Jump to content

4890: Αλλαγή ή αναβάθμιση?

apostolis159

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Βρε τι στεναχωριέσαι με τους 70 βαθμούς εγώ τόσο έχω σε idle το καλοκαίρι χρόνια τώρα με την 8800 GTX με τους fans του επεξεργαστή και τις κάρτας στο 60% να μην με πονάει και το κεφάλι.

tempss.jpg

Αντέχουν τα ρημάδια :p

Βρε τι στεναχωριέσαι με τους 70 βαθμούς εγώ τόσο έχω σε idle το καλοκαίρι χρόνια τώρα με την 8800 GTX με τους fans του επεξεργαστή και τις κάρτας στο 60% να μην με πονάει και το κεφάλι.

tempss.jpg

Αντέχουν τα ρημάδια :p

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Λοιπόν, σήμερα που εγκατέστησα τη megahalems(επιτέλους, τόσες μέρες την έχω και κάθεται στο ράφι:fist:), αντικατέστησα και την θερμοαγώγιμη της κάρτας. Έβαλα απ' αυτή που είχε μέσα η ψύκτρα. Επίσης καθάρισα την κάρτα και το φαν/cooler της απο σκόνη(είχε όντως, αλλά όχι πολύ).

Τώρα σε idle είμαι ~5 βαθμους(45-46 απο ~50) κάτω και σε load ~2-3. Επίσης παρατήρησα πως η κάρτα ζεσταίνεται πιο δύσκολα και ψύχεται πιο εύκολα.

Σταμάτησαν και τα περίεργα κολλήματα στο bf, αν και νομίζω αυτό οφείλεται και στο clean install των windows & drivers..:)

Χαίρομαι που σου έπαιξε τελικα. Η πάστα που έρχεται με την Prolimatech δεν είναι top αλλά δεν είναι και κακή. Με βάση το Thermal Interfaces Roundup, Part 2: Bundled Products. Page 7 - X-bit labs είναι προς το μέσο όρο αλλά σίγουρα καλύτερη από το thermal pad που είχε από την μάνα της.

Μια χαρά είμαι προς το παρών αλλά μου φαίνεται θα το πάρω το accelero τελικά(πείσμα μεγάλο!).

Τώρα την τρέχω stock ρολόγια, αλλά το fan sto 45% και έχω τις θερμοκρασίες που ανέφερα παραπάνω.:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.