LL_NEO Ιούνιος 1, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Human resourse management και έτσι αμα λάχει να 'ούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 1, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 εγω λεω να αφησεις τα ποστ και να πιασεις τη δουλεια , διοτι οπως ειπες εχετε μπολικη και δεν προλαβαινεται να τα βγαλετε περα. Φιλικα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 1, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Paddy RootX,Απανταω με τη σειρα σε οσα εθεσες:Εχω μεγαλη εμπειρια με φορουμς, ειμαι ιδιοκτητης ενος προσωπικου site (καμμια σχεση με την εταιρια για την οποια εργαζομαι) και παλαιοτερα ειχα και δικη μου BBS.Για τον λογο αυτο, θα επιμεινω στον παραλληλισμο ενος forum op με εναν channel op, αλλα καλο ειναι να πουν και αλλοι τι πιστευουν για αυτο.Ουδεποτε κατηγορησα καποιον για καταχρηση εξουσιας, ιδιαιτερα τον unstoppable, απλα διαφωνησα με την επιλογη του, την οποια ομως δηλωσα ξεκαθαρα οτι οφειλω να σεβαστω μια και ο χωρος δεν ειναι δικος μου αλλα δικος σας, και το οτι τα standards του χωρου καθοριζονται απο τους ανθρωπους που τον δημιουργησαν δεν ειναι "καλως η κακως" οπως λες, αλλα απλα "καλως".Απλα θα σου αναφερω οτι σε ενα αμερικανικο forum ειχα διατυπωσει ευγενεστατα αντιρρησεις για τον πολεμο στο Ιρακ, και ειχα και εκει φαει ban και το θεμα σβηστηκε. Γιατι αυτο που κανετε εδω διαφερει τοσο απο εκεινο που γινεται εκει ? Γιατι η διατυπωση ηταν αλλη, οχι ευγενικη? Πως εφυγε η ουσια, και μεινατε στις λεξεις, αυτο ρωταω συνεχεια και δεν παιρνω απαντηση.Τελος, ο YDinopoulos, τι λεει ? Καταλαβε οτι βρισκομαστε σε αλλο thread ? Πως ριχνουμε το "επιπετο" ??? Διαφέρει προφανώς, διότι η διατύπωση ήταν προσβλητική, και όπως στην τηλεόραση μπορώ κλείνοντάς την ή αλλάζοντας κανάλι να προφυλάξω εμένα και την οικογένειά μου, το ίδιο κάνω και στο forum όταν η συζήτηση προσβάλει εμένα και τα μέλη που αγαπούν και στηρίζουν το Lab.Το τι εννοεί ο YDinopoulos, μπορεί ό ίδιος να το εξηγήσει, υποθέτω.Και αν χρειάστηκαν βρισίδια και απειλές προκειμένου να βρει ένα rma τον δρόμο του, θα έπρεπε να χαρώ γι'αυτό δλδ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 1, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 @PaddyΤελος, ο YDinopoulos, τι λεει ? Καταλαβε οτι βρισκομαστε σε αλλο thread ? Πως ριχνουμε το "επιπετο" ??? Εχω διαβάσει/ζησει αμετρητες διαφωνιες μεταξύ χρηστων/modderator/Admin. Και εγω ο ιδιος (σε αλλο foroum) εχω κανει τα ιδια, ισως κ χειρότερα. Ο ΜΟΝΟΣ πολιτισμένος τρόπος ειναι το Προσωπικό μυνημα η να τα βρείτε απο τηλέφωνο !!! Και αυτό το thread μια συνέχεια του προηγουμενου ειναι ! Απλα ξεκίνησε διαφορετικά.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 1, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 @Paddy...εχεις καμια σχεση με την Ιρλανδία ;;;;; Στην Αγγλία λένε Paddy τους Ιρλανδους κοροιδευτικά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paddy Ιούνιος 1, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Μπα, το Paddy βγαινει απο το "Παντελης" απλα δεν μπορουσαν να το προφερουν οι Αμερικανοι φιλοι μου ευκολα και το ειχαν κανει ετσι για να τους ερχεται πιο καλα... και μου εμεινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 1, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 ενταξει οχι και κοροιδευτικα, παρατσουκλια ειναι, οπως πχ το γκασμας η το γκατζος Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 1, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Διαφέρει διότι πολύ απλά τα παιδιά εδώ δεν έχουν ενστάσεις στο θέμα που συζητήσατε αλλά στο πως το συζητάτε. Ο λόγος είναι απλός και στον είπαν ήδη. Και δεδομένου ότι ας πούμε επικίνδυνες θεματολογίες όπως πολιτικά ή αθλητική τόπικ δεν καταλήγουν σε παναγίες και μπινελίκια, όπως γίνεται σε άλλα fora(στα οποία πάλι οι ίδιοι συμμετέχουμε), μου δίνει να καταλάβω ότι τα παιδιά με την δουλειά που κάνουν εδώ μας έχουν βάλει σε ένα κλίμα πολιτισμένης ανταλλαγής απόψεων. Φυσικό είναι λοιπόν να μην θέλουν αυτό το κλίμα να διαταραχτεί απο κομητές Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 1, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Λυπάμαι που φαίνεται η θέση των admin και των mod ως εξουσία, με την οποιαδήποτε έννοια. Καμιά προσπάθεια κατανόησης της λεπτής θέσης που βρίσκονται ανάμεσα στους υπόλοιπους (και οχι από πάνω), διαρκώς δοκιμάζεται η ανοχή και η ελαστικότητα που μπορούν να επιδείξουν. Προσωπικά δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο βίτσιο, έχω πράγματα να κάνω και χρησιμότερα θέματα στό φόρουμ να απαντήσω. Αν δέχτηκα τη θέση του συντονιστή, μετά από πολύ σκέψη, είναι γιατί μου αρέσει το φόρουμ που μου προσφέρεται από τους admin για να επικοινωνήσω και να αντάλλαξω απόψεις, οπότε να προσφέρω και εγώ κάτι σε αυτό. Δεν έχω πλέον όμως το δικαίωμα να βρίσω (πολιτισμένα; ), να τα "χώσω", να έχω κάποιον στο ignore list μου και πολλά άλλα, δηλαδή να αρχίσω και εγώ να γκρινιάζω για καταπάτηση της ελευθερίας μου όταν πρόκειται για αυτοπεριορισμό; Γιατί και η εγγραφή και η αποδοχή των όρων χρήσης ενος φόρουμ είναι ένας αυτοπεριορισμός.Μπορώ να κατανοήσω μια συζήτηση χωρίς θέμα να ξεφεύγει σε προσβολές και απειλές, δεν υπήρχε κάτι άξιο λόγου οπότε οι συνομιλητές κάνουν ό,τι μπορούν μπας και τους προσέξει κανείς. Αλλά να υπάρχει θέμα, στη περίπτωση του πολυγκον, και πάλι να ξεφευγει έτσι η συζήτηση δε το καταλαβαίνω. Ούτε καταλαβαίνω πως η αναρχία προάγει την ελευθερία του λόγου και δεν τη καταπιέζει. Δηλαδή όταν σε μια ομάδα ανθρώπων οι περισσότεροι τσακώνονται, οι υπόλοιποι ακούγονται; Αυτό που παρατηρώ στα ελληνικά φόρουμ (έλληνας είμαι, στην ελλάδα μένω δε βγάζω την ουρά μου έξω) είναι πως ενώ στην ουσία είμαστε πολύ φειδωλοί και ολιγαρκείς, στο χαβαλέ και στο "off topic" δίνουμε ρεσιτάλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 1, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Eγώ θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με τον Root στα λεγόμενά του, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ λίγο άτυχη την απόφαση να κλειδωθεί το θέμα, τουλάχιστον αφού είχε αρχίσει να προχωράει η συζήτηση (ή φαινόταν να προχωράει)...Δηλαδή, δεν καταλαβαίνω γιατί οι όποιοι υπεύθυνοι δεν επενέβησαν μετά τις 4-5 πρώτες απαντήσεις, αλλά όταν η "συζήτηση'" φαινόταν να οδηγεί κάπου...έστω και μακροπρόθεσμα...Κατα τη γνώμη μου θα ταίριαζε μια αυστηρή σαφής σύσταση και προς τις δύο πλευρές...η αντίδραση του unstoppable μου φάνηκε καθυστερημένη...αν είχε γίνει πιο νωρίς, μπορεί να μη με είχε ενοχλήσει...Προφανώς ευχαριστιέμαι πολύ τις αντιλογίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 1, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από vgiozo Κατα τη γνώμη μου θα ταίριαζε μια αυστηρή σαφής σύσταση και προς τις δύο πλευρές...η αντίδραση του unstoppable μου φάνηκε καθυστερημένη...αν είχε γίνει πιο νωρίς, μπορεί να μη με είχε ενοχλήσει... Δε μου αρέσει γενικώς να δικαιολογώ καταστάσεις αλλά είχε γίνει σύσταση από τον .38-.45 χωρίς να φανεί ότι "επιπλήτει" βέβαια λες και απευθύνεται σε παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 1, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Γιατί έχω την εντύπωση οτι έχει αρχίσει να ξεσπάει πόλεμος στο forum; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 1, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Γιατί έχω την εντύπωση οτι έχει αρχίσει να ξεσπάει πόλεμος στο forum; Μπα, μπόρα είναι και θα περάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 1, 2004 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Γιατί έχω την εντύπωση οτι έχει αρχίσει να ξεσπάει πόλεμος στο forum; Δεν ξεσπάει κανένας πόλεμος κι ούτε θα ξεσπάσει ποτέ. Κι αυτό δεν είναι μόνο στα δικά μας χέρια αλλά κυρίως στα δικά σας σαν ενεργοί χρήστες. Εμείς μπορούμε να το αποτρέψουμε, εσείς μπορείτε να μη το ξεκινήσετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιούνιος 1, 2004 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 δεν εχω παρακολουθησει το ολο θρεντ,τουλαχιστον την δευτερη σελιδα,αλλα θελω να πω πως γενικοτερα χρειαζεται να ηρεμησουμε.τι κακο ειναι αυτο που μας βρηκε τελευταια?αφησαμε το o/c και αρχισαμε τις τατιανιες.σωστα εκανε ο zarras που ειπε δημοσια τα στραβα που γινονται με τα rma αλλα μεχρι εκει.μετα ενα ολοκληρο thelab ετρωγε ποπκορν βλεποντας την κοσμιοτατη εξελιξη της κουβενταςΕνα αλλο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ενα <<αντιεξουσιαστικο>> κλιμα που καλλιεργειται απο μερικους.που την ειδατε την εξουσια??δεν βλεπω καποιος να κανει καταχρηση των δυνατοτητων που εχει σε αυτο το φορουμ ως moderator/administrator.επειδη σφιξανε οι ζεστες και δεν μπορουμε να clockαρουμε θα αρχισουμε να μαλωνουμε μεταξυ μας για να περναει η ωρα?Για οσους εχουν ορεξη για τσαμπουκαδες,προτεινω καμμια κρυα πορτοκαλαδα σε ενα παρκακι για χαλαρωση,αλλα και στον ζωολογικο κηπο δεν θα ηταν και ασχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 1, 2004 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Αντε και μόλις μπορέσετε, πηγαίνετε ένα Σαββατοκύριακο στη θάλασσα (χωρίς PC). Έτσι για να ηρεμήσετε λίγο και να ξανάρθετε πιο ορεξάτοι για (σωστή και ήρεμη) κουβέντα πάνω στα PC και όχι στους γύφτους και στα χαντάκια . Πάντα φιλικά, Μάκης Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 1, 2004 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Θα σας σοδομίσω, βάλε μπιπ στο "σας".Μου φαίνεται πως κάπου εδώ βόσκει ο Μάκης, όχι ο Χουρδάκης, ο άλλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 1, 2004 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Pardon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιούνιος 1, 2004 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από PaddyΑπλα θα σου αναφερω οτι σε ενα αμερικανικο forum ειχα διατυπωσει ευγενεστατα αντιρρησεις για τον πολεμο στο Ιρακ, και ειχα και εκει φαει ban και το θεμα σβηστηκε. Γιατι αυτο που κανετε εδω διαφερει τοσο απο εκεινο που γινεται εκει ? Γιατι η διατυπωση ηταν αλλη, οχι ευγενικη? Πως εφυγε η ουσια, και μεινατε στις λεξεις, αυτο ρωταω συνεχεια και δεν παιρνω απαντηση. Μάλλον Paddy δε θέλεις να καταλάβειςΤι σχέση έχει αυτό που ανάφερες με την δική μας περίπτωση? Και στο κάτω κάτω το ότι κλειδώθηκε το θέμα δεν ήταν μια επίπληξη προς εσέναΣου απαγόρευσε κανείς να πεις τη γνώμη σου? Λογόκρινε κανείς τα λόγια σου?Αφού ξεκαθάρισες τη θέση σου και η παρεξήγηση λύθηκε, το όποιο πρόβλημα αφορά εσένα και τον Zarras. Η κοινότητα δεν έχει κανένα λόγο να βλέπει δυο ανθρώπους να εξευτελίζονται με επιχειρήματα του τύπου «’ντε ρε γύφτε» "κάτσε να πληρώσω 2 παλικαριά να σου πω εγώ τι θα σου κάνουν" (και όλα αυτά για μια μητρική άξιας 100 και κάτι εύρο).Με λίγα λόγια αυτή η συζήτηση δεν ενδιαφέρει κανένα άλλο στο φόρουμ και θα μπορούσατε να την κάνετε πρόσωπο με πρόσωπο.Και αν τέλος πάντων θεωρείς υπερβολικό να απαγορεύονται οι βρισιές σε ένα χώρο που πρέπει να κρατηθεί κάποιο επίπεδο ε τότε να τα ισοπεδώσουμε όλα δηλαδι θα σου άρεσε εγώ να σε δω στο δρόμο (δε σε ξέρω) και να αρχίσω «τι κανείς ρε ποyστ! ’ντε ρε μ@Λ@κ.... Μπηne κλπ κλπ ?? (παράδειγμα είναι)Και πρόσεξε μιλάω για το δρόμο και όχι για κάποιο συγκεκριμένο χορό στον οποίο έχουν στραμμένη την προσοχή τους και άλλα άτομα.Και αν νομίζεις ότι δεν ειπώθηκαν βαριές εκφράσεις και ότι δεν έπεσε το επίπεδο σε πληροφορώ ότι πολύ σύντομα θα συνέβαινε κι αυτό (Έχει συμβεί πολλές φορές και σε άλλα φόρουμ )Εσύ γι αυτό μπορεί να μην είχες καμία ευθύνη Οι Admin και οι Mod όμως έχουν Και στο κάτω κάτω θες να καταλάβεις το γιατί αυτή η ιστορία?? Ο Makis Hourdakis έγραψε Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχει αρχίσει να ξεσπάει πόλεμος στο forum; Όταν ξεσπάνε τέτοιες διαμάχες δίνεται η εντύπωση ότι το φόρουμ χτυπάει διάλυση Είναι καλύτερο λοιπόν να πιουν ξύδι δυο χρηστές παρά να κομματιαστεί το φόρουμ και να σκοτωνόμαστε εδώ όλοι μεταξύ μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 1, 2004 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Είναι καλύτερο λοιπόν να πιουν ξύδι δυο χρηστές παρά να κομματιαστεί το φόρουμ και να σκοτωνόμαστε εδώ όλοι μεταξύ μας.. Μακραν η καλύτερη λύση............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.