packo Ιούνιος 1, 2004 #41 Ιούνιος 1, 2004 Εγώ πιστεύω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε το κλασσικό παράδειγμα όπου ο αγανακτησμένος πελάτης μπαίνει μέσα στο μαγαζί βρίζοντας και φωνάζοντας επειδή νιώθει πως η συμπεριφορά απέναντί του είναι απαράδεκτη, ή σωστότερα πως δεν σέβονται αυτόν και τα ωραία του λεφτά.... Δυστηχώς (και το ανέφερα και σε άλλο thread) η αντιμετώπιση δεν ήταν η καλύτερη ούτε από τον Paddy ούτε όμως και από τον Zarra. Και ναι, δεν είναι όμορφο να κλείνουν έτσι threads αλλά είτε το θέλετε είτε όχι, έιτε σας αρέσει είτε όχι, το forum αυτό ανήκει, πνευματικά και υλικά σε κάποιος ανθρώπους που έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να λειτουργεί με κάποιο τρόπο.Ακόμα και άδικο να έχουν, και δύστροποι να είναι, δικό τους είναι το forum, ότι θέλουν κάνουν με αυτό.Από την άλλη, αν κάποιος νιώθει αδικημένος, πικραμένος ή καταπιεσμένος, μπορεί να βρει εκεί έξω ένα άλλο forum για να γράφει ή τελικά να ανοίξει ένα δικό του forum.Τελικά το ποσοστό επιτυχίας ενώς forum κρίνεται από τα Post που έχει ανά ημέρα, από τα threads και φυσικά από την ποιότητα του περιεχομένου. Να πω την αλήθεια, με την συμπεριφορά του, ο Paddy με έβγαλε από τα ρούχα μου, γιατί όπως και να το κάνεις δεν ήταν ο τρόπος του τρόπος επαγγελματία της πληροφορικής.Και άσχετα με το γεγονός ότι ξέρω τον Zarra προσωπικά, πολύ ευχαρίστως θα του έσπαγα το κεφάλι ΔΩΡΕΑΝ αν τα έλεγε αυτά τα πράγματα μπροστά μου.(Οχι δεν εννοώ ότι θα ψάξω να βρω τον άνθρωπο ή κάτι τέτοιο, απλά αν όλα αυτά συνέβαιναν "ζωντανά" μπροστά μου έτσι θα αντιδρούσα).
Chosen Ιούνιος 1, 2004 #42 Ιούνιος 1, 2004 Ξυπναω το πρωι (απο το ξυπνητηρι) γυρω στις 07:30. Με ξαναπαιρνει ο υπνος (παλιο κουσουρι που δε λεει να φυγει...). Σηκωνομαι απο το κρεβατι 08:40 με αποτελεσμα να τρεχω σα τον Βεγγο να προλαβω να παω στην ωρα μου στη δουλεια. Η γυναικα σαφως και δεν αρκειται σε ενα βιαστικο φιλακι και θελει κι αυτη την ανθρωπινη "καλημερα", με μια ωραια κουπα καφε. Θεωρω οτι το δικαιουται και δεν θα το αναλυσω εδω.Παρ'ολα αυτα, το αποτελεσμα ειναι να μην προλαβενω να πιω καφε στο σπιτι (το κουσουρι που λεγαμε) και να φτανω και κατα τις 09:30-10:00 στη δουλεια ("νομιμη" ωρα αφιξης 09:00).Καθομαι μπροστα στο πισακι μου, ως καλος sysadmin ανοιγω ολες τις σελιδες για την ενημερωση μου, ετοιμαζω το φραπεδακι και βαζω μουσικουλα. Οχι μονο η γραμματεας μας, μεχρι και οι πετρες ξερουν οτι δε μιλαω/απανταω τηλεφωνο αμα δεν παει η επιφανεια του καφε στη μεση του ποτηριου. Ουτως η αλλως, η ψυχολογια εχει κανει σεξ σε ολες τις δυνατες στασεις, οταν εχεις 5 μηνυματα στο Inbox απο τις 09:01 που λενε "I called but you didn't answer"...Δε γαμεις... Δευτερα ειναι. Anyway, διαβαζω τον BOFH και τις υπολοιπες gosu στηλες που διατηρουν το χαμογελο στα χειλη μου εδω και σχεδον μια δεκαετια, και φτανω στο TheLab. Το μοναδικο ελληνικο φορουμ που (μαζι με τον καφε) βοηθαει θετικα στο να περασω απο την φαση "Ogre" των 09:30, σ' εκεινη του "συμπαθους ανθρωπου εκει στο ΙΤ" που εμφανιζεται περιπου στις 11:00...Χαιρομαι λοιπον να μπαινω στο TheLab και να βλεπω ησυχες τεχνικες, και μη, συζητησεις, με χιουμορ ή χωρις (αν και παντα εκτιμω λιγο καλο χιουμορ, παντου). Χαιρομαι που ο Φανης, ο Κωστας και ο Βασιλης και ολα τα παιδια, εχουν πολυ καλη γνωση του moderatειν και τους εμπιστευομαι κι ας ξερω προσωπικα μονο εναν-δυο απ αυτους.Και τελος, χαιρομαι που η συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων γνωριζουν πως να φερθουν/μιλησουν, κατεχουν τοσο καλα τα τεχνικα θεματα, σε σημειο που να «βγαινω» απο το TheLab σε αλλα φορα, ελαχιστες φορες για να βρω λυση στα ερωτηματα μου.My two cents λοιπον: Απαραδεκτος τροπος αντιμετωπισης της καταστασης, και απο την Polygon και απο τον Zarras. Το λιγοτερο που μπορουσαν να κανουν, εκαστος απο τη μερια του, ειναι: η μεν εταιρεια να ειναι τουλαχιστον τιμια με τον πελατη και να του πει τι ακριβως συμβαινει και ο δε πελατης, να ειναι τουλαχιστον ειλικρινης ως προς την αντιμετωπιση που ετυχε. Το γεγονος οτι σου δωσανε αλλη μητρικη Zarras, εστω και SiS να ειναι ρε γαμωτο, δειχνει κατι. Ναι, ο πελατης εχει παντα δικιο, ναι, ακουμε οτι ο αλλος ειχε RMA σε 3.5 μερες και περιμενουμε κι εμεις το ιδιο, αλλα ρε συ, μεγαλα παιδια ειμαστε. Να βαζουμε ολα τα ζυγια πανω στο παλαντζο. Και αυτο στο λεει ενας ανθρωπος που περιμενε μητρικη σχεδον δυο μηνες και παρολα αυτα κατα πασα πιθανοτητα θα ξαναπαραγγειλει απο το ιδιο μαγαζι.Κι οσο για εκεινους που λενε τα περι «διεφθαρμενης εξουσιας»: παιδες, καντε μια βολτα εξω στο καθαρο αερα των 26C (σημερα) και ξανακαθειστε μετα στο πληκτρολογιο σας και αναρωτηθειτε κατα ποσον ενα κλεισιμο topic ειναι καταχρηση εξουσιας. Και αν ακομα το πιστευετε, ξαναδιαβαστε τους ορους χρησης.
kaynd Ιούνιος 1, 2004 #43 Ιούνιος 1, 2004 Κορυφή στη διήγηση σου Chosen! Έχεις σκεφτεί να εκδώσεις κανένα βιβλίο? Περιγραφικότατος και πολύ απλός! Με εκφράζει πολύ η λογική σου. :bigsmile:
fanisk Ιούνιος 1, 2004 #47 Ιούνιος 1, 2004 Chosen τελειο το ποστ σου:worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.