auditt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2011 Καλησπερα παιδια σημερα αγορασα και γω εναν ssd και το συνδεσα στο υ/π αλλα δεν τον αναγνωριζει ενω στο bios φαινεται κανονικα και οταν ανοιγω τον υ/π με γραφουν τα windows 7 πως ο Intel X25-M SSD 80GB εχει εγκατασταθει επιτυχως εαν παω στον υπολογιστη μου δεν φαινεται το συστημα μου αποτελειται απο q9950, maximus formula x38 windows 7 64bit τον ssd τον συνδεσα οπως τον velociraptor και τους υπολοιπους δισκους μου ενω γενικα ξερω καποια πραγματα για υ/πς , για ssd δεν ξερω τπτ, αλλα θελω να μαθω Επισης θελω να ρωτησω και κατι αλλο. Γινετα να συνδεσω τον ssd στο λαπτοπ μου?? εαν ναι πρεπει να βγαλω τον αλλο τον 320 gb η χωρανε και οι 2 ωστε στον Intel X25-M SSD 80GB να εχω τα windows ,programs , και για χωρητικοτητα τον αλλο τον 320 το Laptop μου ειναι dell insiro 15r(p6100,4giga ram dd3,5650, mobo chipset HM57) Ευχαριστω προκαταβολικα και σορρυ για τον μεγαλο λογο μου
Artist_ Ιούνιος 6, 2011 #2 Ιούνιος 6, 2011 Βάλε το πρόγραμμα που έχει μεσα στο cd για να κάνεις κλώνο του λειτουργικού, αλλιώς θα πας υπολογιστής-δεξή κλικ διαχείριση-διαχείριση δίσκων και εκεί θα τον δεις.
Chosen Ιούνιος 6, 2011 #3 Ιούνιος 6, 2011 Δεν παίζει ρόλο που είναι SSD, ό,τι δίσκο και να βάλεις πάνω έτσι θα τον δει το λειτουργικό σου: θα βάλει drivers κανονικά αλλά αν δεν κάνεις partition δεν θα τον δεις με το γράμμα του.
auditt Ιούνιος 7, 2011 Author #4 Ιούνιος 7, 2011 Καλημερα παιδια Καταρχας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση θα δοκιμασω σημερα αυτα που με ειπατε ως λυση και θα σας ενημερωσω Οσο για την αλλη μου ερωτηση τι εχετε να πειτε?? γιατι να σας πως την αληθεια πιο πολυ ψινομαι στο λαπτοπ να βαλω τον ssd αρκει να λυθουν πρωτα οι αποριες που εθεσα γιατι στο pc και ο velociraptor με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο, αντιθετα το λαπτοπ δεν ανοιγει και σφερα
Morgan Ιούνιος 7, 2011 #5 Ιούνιος 7, 2011 Καλημερα παιδιαΚαταρχας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση θα δοκιμασω σημερα αυτα που με ειπατε ως λυση και θα σας ενημερωσω Οσο για την αλλη μου ερωτηση τι εχετε να πειτε?? γιατι να σας πως την αληθεια πιο πολυ ψινομαι στο λαπτοπ να βαλω τον ssd αρκει να λυθουν πρωτα οι αποριες που εθεσα γιατι στο pc και ο velociraptor με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο, αντιθετα το λαπτοπ δεν ανοιγει και σφερα Δεν θα εχει καμια σχεση ουτε το pc σου με ssd πολυ καλυτερος απο τον ραπτορα αλλα και το laptop σου θα το δεις να πεταει. Η αποφαση δικια σου
auditt Ιούνιος 7, 2011 Author #6 Ιούνιος 7, 2011 well οτι το λαπτοπ θα πεταει σιγουρα θα δω τεραστια διαφορααλλα εαν δεν γινεται να κρατησω και τον αλλο δισκο στο λαπτοπ και να εχω τον ssd για λογισμικο-προγραμματα και τον αλλο για χωριτικοτητα θα μου ειναι αχρηστος μονο ο ssd γτ 80 γιγα ειναι λιγαγια αυτο ρωταω εαν χωρανε 2 δισκοι η μονο ενας??οσο στο pc οπως ειπα ο velociraptor με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο τον ssd τον πηρα πιο πολυ για το λαπτοπ αλλα εαν δεν γινεται να εχω 2 δισκους θα τον βαλω στο pcεας απαντησει παρακαλω καποιος εαν γνωριζει εαν μπορω να εχω 2 δισκους στο λαπτοπ ssd for windosws-programs και τον αλλο τον wd 320gbια χωριτικοτητα
auditt Ιούνιος 7, 2011 Author #7 Ιούνιος 7, 2011 παιδια sos δεν μπορω να τον κανω να τον αναγνωρισει ανοιξα το partition magic και τον εχει τον δισκο σαν unlocated παταω δεξι κλικ πανω του και παταω create partition μετα βαζω αυτο partition type NTFS,αλλα δεν με αφηνει να βαλω το size ειναι στα 7,8 mn κολλημενο και το percent unlocated space ειναι 99,8 και δεν αλλαξει με τα βελακια πανω κατω μονο αμα γραψω εγω και δν κανει τπτ μετα δειτε τι εννοω με φωτογραφιες για να καταλαβατε καλυτερα παταω οκ και δοκιμαζω resize αλλα βλεπω αυτο ακομα και ετσι δοκιμαζω apply settings αλλα με βγαζει error δοκιμασα αμα αλλο τροπο αλλα τπτ δειτε και μονοι σας καμια ιδεα τωρα χρειαζομαι πραγματικα help λετε να ειναι ελατοματικος??
juno12 Ιούνιος 7, 2011 #8 Ιούνιος 7, 2011 δοκίμασες να κάνεις τη διαμόρφωση από τα windows;[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2hbeUwk3s6c]YouTube - How to Format Hard Drive HD!![/ame]
auditt Ιούνιος 7, 2011 Author #9 Ιούνιος 7, 2011 ναι δοκιμασακαι με γραφειπως δεν ειναι δυνατη η διαμορφωση απο τα windows του διαμερισματος του συστηματος σε αυτον το δισκο
juno12 Ιούνιος 7, 2011 #10 Ιούνιος 7, 2011 μήπως έχει πολύ παλιό bios η μητρική σου;αλλά και πάλι αυτό το πρόβλημα το έχουν κυρίως οι δίσκοι ocz.
auditt Ιούνιος 7, 2011 Author #11 Ιούνιος 7, 2011 μπα φιλε δεν ειναι παλιο το bios ειναι απο 19/2/2009 πω πω ξενερωσα τελειως τωρα τον αγορασα και να μην μπορω να τον χαρω
juno12 Ιούνιος 7, 2011 #12 Ιούνιος 7, 2011 είναι το πιο τελευταίο όμως;δοκίμασε να τον φορμαρεις σε υπολογιστή κάποιου γνωστού σουκι αν και τότε δεν γίνεται κάτι, επέστρεψέ τον να τον ελέγξουν.
auditt Ιούνιος 7, 2011 Author #13 Ιούνιος 7, 2011 hmmm ακραιο αυτο αλλα , ισως το δικιμασω αλλα οχι τωρα γιατι εχω εξεταστικη τωραστο πολυτεχνειο οποτε δεν υπαρχει και πολυ χρονος για αυτοσε ευχαριστω παντως πολυ για τις προτασεις και για το ενδιαφερον!καποιος αλλος εχει καμια ιδεα?chosen εσυ τι λες??
Chosen Ιούνιος 7, 2011 #14 Ιούνιος 7, 2011 Αυτό που σου λέει ο juno12, βάλτον σε άλλον υπολογιστή. Μερικές τυχαίες σκέψεις μου: - Να εμφανίζεται ο SSD με μέγεθος 0Mb είναι χαρακτηριστικό χαλασμένης μνήμης flash. Αυτό δείχνουν τα USB στικάκια και οι SD κάρτες όταν χαλάνε - BIOS του 2009 είναι πανάρχαιο. Δεν μιλάμε για αμάξια εδώ, 2 χρόνια στον χώρο της τεχνολογίας είναι πολύς καιρός, πολλές μητρικές το 2009 δεν "ξέραν" καν ορισμένους SSDs
auditt Ιούνιος 7, 2011 Author #15 Ιούνιος 7, 2011 hmm λες να ειναι ελατοματικο??πολυ πιθανο αυτο που λες με την μνημη ,αλλα αμα ηταν χαλασμενο θα μου ελεγαν τα windows πως το υλικο λειτουργει κανονικα και θα το εδεθχνε στο bios??θα δοκιμασω να του περασω windows με φορματ αλλιως πισω για αντικαταστασημα τοσο γκαντεμης ρε παιδι καινουριο πραμα!!πρωτη φορα την παθαινω ετσι σε καινουριο πραμα:hang3::fist:θα κανω και update bios εαν ειναι και βλεπω. θα εξαντλησω ολα πρωτα ολες τις πιθανες λυσεις και δεν κανει τπτ τοτε πισω αντικατασταση
auditt Ιούνιος 26, 2011 Author #16 Ιούνιος 26, 2011 παιδια καλησπερα και παλι σημερα πριν λιγο δλαδη δοκιμασα να τον περασω windows αλλα ματαια δεν γινεαι σαν 7.8 mb τον βλεπει απο την αλλη μου τον εμφανισε στο υπολιστη μου τον δισκο αλλα σαν δισκο 7,8 mb απο τι φενεται ειναι προβληματικος και απο τι φενεται θα παω για rma ε?? εκτος εαν υπαρχει κατι ακομα που μπορω να δοκιμασω τι λετε??
Sup3RvisoR Ιούνιος 26, 2011 #17 Ιούνιος 26, 2011 παιδια καλησπερα και παλισημερα πριν λιγο δλαδη δοκιμασα να τον περασω windows αλλα ματαια δεν γινεαι σαν 7.8 mb τον βλεπει απο την αλλη μου τον εμφανισε στο υπολιστη μου τον δισκο αλλα σαν δισκο 7,8 mb απο τι φενεται ειναι προβληματικος και απο τι φενεται θα παω για rma ε?? εκτος εαν υπαρχει κατι ακομα που μπορω να δοκιμασω τι λετε?? μαλλον ειναι off ο σκληρος αν τον δοκιμαζες σε ενα αλλο pc ετσι για να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι θεμα της μητρικης σου. αν και εκει τιποτα τοτε εφυγε για RMA.
auditt Ιούνιος 26, 2011 Author #18 Ιούνιος 26, 2011 ok αυτο θα κανω και μετα αντικατασταση ευχαριστω πολυ και καλο καλοκαιρι να χουμε
Sup3RvisoR Ιούνιος 26, 2011 #19 Ιούνιος 26, 2011 ok αυτο θα κανω και μετα αντικατασταση ευχαριστω πολυ και καλο καλοκαιρι να χουμε Με το καλο παιδια να καψουμε καμια μητρικη/vga και πολλα εγκεφαλικα κυτταρα με αλκοολ :dance3::dance3::dance3:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.