Jump to content

Unstoppable

Zarras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ok το καταλαβαινω το κλειδωμα στο ποστ του lord.

τα χωσα το κλειδωσες ΟΚ.

στο thread σχετικα με την Polygon τι ακριβως σε ενοχλησε ΠΑΛΙ?

απο οτι ειδες αν τελικα το παρακολουθησες, οι τονοι ειχαν πεσει και απο τους 2 μας (zarras/paddy), παρολα αυτα εσυ ειδες ...."Μιας και δεν βλεπω να εξελισσεται καλα η συζητηση θα κλεισει το θεμα εδω".

Τι ακριβως σε ενοχλησε αμα ειναι να μην ξαναποσταρω αν χαλιεσαι τοσο πολυ.

Οταν γραφουμε καλα λογιακια ολα οκ, και οταν ερχομαστε σε αντιπαραθεση θα τα κλειδωνεις ολα....?

τελικα λενε η εξουσια διαβρωνει τον ανθρωπο και εσυ απο οτι φαινεται την καλαμα την καβαλησες απο την πρωτη μερα....

καλα lock ups μεγιστε και ασταματητε moderator.

ααα μολις απαντησεις μη ξεχασεις να το κλειδωσεις και αυτο....

και σου ξαναλεω αν εχεις προβλημα με το zarras (που σιγα μην το παραδεχτεις κιολας) συζητα το με τα αλλα παιδια και στειλτε με.....

Αβε unsto. οι μελλοθανατοι σε χαιρετουν.

ειμαι ενα 6μηνο εδω 1η φορα μου κλειδωνουν 2 threads και μαλιστα απο τον ιδιο....moderator

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Δεν είναι θέμα υπεράσπισης του moderator αλλά στα συγκεκριμένα δύο θέματα, είχε το κάθε δίκιο να τα κλείσει. Όσον αφορά το θέμα με το RMA της Polygon η συζήτηση θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ καλύτερη ροή μιας και δυστυχώς δεν έχουμε κάθε μέρα την πολυτέλεια να έχουμε επίσημες απαντήσεις από ανθρώπους εταιρειών άσχετα αν δεν μας καλύπτουν τα λεγόμενα τους. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παντελή Ανδρεάδη για το χρόνο που διέθεσε ώστε να απαντήσει στο θέμα. Από κει και πέρα είναι στην δική σας κρίση να καταλάβετε ορισμένα πράγματα.

Η συμμετοχή σε ένα forum προαπαιτεί τον σεβασμό προς τον "συνομιλητή" ακόμα κι αν έχουμε να κάνουμε με τον χειρότερο εχθρό μας. Από τη στιγμή που ξεπερνιέται αυτή η λεπτή γραμμή μεταξύ σεβασμού-αστείου-πλάκας τότε το εκάστοτε θέμα αρχίζει και ξεφεύγει από τα όρια και εκεί πρέπει κάποιος να επέμβει για να επανέλθουν τα πράγματα στην σωστή τους θέση . Στο συγκεκριμένο θέμα λοιπόν, αγνοήθηκε πανυγηρικά ο κ. .38-.45 και καλώς θεώρησε ο Unstoppable ότι πρέπει να κλειδωθεί.

Είμαι γεμάτος όρεξη να το συζητήσω σε περίπτωση διαφωνίας.

Και για το συγκεκριμένο θέμα, θα μπορούσες κάλλιστα να το συζητήσεις με τον Unstoppable μέσω pm και όχι να γίνει αυτό.

Με εκτίμηση προς κάθε ενδιαφερόμενο

Κων/νος

O Unstoppable έχει και την δική μου αμέριστη υποστήριξη για το κλείδωμα των threads.

Αν δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε ως νοήμοντα όντα, δεν σας φταίει ούτε ο Unsto, ούτε οι Admin, ούτε και το Lab.

Πριν τα χώσετε με τόση ευκολία, κρυμμένοι πίσω από την οθόνη και το πληκτρολόγιο, καθίστε μπροστά σε έναν καθρέπτη και χώστε τα στον εαυτό σας.

Πιστέψτε με, κάτι καλό θα βγει.

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 18:50]

ok το καταλαβαινω το κλειδωμα στο ποστ του lord.

τα χωσα το κλειδωσες ΟΚ.

στο thread σχετικα με την Polygon τι ακριβως σε ενοχλησε ΠΑΛΙ?

απο οτι ειδες αν τελικα το παρακολουθησες, οι τονοι ειχαν πεσει και απο τους 2 μας (zarras/paddy), παρολα αυτα εσυ ειδες ...."Μιας και δεν βλεπω να εξελισσεται καλα η συζητηση θα κλεισει το θεμα εδω".

Τι ακριβως σε ενοχλησε αμα ειναι να μην ξαναποσταρω αν χαλιεσαι τοσο πολυ...........

To thread θα επρεπε να ειχε κλεισει πολυ πιο πριν, και μπορει να επεσαν οι τονοι αλλα παλι συνεχισατε την προσωπικη σας διαμαχη μετα το post του .38-.45

Αρχική απάντηση από Zarras

.....και σου ξαναλεω αν εχεις προβλημα με το zarras (που σιγα μην το παραδεχτεις κιολας) συζητα το με τα αλλα παιδια και στειλτε με.....

Προβλημα με το zarras δεν εχω αφου δεν σε ξερω προσωπικα, εχω ομως προβλημα με τα οσα ειπες στα 2 topics

....λενε η εξουσια διαβρωνει τον ανθρωπο...

Τελικα η εξουσία διαβρώνει....

μωρε αυτη η ατιμη η εξουσια. ειναι τοσο γλυκια. ειδικα οταν ο αλλος εχει γραμμενα στα @@ του καθε εννοια σεβασμου προς τον ευατο του με αυτα που γραφει και προς ολους τους αλλους που συμμετεχουν και θα τα διαβασουν.

εχουμε ακουσει παρα πολλα τοσο καιρο. αυτο ηταν ενα ακομα μεσα στο τοσα. και η αληθεια ειναι, πως δεν ξερω σαν τι να αξιολογησω κατι τετοιο. ειναι καλοπιστο; αν ναι, καλοδεχουμενο. ας πουμε το πως και το γιατι. αλλιως; ποια ειναι τα δειγματα που αποδεικνυουν κατι τετοιο; εδω ημαστε.

Πρεπει να σέβετε ο ένας τον άλλον.. Και ολοι να σεβόμαστε το site,,,

Οποιος δεν μπορει να υπακουσει τους κανόνες επειδη δεν εχει αρχες ή νομίζει οτι βρίσκεται σε παιδική χαρα μπορει να μην την κανει...

Θα συμφωνήσω κι εγώ με το κλείδωμα του thread αφού μπορεί όπωε ειπώθηκε να είχαν πέσει οι τόνοι, αλλά υπήρχε έντονη η ειρωνία στον αέρα. Δεν παίρνω το μέρος κανενός, δεν ξέρω κανέναν από αυτό το φόρουμ προσωπικά. Δεκτή η απόγνωση με την κακή εξυπηρέτηση της εταιρείας, αλλά τουλάχιστον ο άνθρωπος βγήκε και είπε 2 πράγματα. Θα μπορούσε να μην το έιχε κάνει, ούτε κέρδος έχει από όλη αυτή την ιστορία και ούτε φυσικά από την χρεωμένη εταιρεία.

Ούτε τον κύριο Ανδρεάδη γνωρίζω, για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Ξέχασα να αναφέρω ότι πέρα από όλα αυτά, πρέπει να προστατέψουμε και το φόρουμ, το TheLab, γιατί είναι κάτι δικό μας. Όλοι μαζί το ευχαριστιόμαστε και το απολαυμάνουμε. Αυτά περί εξουσίας και διαφθοράς είναι αστεία. Θα το έιχε κάνει κάποια στιγμή κάποιος από τους Admins.

Χωρις να θελω να συνεχιστει ο πολεμος, μια και το θεμα με το board εχει παρει τον δρομο του πλεον, θα ηθελα να πω δυο ηρεμα λογια για το κλειδωμα (ουσιαστικα την αποψη μου για το θεμα).

Οπως παντα λεω, ενα απο τα μεγαλα καλα του net ειναι αυτη η "αναρχη" δομη που εχει καθως και η δυνατοτητα για καποιον κατα ενα μεγαλο ποσοστο τουλαχιστον του να μπορει να εκφρασει τις οποιεσδηποτε ιδεες και αποψεις του με τον τροπο που του αρμοζει. Ειδικα στα πρωτα του σταδια, ηταν ενα παιχνιδι χωρις κανονες. Επειτα ηρθαν οι λεγομενοι moderators, τοσο στα καναλια IRC οσο και στα forums. Αρχικος σκοπος των moderator / operator ηταν να πετανε εξω οσους ενοχλουσαν τους αλλους στο να διαβασουνε τα οσα γραφονται (κυριως επειδη εκαναν flooding), με τον καιρο ομως εξελιχτηκαν και αρχισαν να banαρουν αβερτα κοσμο. Προσωπικα εχω φαει ban αρκετες φορες απο IRC καναλια (και δεν μιλαω για chat καναλια αλλα για tech oriented οπως το #Cisco, #Novell, #Gentoo), απλα και μονο επειδη διαφωνησα με καποιον, η εκφραστηκα με εντονο τροπο. Αντιστοιχα εχουν κλειδωθει κατα καιρους διαφορα θεματα σε forums. Συγνωμη, αλλα εγω αυτο το θεωρω λογοκρισια, και σαν πρακτικη δεν μου ταιριαζει.

Οφειλω βεβαια να δεχτω ενα πραγμα: Οταν μπαινω στον δικτυακο χωρο καποιου τριτου, ειναι στην ουσια σαν να μπαινω στο σπιτι του η στο αμαξι του. Ειμαι με δυο λογια σε κατι δικο του, ενας φιλοξενουμενος ο οποιος οφειλει να συμμορφωνεται με τους κανονες που ο εκαστοτε ιδιοκτητης θετει. Οπως στο σπιτι ενος αγνωστου που μπαινω για πρωτη φορα δεν μπορω να σβησω το τσιγαρο μου στο χαλι του, ασχετα αν εγω το κανω σπιτι μου, ετσι και σε ενα φορουμ οπου ολοι απαιτουν κοσμια συμπεριφορα δεν μπορω να αρχισω να βριζω γιατι θα φαω πορτα. Το ερωτημα δεν ειναι λοιπον γιατι κλειδωθηκε το post αυτο, οι λογοι ειναι αντιληπτοι: Επειδη ο ιδιοκτητης η καποιος εμπιστος του ετσι γουσταρε γιατι θεωρησε οτι παραβιαζονται καποιοι σαφεις κανονες. Το πραγματικο ερωτημα ειναι κατα ποσο οι κανονες αυτοι "σας κανουν" γιατι "σοκαρεστε" απο τις ασχημες εκφρασεις. Απο τις απαντησεις πολλων βλεπω οτι ναι, επιθυμειτε την κοσμιοτητα. Εγω παλι εχω να πω τα εξης:

Με ολα αυτα που βλεπουμε και ακουμε καθημερινα, απο την τηλεοραση μεχρι και δυο τυπους που τσακωνονται στο δρομο, ειναι πραγματικα δυσκολο να πιστεψω οτι σας σοκαρει μια εκφραση του τυπου "γυφτος" η "χαντακι" κλπ κλπ. Δεν μπορω λοιπον παρα να θεωρησω ψιλο-υποκρισια το γεγονος οτι υπαρχουν αρπακτικα ετοιμα να banαρουν καποιες συζητησεις βασισμενοι σε τετοιες φτηνες δικαιολογιες. Οπως ειπα και σε αλλο φορουμ, πισω απο τα λογια που ειπωθηκαν τεθηκαν καποια αρκετα σοβαρα θεματα γυρω απο τα RMA και τις εταιριες πληροφορικης στην Ελλαδα. Περα απο την ανακριβη αναφορα του χρηστη Zarra στα γεγονοτα, το οποιο επαναλαμβανω εχει πλεον λυθει, υπηρχε και αλλος χρηστης (o virus) ο οποιος παραδεχεται ανοικτα οτι εξαπατησε μια εταιρια, του αντικατασταθηκε το motherboard (ενω και παλι λεει ψεμματα για τον χρονο αντικαταστασης και υπαρχουν και αποδειξεις για αυτο) και απο πανω βγαινει και παραπονουμενος, και δεν βρεθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να το σχολιασει αυτο. Αρα το ηθικο διδαγμα ποιο ? Αν εισαι κλεφτης και απατεωνας μπορεις να παραμεινεις εδω, αρκει να εκφραζεσαι κοσμια. Αν απο την αλλη εισαι corporate μουτρο, σε μισουμε, δεν εκφραστηκες καλα, φαε ban ?

Οσοι εχετε παει στρατο θα ξερετε οτι ενα απο τα πιο πετυχημενα ρητα που "παιζουν" εκει μεσα ειναι το "Δωσε σε εναν φανταρο εξουσια, για να δεις τι ειδους ανθρωπος ειναι πραγματικα". Το ιδιο εχω να πω και για τους οποιους moderators υπαρχουν εδω και σε οποιονδηποτε αλλο δικτυακο χωρο. Αν ο moderator πιστευει οτι τα καθηκοντα του σταματουν στο να ποσταρει τακτικα και να κλειδωνει τακτικα συζητησεις (και ενιοτε να σβηνει και ολοκληρα threads κατα βουληση --αναφερομαι σε αλλα φορουμ και περιπτωσεις-- κατ' εμενα δεν μετραει. Αν ο moderator δεν μπορει να συμβαλλει και να υποδειξει κανονες και τροπους συζητησης, αν δεν κανει επικοδομοιτικα σχολια σε καθε ευκαιρια και αν στην τελικη δεν αναβαθμιζει την αξια του forum/καναλιου με την παρουσια του, δεν ειναι παρα ενας τυπος με μερικα access rights παραπανω.

Μην με παρεξηγειτε, εσεις ειστε εδω μηνες, ισως και χρονια, εγω μπηκα επειδη καποιος μου υπεδειξε το forum σας και γραφτηκα απλα για να απαντησω σε κατι που θεωρησα οτι με εθιγε. Με δυο λογια ειμαι αυτο που θα ονομαζατε "ευκαιριακος χρηστης". Δεν εχω σκοπο να προσβαλω κανενα ουτε να ηθικολογησω. Απλα ηθελα να καταθεσω την αποψη μου για το πως νοιωθω οτι πολλοι χρηστες αντιμετωπιζονται απο τους moderators. Η ελευθερια του λογου ειναι πολυτιμο αγαθο και ακομα και αν αυτος ο λογος μας θιγει η μας προσβαλλει την αισθητικη μας εγω, ως Παντελης πλεον πιστευω οτι πρεπει να ακουγεται, αυτη ειναι αλλωστε και η πολιτικη που ακολουθουσα απο πολυ παλια, οταν ειχα δικη μου BBS καθως και αργοτερα που εχω ενα μικρο site.

Θα ηθελα πολυ να διαβασω τις αποψεις και αλλων πανω σε αυτο το θεμα, πανω στο πως δηλαδη μεσα απο το ψειρισμα των λεξεων και του υφους του καθενος μπορει να χαθει η ουσια απο μια πολη σημαντικη για ολους μας συζητηση και τελικα να επικροτειται καποιος ο οποιος την σταματαει με την βια.

Παντελης Ανδρεαδης

Ακουσα οτι το φορουμ θα δινει συντομα και δωρεαν εμαιλ με καταληξη @guadenamo.gr..

Οποιος κατσει εδω να βλεπει κατι 20χρονα *** να λογοκρινουν ειναι αξιος της μοιρας του. Εγω γραφτηκα χθες και εχασα τον χρονο μου βλεποντας οτι κοψανε ενα thread το οποιο μπορει να ξεκινησε με εκνευρισμο αλλα εξελισοταν ομαλα..

Θα επρεπε να ξερετε σπασικλακια οτι οταν κατι περνει την κατιουσα κοβουμε το συγκεκριμενο post και οχι ολο το thread.. ***

Edit: στο καλό και να προσέχεις.

Αγαπητέ Παντελή, αν εσύ θεωρείς υγιή διάλογο αυτόν που είχες με τον αγαπητό επίσης Ζάρρα τότε λυπάμαι δεν θα συμφωνήσω. Αν πάλι θεωρείς σωστό ότι αυτό που βλέπουμε να γίνεται στην τηλεόραση, όπως αναφέρεις, πρέπει να το μεταφέρουμε και σε ένα χώρο στον οποίο ανταλλάσονται απόψεις πάλι θα διαφωνήσω.

Δε μπορώ να καταλάβω προς τι τόση δόξα πια σε αυτήν την "εξουσία". Συγχωρέστε με αλλά αυτό δεν είναι εξουσία. Είναι ευθύνες, είναι υποχρεώσεις για να βαίνει καλά σε αυτό που θέλουμε να συμμετέχουμε. Λογοκρισία θεωρείς κάτι το οποίο παραμένει εκεί άσχετα με το τι και το πως ειπώθηκε; Λογοκρισία θεωρείς αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή; Αν λογοκρίναμε, αυτό το ποστ θα είχε σβηστεί πριν το δουν τα μάτια του κόσμου. Αν λογοκρίναμε θα σβηνόταν κάθε τι που μας ενοχλούσε. Προς ενημέρωση σου αγαπητέ Παντελή στις 44.203 καταχωρήσεις ΟΥΤΕ ΜΙΑ δεν έχει σβηστεί. Οπότε για μένα είναι άστοχη η εν λόγω παρατήρηση.

Η ελευθερία του λόγου είναι υπερπολύτιμο αγαθό ΑΛΛΑ μην την εκμεταλεύομαστε μόνο όπου μας συμφέρει, έτσι δεν είναι;

Όσο για σένα Indigo, φαίνεται το πόσο κόσμια μπορείς να μιλήσεις ...

Αρχική απάντηση από indigo

Ακουσα οτι το φορουμ θα δινει συντομα και δωρεαν εμαιλ με καταληξη @guadenamo.gr..

Οποιος κατσει εδω να βλεπει κατι 20χρονα μαλακισμενα να λογοκρινουν ειναι αξιος της μοιρας του. Εγω γραφτηκα χθες και εχασα τον χρονο μου βλεποντας οτι κοψανε ενα thread το οποιο μπορει να ξεκινησε με εκνευρισμο αλλα εξελισοταν ομαλα..

Θα επρεπε να ξερετε σπασικλακια οτι οταν κατι περνει την κατιουσα κοβουμε το συγκεκριμενο post και οχι ολο το thread.. Βλαμμενα..

Τα 20 χρονα οπως τα λες μαλλον τα αντιπροσωπευεις...

τι λετε ρε παιδια υγιης διαλογος ειναι οταν λεει ο ενας γυφτος τον αλλο και απειλει την οικογενεια του και αλλος λεει θα σε ριξω στο χαντακι και θα βαλω μπραβους να σε πλακωσσουν?

πατε καλα?

για μια μητρικη ολα αυτα?

τι να πω αλλο , ευχομαι να μη σας βρουνε χειροτερα κακα

DJD, εχω ερωτησεις:

Δεν νομιζω σε καμμια στιγμη να εκμεταλλευτηκα την ελευθερια του λογου. Αν το εκανα δειξε μου που και το συζηταμε.

"Εξουσια" με τον τροπο που το εννοω, και απορω που δεν το καταλαβες, ειναι το οτι εσυ εχεις τη δυνατοτητα να ασκησεις βετο και να κοψεις μια συζητηση, ακομα και να διωξεις καποιο χρηστη, ενω οι υπολοιποι δεν την εχουν. Καταλαβαινω τις ευθυνες σου και κατανοω τις υποχρεωσεις στις οποιες αναφερεσαι. Ημουν αρκετα ξεκαθαρος οτι το φαινομενο του σβησιματος posts αφορουσε αλλο φορουμ και οχι αυτο, αλλα ακομα και ετσι διαφωνω με το κλειδωμα ενος thread οχι μονο του δικου μου γιατι το θεμα οπως ειπα ειχε ληξει, αλλα οποιουδηποτε thread. Μπορει να ηθελαν απο κατω να καταθεσουν την αποψη τους δεκα ατομα βριζοντας και ενας που θα ειχε να πει κατι ουσιαστικο. Δεν σε "ενοχλει" η ιδεα οτι αυτον τον ενα τον εκοψες?

Τελος, μια ερωτηση, ειναι τοσο δυσκολο για καποιον που τον ενοχλει ενα thread απλα να μην το διαβαζει ? Θεωρεις δηλαδη οτι ολοι διαβαζουν υποχρεωτικα τα παντα, και οταν βλεπεις κατι ασχημο πρεπει να "προστατεψεις" τους αλλους απο αυτο ?

Επιπροσθετα, στο σχολιο του e6gka, θελω να ρωτησω. Ακομα και αυτες οι ακραιες δηλωσεις, δεν σου δινουν ενα δειγμα απο μια νοοτροπια, δεν σου δινουν αφορμη να σχολιασεις κατι ? Προτιμας να τα απορριψεις τελειως ? Και αν ναι, προτιμας να τα απορριψεις τελειως για ΕΣΕΝΑ (aka να μην τα διαβασεις) η για ΟΛΟΥΣ (aka να τα κλειδωσεις) ?

Επαναλαμβανω για να μην παρεξηγηθω: Ανταλλαζω αποψεις, δεν προσπαθω να δημιουργησω θεμα εκ νεου.

Δεν τα λετε μεσα απο PM λεω γω...;;;;;;

Το μονο που καταφερνετε ειναι να ριχνετε το επίπετο του forum. Ακου γυφτοι κ καραγκιόζηδες........

Paddy,

να ξακαθαρίσουμε κάποια πραγματάκια.

Για την ιστορία, κακώς συγκρίνεις το irc με τα sites/forum.. Ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους, ίσως να μην έχεις γραφτεί σε forums και να σου λείπει η αντίστοιχη "εμπειρία", εμπερία που από ότι λες έχεις με τα κανάλια του irc.

Κακώς επίσης αναφέρεσε με αυτούς τους χαρακτηρισμούς στους moderators, διότι τα παιδιά το μόνο που κάνουν είναι να βοηθούν εμάς, τους ανθρώπους πίσω από το Lab. Το γεγονός ότι η συζήτηση κλειδώθηκε από moderator, συνέβει διότι κανένας από τους admins δεν ήταν on-line εκείνη την ώρα. Με λίγα λόγια, αν ήμουν online εκείνη την στιγμή, πιθανόν να είχα προλάβει τον unsto.

Πίστεψέ με, κανένας δεν σοκαρίστηκε από τίποτα, αυτό που προφανώς δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις, είναι η προσπάθειά μας να κάνουμε τον χαβαλέ μας, να ενημερωνόμαστε, να πειράζουμε αν θες ό ένας τον άλλο με τα σκορ και τα oc κατορθώματά μας, ΑΛΛΑ με έναν τρόπο τέτοιο, που δεν θα αφήνει πικρία, δεν θα στεναχωρεί κανέναν και δεν θα προσβάλει κανέναν.

Και εμένα με προσέβαλε, σαν ιδιοκτήτη αύτού του χώρου και σαν μέλος, η "συζήτηση" μεταξύ εσένα και του Zarra.

Όσο αφορά τα περί εξουσίας, μήπως έχεις παρεξηγήσει κάτι??? από πότε η προσπάθεια να κρατηθεί ένας δικτυακός χώρος σε Α επίπεδο(χώρος, τα standards του οποίου τα καθορίζουν, καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι που τον δημιούργησαν) μεταφράζετε σε κατάχρηση εξουσίας, κ.α. ? από πότε οι admins/mod αποτελούν την εξουσία που τυρρανά τα κακόμοιρα μέλη και τους στερούν την δυνατότητα έκφρασης?

Και συγγνώμη, αλλά επειδή εσύ το ανέφερες, ως "ευκαιριακός χρήστης" πότε πρόλαβες να αξιολογήσεις τους mods για την δουλειά ή όχι που προσφέρουν ?

Ροοτ εισαι μικρος (20 χρ μλκ οπως ειπαν και αλλοι) οποτε δεν μπορεις να καταλαβεις το πως οι εμπειροι 28 χρονων διευθυντες κρινουν μεσα σε 5 λεπτα ανθρωπους.Θα μεγαλωσεις και θα μαθεις

Αυτό που προσπαθώ(-ούμε) να κάνω(-ουμε) είναι να κρατάμε ένα επίπεδο στις συζητήσεις. Με κάθε σεβασμό το συγκεκριμένο θέμα είχε επίπεδο.. Τατιάνας...

Και από ό,τι βλέπεις από τα δύο άλλα θέματα που άνοιξαν δεν κόψαμε κανέναν να απαντήσει. Το να θέλω να κρατήσω το επίπεδο εκεί που μου αρέσει είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου όπως επίσης δικαίωμα όλων των μελών είναι να αποχωρήσουν αν δεν συμφωνούν με την πολιτική του site. Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι, δεν ζητήσαμε καμία συνδρομή για να γραφτείτε εδώ απλά ζητάμε την κατανόηση σας ώστε να έχουμε πολιτισμένες συζητήσεις.

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Ροοτ εισαι μικρος (20 χρ μλκ οπως ειπαν και αλλοι) οποτε δεν μπορεις να καταλαβεις το πως οι εμπειροι 28 χρονων διευθυντες κρινουν μεσα σε 5 λεπτα ανθρωπους.Θα μεγαλωσεις και θα μαθεις

32 είμαι πανάθεμα με, lol.... και founder(ένας από αυτόυς) του #hellas στο irc.

RootX,

Απανταω με τη σειρα σε οσα εθεσες:

Εχω μεγαλη εμπειρια με φορουμς, ειμαι ιδιοκτητης ενος προσωπικου site (καμμια σχεση με την εταιρια για την οποια εργαζομαι) και παλαιοτερα ειχα και δικη μου BBS.

Για τον λογο αυτο, θα επιμεινω στον παραλληλισμο ενος forum op με εναν channel op, αλλα καλο ειναι να πουν και αλλοι τι πιστευουν για αυτο.

Ουδεποτε κατηγορησα καποιον για καταχρηση εξουσιας, ιδιαιτερα τον unstoppable, απλα διαφωνησα με την επιλογη του, την οποια ομως δηλωσα ξεκαθαρα οτι οφειλω να σεβαστω μια και ο χωρος δεν ειναι δικος μου αλλα δικος σας, και το οτι τα standards του χωρου καθοριζονται απο τους ανθρωπους που τον δημιουργησαν δεν ειναι "καλως η κακως" οπως λες, αλλα απλα "καλως".

Απλα θα σου αναφερω οτι σε ενα αμερικανικο forum ειχα διατυπωσει ευγενεστατα αντιρρησεις για τον πολεμο στο Ιρακ, και ειχα και εκει φαει ban και το θεμα σβηστηκε. Γιατι αυτο που κανετε εδω διαφερει τοσο απο εκεινο που γινεται εκει ? Γιατι η διατυπωση ηταν αλλη, οχι ευγενικη? Πως εφυγε η ουσια, και μεινατε στις λεξεις, αυτο ρωταω συνεχεια και δεν παιρνω απαντηση.

Τελος, ο YDinopoulos, τι λεει ? Καταλαβε οτι βρισκομαστε σε αλλο thread ? Πως ριχνουμε το "επιπετο" ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.