Jump to content

Πρόβλημα με sceduled task σε ΧΡ...

dpolal

Recommended Posts

Σε ένα πισί που υπάρχει ΜΟΝΟ ένας χρήστης ο οποίος ΔΕΝ έχει password έχω φτιάξει ένα batch file σβήνει κάποια αρχεία σε ένα temp folder του δίσκου.

Βασικά έχω ένα batch, το C:\diagrafi.bat που απλά πάει μέσα σε ένα tempvideo φάκελο και κάνει διαγραφή.

Θέλω να το βάλω να τρέχει κάθε 6 ώρες και πάω στα scheduled tasks και φτιάχνω ένα νέο για να το τρέχει.

Το πρόβλημα μου είναι πως ΧΩΡΙΣ password στον χρήστη ΔΕΝ μπορεί να εκτελεστεί και πετάει error.

Mόλις βάλω pass στον χρήστη που συνδέεται στο πισί λειτουργεί κανονικά.

Το θέμα όμως είναι πως ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει password και το πισί πρέπει να ανοίγει κατευθείαν στα windows.

Πώς το ξεπερνάω αυτό ;;;;:help:

Ένα workaround που μου έρχεται στο μυαλό είναι να βάλεις κωδικό στο χρήστη, να κάνεις και το task schedule σου, και μετά να πας start - run - control userpasswords2 -> και να αποεπιλέξεις το "users must enter a username and a password to use this computer".

Τελικά έβαλα password στον χρήστη administrator που ούτως ή άλλως δεν χρησιμοποιείται από κανέναν και ξαναόρισα το scheduled task με αυτόν τον χρήστη.

Τώρα λειτουργεί μια χαρά.

Και παλιότερα που το είχα ψάξει πάντως υπήρχε πρόβλημα όταν δεν είχαν οριστεί Passwords στους χρήστες αλλά δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.