε??

γιατι να σας πως την αληθεια πιο πολυ ψινομαι στο λαπτοπ να βαλω τον ssd αρκει να λυθουν πρωτα οι αποριες που εθεσα

γιατι στο pc και ο velociraptor με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο, αντιθετα το λαπτοπ δεν ανοιγει και σφερα :p

Δεν θα εχει καμια σχεση ουτε το pc σου με ssd πολυ καλυτερος απο τον ραπτορα αλλα και το laptop σου θα το δεις να πεταει. Η αποφαση δικια σου

well οτι το λαπτοπ θα πεταει σιγουρα θα δω τεραστια διαφορα

αλλα εαν δεν γινεται να κρατησω και τον αλλο δισκο στο λαπτοπ και να εχω τον ssd για λογισμικο-προγραμματα και τον αλλο για χωριτικοτητα θα μου ειναι αχρηστος μονο ο ssd γτ 80 γιγα ειναι λιγα

για αυτο ρωταω εαν χωρανε 2 δισκοι η μονο ενας??

οσο στο pc οπως ειπα ο velociraptor με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο τον ssd τον πηρα πιο πολυ για το λαπτοπ αλλα εαν δεν γινεται να εχω 2 δισκους θα τον βαλω στο pc

εας απαντησει παρακαλω καποιος εαν γνωριζει εαν μπορω να εχω 2 δισκους στο λαπτοπ ssd for windosws-programs και τον αλλο τον wd 320gbια χωριτικοτητα

παιδια sos

δεν μπορω να τον κανω να τον αναγνωρισει

ανοιξα το partition magic

και τον εχει τον δισκο σαν unlocated

παταω δεξι κλικ πανω του και παταω create partition

μετα βαζω αυτο partition type NTFS,αλλα δεν με αφηνει να βαλω το size

ειναι στα 7,8 mn κολλημενο και το percent unlocated space ειναι 99,8 και δεν αλλαξει με τα βελακια πανω κατω μονο αμα γραψω εγω και δν κανει τπτ μετα

δειτε τι εννοω με φωτογραφιες για να καταλαβατε καλυτερα

add71c01.jpg

παταω οκ και δοκιμαζω resize αλλα βλεπω αυτο

fe.jpg

ακομα και ετσι δοκιμαζω apply settings αλλα με βγαζει error

sd.jpg

δοκιμασα αμα αλλο τροπο αλλα τπτ δειτε και μονοι σας

dsff.jpg

help.jpg

sff.jpg

καμια ιδεα τωρα χρειαζομαι πραγματικα help

λετε να ειναι ελατοματικος??

δοκίμασες να κάνεις τη διαμόρφωση από τα windows;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2hbeUwk3s6c]YouTube - ‪How to Format Hard Drive HD!!‬‏[/ame]

ναι δοκιμασα

και με γραφει

πως δεν ειναι δυνατη η διαμορφωση απο τα windows του διαμερισματος του συστηματος σε αυτον το δισκο

μήπως έχει πολύ παλιό bios η μητρική σου;

αλλά και πάλι αυτό το πρόβλημα το έχουν κυρίως οι δίσκοι ocz.

μπα φιλε δεν ειναι παλιο το bios

ειναι απο 19/2/2009

πω πω ξενερωσα τελειως τωρα τον αγορασα και να μην μπορω να τον χαρω :(

είναι το πιο τελευταίο όμως;

δοκίμασε να τον φορμαρεις σε υπολογιστή κάποιου γνωστού σου

κι αν και τότε δεν γίνεται κάτι, επέστρεψέ τον να τον ελέγξουν.

hmmm ακραιο αυτο αλλα , ισως το δικιμασω αλλα οχι τωρα γιατι εχω εξεταστικη τωρα

στο πολυτεχνειο οποτε δεν υπαρχει και πολυ χρονος για αυτο

σε ευχαριστω παντως πολυ για τις προτασεις και για το ενδιαφερον!

καποιος αλλος εχει καμια ιδεα?

chosen εσυ τι λες??

Αυτό που σου λέει ο juno12, βάλτον σε άλλον υπολογιστή.

Μερικές τυχαίες σκέψεις μου:

- Να εμφανίζεται ο SSD με μέγεθος 0Mb είναι χαρακτηριστικό χαλασμένης μνήμης flash. Αυτό δείχνουν τα USB στικάκια και οι SD κάρτες όταν χαλάνε :(

- BIOS του 2009 είναι πανάρχαιο. Δεν μιλάμε για αμάξια εδώ, 2 χρόνια στον χώρο της τεχνολογίας είναι πολύς καιρός, πολλές μητρικές το 2009 δεν "ξέραν" καν ορισμένους SSDs ;)

hmm λες να ειναι ελατοματικο??

πολυ πιθανο αυτο που λες με την μνημη ,αλλα αμα ηταν χαλασμενο θα μου ελεγαν τα windows πως το υλικο λειτουργει κανονικα και θα το εδεθχνε στο bios??

θα δοκιμασω να του περασω windows με φορματ αλλιως πισω για αντικατασταση

μα τοσο γκαντεμης ρε παιδι καινουριο πραμα!!

πρωτη φορα την παθαινω ετσι σε καινουριο πραμα:hang3::fist:

θα κανω και update bios εαν ειναι και βλεπω. θα εξαντλησω ολα πρωτα ολες τις πιθανες λυσεις και δεν κανει τπτ τοτε πισω αντικατασταση

• 3 weeks later...

παιδια καλησπερα και παλι

σημερα πριν λιγο δλαδη δοκιμασα να τον περασω windows αλλα ματαια δεν γινεαι σαν 7.8 mb

τον βλεπει

απο την αλλη μου τον εμφανισε στο υπολιστη μου τον δισκο αλλα σαν δισκο 7,8 mb :(

απο τι φενεται ειναι προβληματικος και απο τι φενεται θα παω για rma ε??

εκτος εαν υπαρχει κατι ακομα που μπορω να δοκιμασω τι λετε??

παιδια καλησπερα και παλι

σημερα πριν λιγο δλαδη δοκιμασα να τον περασω windows αλλα ματαια δεν γινεαι σαν 7.8 mb

τον βλεπει

απο την αλλη μου τον εμφανισε στο υπολιστη μου τον δισκο αλλα σαν δισκο 7,8 mb :(

απο τι φενεται ειναι προβληματικος και απο τι φενεται θα παω για rma ε??

εκτος εαν υπαρχει κατι ακομα που μπορω να δοκιμασω τι λετε??

μαλλον ειναι off ο σκληρος αν τον δοκιμαζες σε ενα αλλο pc ετσι για να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι θεμα της μητρικης σου.

αν και εκει τιποτα τοτε εφυγε για RMA.

ok αυτο θα κανω και μετα αντικατασταση

ευχαριστω πολυ και καλο καλοκαιρι να χουμε :)

ok αυτο θα κανω και μετα αντικατασταση

ευχαριστω πολυ και καλο καλοκαιρι να χουμε :)

Με το καλο παιδια να καψουμε καμια μητρικη/vga και πολλα εγκεφαλικα κυτταρα με αλκοολ :beer:

:dance3::dance3::dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.