ΝTG Ιούνιος 7, 2011 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 η μονη αιτιολογια που μπορω να δωσω οτι εχω την ιδια καρτα (connect3d) και οντως την εχω βαλει για παιχνιδια στα 1000-1200 χωρις το 4πινο.(παλι σε χ58 )Τα 2 μολεξακια στην συγκεκριμενη καρτα ειναι αρκετα...εκ του αποτελεσματος βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 7, 2011 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Με βάση το PCIexpress θα πρέπει να μπορεί η κάθε PCIex θύρα 75W. Αυτό σημαίνει ότι σε περιπτώσεις με 2-3 κάρτες γραφικών (SLI, XFry) η μητρική να μπορεί να δώσει 2x ή 3x 75W μόνο στα PCIex. Μαζί με αυτά τα watt βάλε και τα watt που ζητάνε οι άλλες κάρτες raid, TV, κτλ που μπορεί να έχεις επάνω. Τότε τα ρεύματα που δίνει η μητρική μπορεί να μην φτάνουν και να υπάρχουν προβλήματα. Το molex αυτό αναλαμβάνει να τροφοδοτίσει τα επιπλέον watt.Με μιά κάρτα κουμπωμένη επάνω δεν υπάρχει θεμα όταν μάλιστα η κάρτα έχει 1-2 εξάπινα/οχταπινα για ρεύμα κατευθέιαν από το τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούνιος 7, 2011 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Φίλε καλησπέρα , επειδή ρώτησες για την ψύκτρα θα σου πω ότι έχω την 4870 με την AC twin turbo ( όχι την pro ) και σε Furmark βλέπω μετά από 20min 71C και σε παιχνίδια το πολύ 64C σε θερμοκρασία δωματίου 27C. Και από θόρυβο , απλά δεν υπάρχει. Η pro είναι καλύτερη απο αυτή που έχω οπότε καταλαβαίνεις. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις κάρτα και αγοράσεις ψύκτρα τώρα , σου συνιστώ να δεις και την συμβατότητα που έχει , όσον αφορά την αναβάθμιση που θα κάνεις.Αυτά από μένα και ελπίζω να σε βοήθησα.Λευτέρης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 7, 2011 Author #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 @apostolis159Το oc που εχεις κανει στην καρτα δεν σου αποδιδει τιποτα.. ΠΕρισσοτερο ψυχολογικο ειναι..Ουτε 4% δεν ειναι σε αυξηση και η οποια αυτη σπανια μετφραζεται σε 4% αυξηση επιδοσεων.. Που σημαινει οτι αν καπου βγαζεις 30fps χωρις oc τοτε με oc θα πας το πολυ 31. Οποτε η πας για παραπανω -ισα ισα να βγαλεις μερικα fps παραπανω και να κανεις πιο ευχαριστο ενα παιχνιδι ή δεν κανεις oc ..και μειωνεις την ταση που χρειαζεται η gpu.(bios καρτας ή μεσω προγραμματος). Νομιζω παιρνει 1.313 ...και μπορει να δουλεψει με μικροτερη. Για τις θερμοκρασιες ..δοκιμασε με atitray tools να ορισεις σε ποιες θερμοκρασιες θα δουλευει % το ανεμηστηρακι.Μολις βρεις τα νουμερα που σε βολευεουν -ως προς τον θορυβο-θερμοκρασιες τα περνας στο bios. Αν ενδιαφερεσαι για κατι απο τα παραπανω πες να γραψω περισσοτερα..(να μην γραψω κατεβατο αδικα). Υ.Γ Η καρτα δουλευει και 1000gpu-1200mem...που ειναι στο περιπου ενα 15% παραπανω. Προφανως θα θες αλλη ψυκτρα για την καρτα για κατι τετοιο Αξίζει να την τερματίσω την καρτα (1000/1200) για να έχω εξτρα επιδόσεις σε games η θα την ψησω χωρίς λογο? Γιατι το 15% δεν είναι τρελο νουμερο αλλα δεν είναι και τιποτα. Και λεφτα για νέα κάρτα δεν παίζουν... Το 80μμ φαν που έχω στο πλαι έχει τετραπινη συνδεση(οχι molex, μικρο βυσμα) και το έχω συνδεσει έτσι. Μπορώ να ρυθμίσω τις στροφες του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 7, 2011 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 αν δεν αξιζει για 15% πανω σε επιδοσεις ..σκεψου ποσο αξιζει οταν παιζεις κατω απο 4%.(και δεν το κανεις -το oc- απο αποψη επιδοσεων ...αλλα κυνηγας πλεον θερμοκρασιες θορυβο.Αστο default ..παιξε με τις τασεις...η καρτα παιζει και με λιγοτερη ταση..και στο gpu και στην μνημη.Ρυθμισε(βρες) και με atitray tools τον ανεμηστιρα σε αποδεκτα επιπεδα ..και εισαι ετοιμος...υ.γΟσο για τον extra ανεμηστιρα νομιζω οτι μπορεις....Σε οτι μητρικη ειχα στα τελευταια μηχανηματα γινοταν τουλαχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 7, 2011 Author #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 αν δεν αξιζει για 15% πανω σε επιδοσεις ..σκεψου ποσο αξιζει οταν παιζεις κατω απο 4%.(και δεν το κανεις -το oc- απο αποψη επιδοσεων ...αλλα κυνηγας πλεον θερμοκρασιες θορυβο. Αστο default ..παιξε με τις τασεις...η καρτα παιζει και με λιγοτερη ταση..και στο gpu και στην μνημη. Ρυθμισε(βρες) και με atitray tools τον ανεμηστιρα σε αποδεκτα επιπεδα ..και εισαι ετοιμος... υ.γ Οσο για τον extra ανεμηστιρα νομιζω οτι μπορεις....Σε οτι μητρικη ειχα στα τελευταια μηχανηματα γινοταν τουλαχιστον. Τάσεις από atitray? Δεν το έχω δουλέψει καθόλου. Ναι αλλά πως να τον ρυθμίσω? Δεν βρίσκω τρόπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 7, 2011 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Aριστερα ειναι το AtitrayTools ..(hardware->overclocking setting ) και οριζεις το ποσοστο περιστροφης του ανεμiστηρα αναλογα με την θερμοκρασια... Στο δεξια προγραμμα (rbe ) εφοσον θες να περασεις τις τιμες στο bios της καρτας..και αφου το εχεις κατεβασει (ενα αρχειο .rom) βαζεις τις τιμες στο look up table και την ξαναφλασαρεις. (ή με βαση τις τιμες που βρηκες φτιαχνεις το σχεδιαγραμμα διπλα αναλογα) Αυτο απλα για να εχεις την καρτα οπως την εφτιαξες σε οποιοδηποτε μηχανημα χωρις να χρειαζεται καθε φορα να εχεις/τρεχεις/φορτωνεις το atitraytools. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 7, 2011 Author #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Aριστερα ειναι το AtitrayTools ..(hardware->overclocking setting ) και οριζεις το ποσοστο περιστροφης του ανεμiστηρα αναλογα με την θερμοκρασια...Στο δεξια προγραμμα (rbe ) εφοσον θες να περασεις τις τιμες στο bios της καρτας..και αφου το εχεις κατεβασει (ενα αρχειο .rom) βαζεις τις τιμες στο look up table και την ξαναφλασαρεις. (ή με βαση τις τιμες που βρηκες φτιαχνεις το σχεδιαγραμμα διπλα αναλογα) Αυτο απλα για να εχεις την καρτα οπως την εφτιαξες σε οποιοδηποτε μηχανημα χωρις να χρειαζεται καθε φορα να εχεις/τρεχεις/φορτωνεις το atitraytools. Να τη φλασάσω δεν ξέρω και δεν ξέρω τι παιζει με αυτό επίσης, αλλα το atitray tools θα το περάσω για να λειτουργει έτσι όταν είναι ενεργό. Το atitray tools όταν το έχω ανοιχτό δεν μπορω να ρυθμίσω απο το catalyst overdrive ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 7, 2011 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 δεν θα χρειαζεσαι το CCC ουτως η αλλως...αλλα δεν θα σε απασχολει κιολας ειτε ειναι ειτε δεν ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπυράρας Ιούνιος 7, 2011 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 1. Γενικά βλέπω ότι έχεις αρκετή σκόνη στο PC σου. Αν έχεις Praktiker κοντά σου πάρε ένα μικρό blower (φυσητήρι - σαν αυτό που έχουν οι κηπουροί για να φυσάνε τα φύλλα) και φύσα αλύπητα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι σκόνη θα βγει από το τροφοδοτικό και τις ψύκτρες.2. Γενικά το να αλλάζεις κάθε 6μηνο το thermal paste είναι πολύ καλή πρακτική. Ιδιαίτερα σε κάρτες γραφικών που το chip ακουμπά κατευθείαν στην ψύκτρα είναι πολύ σημαντικό. Προτίμησε ένα καλό μη αγώγιμο paste - στο review Thermal Interfaces Roundup: Retail Products. Page 12 - X-bit labs η καλύτερη από την χειρότερη πάστα έχουν ~15 βαθμούς διαφορά !!!3. Οι ανεμιστήρες πρέπει να είναι έτσι τοποθετημένοι ώστε να εξασφαλίζουν καλή ροή αέρα. Σε παλιά κουτιά όπως το δικό σου που δεν έχει τρύπες γύρω γύρω oi πλαϊνοι ανεμιστήρες σπάνε την ομαλή ροή αέρα και δημιουργούν προβλήματα. Καλύτερα βάλτο μπροστά να σου βάζει αέρα και να κρυώνουν και οι δίσκοι.4, Πολλοί ανεμιστήρες δεν έχουν έλεγχο ροής με PWM οπότε παίζουν στο full. Μόνο με ροοστάτη (fan controller) που κατεβάζουν την τάση πέφτουν οι στροφές τους.5, Το molex στην μητρική είναι για όταν βάλεις πολλές μικρές κάρτες χωρίς 6πίνο/8πίνο σύνδεση (πχ NVIDIA 440, AMD 6670). Οι high end κάρτες γραφικών δεν τραβάνε ρεύμα από το PCIe αλλά μόνο από τις έξτρα συνδέσεις ακριβώς για να μην δημιουργούν πρόβλημα με SLI/CF. Θα σου πρότεινα να καθαρίσεις καλά τον ανεμιστήρα και την ψύκτρα από σκόνη να βάλεις ένα καλό thermal paste και αν έχεις ακόμη πρόβλημα θερμοκρασίας να πάρεις την artic cooling. Πάντως με καμία 100 εύρω βρίσκεις μεταχειρισμένη ΑMD 5850/NVIDIA 460 που είναι πολύ ανώτερες κάρτες. Τέλος η 6850 είναι απίστευτη κάρτα. Δεν είναι τόσο καλή όσο η 5850 αλλά είναι ο απόλυτος πρωταθλητής σε performance/watt. Σε λιγότερη κατανάλωση από την NVIDIA 450 είναι γρηγορότερη από 460 και 2 μαζί σε CF χτυπάνε την 580 στα μισά της λεφτά. Επίσης έχει βγει 6850 χωρίς 6pin power connector σε single slot δες το Afox AF6850-1024D5S1 : Single-Slot Graphics: Whose Card Is Fastest? οπότε παίζει με 350W τροφοδοτικό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούνιος 7, 2011 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 @NTGΗ 6850 είναι ένα 25-30%(παλιά games) πάνω κατά μέσο από την 4870 σε dx9/10. Η πιο γρήγορη σε dx9/10 5850(αλλά και σε dx11 η διαφορά είναι μικρή) κινείται στο +40%(παλιά games) σε σχέση με την 4870. Βέβαια η διαφορά μπορεί να μεγαλώσει αναλόγως το game και την υποστήριξη από τους τελευταίους drivers και να φτάσει ακόμα και το +70%(αν και λίγο σπάνιο) και για τις δύο κάρτες.Η 4890 είναι στοκ ήδη ένα +15-20% πάνω από την 4870 οπότε δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει αυτό που λες για διπλάσιες επιδόσεις. Δύσκολο να βρεις game που να ισοπεδώνει την 4890 σε μαξ και να τρέχει νεράκι στην 6850. Εκτός από σπάνιες περιπτώσεις τύπου fallout 3 dlc που υπάρχει ένα πρόβλημα με τα water reflections και σε παλιές κάρτες με ελλιπή υποστήριξη σε drivers το frame rate χαντακώνεται.Αν περιμένει λίγο μέχρι το φθινόπωρο που θα αρχίσουν να βγαίνουν οι πολυαναμενόμενοι τίτλοι θα βρει να πάρει κάτι πολύ ανώτερο από την νέα γενιά ή από την τωρινή σε πολύ χαμηλές τιμές. @apostolisΜπορείς να πάρεις ανεμιστήρα silent, με default χαμηλές στροφές, ωστέ να μην έχεις ανάγκη από ρυθμίσεις. Ας πούμε τον noiseblocker. Θα δώσεις λεφτά αλλά το φαν θα σου μείνει.Δοκίμασε να κάνεις και το τεστάκι θερμοκρασιών με τους πλαινούς να εισάγουν και να εξάγουν. Τρέξε για κάθε setup 30 λεπτά το σύστημα με msi kombustor, σταθερές στροφές φαν κάρτας, όπως σου έδειξε ο NTG και μέτρα αποτελέσματα.Μην δώσεις λεφτά για την 4890 ότι και να γίνει. Σε 7 μήνες το πολύ θα είσαι κομπλέ με μια 7850 και θα έχεις την ισχύ τη στιγμή που θα χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 7, 2011 Author #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 @NTGΗ 6850 είναι ένα 25-30%(παλιά games) πάνω κατά μέσο από την 4870 σε dx9/10. Η πιο γρήγορη σε dx9/10 5850(αλλά και σε dx11 η διαφορά είναι μικρή) κινείται στο +40%(παλιά games) σε σχέση με την 4870. Βέβαια η διαφορά μπορεί να μεγαλώσει αναλόγως το game και την υποστήριξη από τους τελευταίους drivers και να φτάσει ακόμα και το +70%(αν και λίγο σπάνιο) και για τις δύο κάρτες. Η 4890 είναι στοκ ήδη ένα +15-20% πάνω από την 4870 οπότε δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει αυτό που λες για διπλάσιες επιδόσεις. Δύσκολο να βρεις game που να ισοπεδώνει την 4890 σε μαξ και να τρέχει νεράκι στην 6850. Εκτός από σπάνιες περιπτώσεις τύπου fallout 3 dlc που υπάρχει ένα πρόβλημα με τα water reflections και σε παλιές κάρτες με ελλιπή υποστήριξη σε drivers το frame rate χαντακώνεται. Αν περιμένει λίγο μέχρι το φθινόπωρο που θα αρχίσουν να βγαίνουν οι πολυαναμενόμενοι τίτλοι θα βρει να πάρει κάτι πολύ ανώτερο από την νέα γενιά ή από την τωρινή σε πολύ χαμηλές τιμές. @apostolis Μπορείς να πάρεις ανεμιστήρα silent, με default χαμηλές στροφές, ωστέ να μην έχεις ανάγκη από ρυθμίσεις. Ας πούμε τον noiseblocker. Θα δώσεις λεφτά αλλά το φαν θα σου μείνει. Δοκίμασε να κάνεις και το τεστάκι θερμοκρασιών με τους πλαινούς να εισάγουν και να εξάγουν. Τρέξε για κάθε setup 30 λεπτά το σύστημα με msi kombustor, σταθερές στροφές φαν κάρτας, όπως σου έδειξε ο NTG και μέτρα αποτελέσματα. Μην δώσεις λεφτά για την 4890 ότι και να γίνει. Σε 7 μήνες το πολύ θα είσαι κομπλέ με μια 7850 και θα έχεις την ισχύ τη στιγμή που θα χρειάζεται. Το μόνο που την έχει γονατίσει είναι το ubersampling στο witcher 2. Τα υπόλοιπα τα τρέχει όλα ικανοποιητικότατα. Ακριβώς γι αυτό δεν παίρνω, περιμένω το χειμώνα (bf3, mw3 maybe, κλπ) για να πάρω κάτι αξιόλογο και καινούργιο. Αυτό θα κάνω μάλλον. Noiseblocker 1 ή 2 να πάρω?(δηλαδή να αλλάξω και τους 2 που έχω?). Θα δοκιμάσω το τεστακι με το βάλε-βγάλε τα φουρφούρια μέχρι την παρασκευή και θα ενημερώσω. Δηλαδή να μην πάρω την arctic καθόλου, δεν αξίζει λόγω του ότι είναι παλιά η κάρτα? θερμοαγώγιμη έχετε να προτείνετε κάτι?(από πλαίσιο/e-shop) Για τη σκόνη έχουμε συμπιεστή στο εργαστήριο, το θέμα είναι ποιος το κουβαλάει μέχρι εκεί... Τελοσπάντων, θα βρω τρόπο. Edit: λοιπον δοκίμασα το τεστακι με τα φανακια μεσα-εξω με το msi kombustor(burn-in test. με GL2. επρεπε να το κάνω αλλιώς?). Βεβαια το άφησα κανα 5άλεπτο γιατί χτυπούσε 80+. Να το ξαναβάλω και να το αφήσω παραπάνω η δεν κάνει? ([πολύ]OFFTOPIC:(να μην ανοίγω ολόκληρο θέμα για μία ερώτηση) η megahalems έχει φανς μεσα στο κουτί η χρεαζονται εξτρα? και αν πρέπει να πάρω ποιά να πάρω απο πλαίσιο που θα την πάρω? Αν και δεν ξέρω αν η μητρική μου (ecs x58b-a2) έχει θέσεις για 2 φάνς στο cpu cooler.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 8, 2011 Author #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Ρε παιδες κανείς? Τι να κάνω με τα πλαϊνά φανς? Να τα αφήσω intake?[Αν γίνεται κάποιος να μου απαντήσει στο offtopic, γιατί αυριο θέλω να την παρω τη megahalems αν γίνεται. αν εβαζα noiseblockers 120mm πάνω? έναν ή δύο εξαρτάται απ τη μητρική ε?] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 8, 2011 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Από ότι έχω διαβάσει σε διάφορα θέματα εδώ και σε μερικά ξένα φόρα,οι μπροστά και πλάι ανεμηστήρες βάζουν,οι πάνω και πίσω βγάζουν.Όσο για τις στροφές του ανεμηστήρα που μένουν στα 3κ κατέβασε το speedfan και δοκίμασε να τις ρυθμίσεις από εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 8, 2011 Author #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Από ότι έχω διαβάσει σε διάφορα θέματα εδώ και σε μερικά ξένα φόρα,οι μπροστά και πλάι ανεμηστήρες βάζουν,οι πάνω και πίσω βγάζουν.Όσο για τις στροφές του ανεμηστήρα που μένουν στα 3κ κατέβασε το speedfan και δοκίμασε να τις ρυθμίσεις από εκεί Δεν γίνεται κάτι... Οσο και αν ψάχνω/προσπαθώ δεν μπορώ να βρώ κάτι (o fan είναι αυτός). Πρέπει να το πάρω απόφαση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούνιος 8, 2011 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Apostolis, εσύ θα δεις τί πρέπει να κάνεις με τα φαν. Αν μετά από ένα μισάωρο burntest -για να ανεβάσει θερμοκρασία το σύστημα-υπάρχει σημαντική διαφορά στη τελική θερμοκρασία, θα επιλέξεις το καλύτερο. Έλεγα μήπως μπορούσες να γλιτώσεις τη σκόνη, που φαίνεται αρκετή, αν τα έβαζες exhaust. Η κάρτα σου απ'ότι πρόσεξα βγάζει τον ζεστό αέρα έξω, οπότε αν τα φαν πετάνε αέρα από το κουτί ίσως και να μην ωφελούνε.Για στοκ ρολόγια οι 79C σε kombustor είναι λίγο πάνω από το φυσιολογικό για θερμοκρασία δωματίου 28C.Αν γίνεται κάποιος να μου απαντήσει στο offtopic, γιατί αυριο θέλω να την παρω τη megahalems αν γίνεται. αν εβαζα noiseblockers 120mm πάνω?Είναι αδύναμοι οι noiseblocker για ψύξη της cpu.Πάρε coolermaster sickleflow. Από τα καλύτερα airflow to noise ratio βάσει reviews και προσωπικής πείρας. Δουλεύουν από 1000 περίπου στροφές, όπου δεν ακούγεται κιχ μέχρι 2000. Από τις 1500 στροφές ακούς λίγο το μοτέρ τους και μόνο αν είναι εξωτερικά τοποθετημένοι(όχι για CPU δηλαδή). Παίρνουν αντάπτορα για τετράπινο σύμφωνα με την εταιρεία, αλλά απ'ότι θυμάμαι η συσκευασία δεν το΄χει.Και απέφυγε τους xigmatek του Πλαισίου. Το μοτέρ τους κάνει αρκετό θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 8, 2011 Author #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Είναι αδύναμοι οι noiseblocker για ψύξη της cpu.Πάρε coolermaster sickleflow. Από τα καλύτερα airflow to noise ratio βάσει reviews και προσωπικής πείρας. Δουλεύουν από 1000 περίπου στροφές, όπου δεν ακούγεται κιχ μέχρι 2000. Από τις 1500 στροφές ακούς λίγο το μοτέρ τους και μόνο αν είναι εξωτερικά τοποθετημένοι(όχι για CPU δηλαδή). Παίρνουν αντάπτορα για τετράπινο σύμφωνα με την εταιρεία, αλλά απ'ότι θυμάμαι η συσκευασία δεν το΄χει. Και απέφυγε τους xigmatek του Πλαισίου. Το μοτέρ τους κάνει αρκετό θόρυβο. Θα ξανακάνω burn test και θα δώ, αλλα μάλλον θα τους αφήσω να βάζουν. Τους έγχρωμους εννοείς έτσι? Και να φανταστείς ότι σκεφτόμουν τον μπλε. Το 4πινο οκ, αλλα δεν ξέρω αν έχει η μητρική θέση για να βάλω 2 στη megahalems(push-pull). Να πάρω ανταπτοράκι για τον 2ο (η και τους 2?) η να βάλω μόνο έναν να σπρώχνει προς τα πισω τον αέρα? Edit: Απ' ότι είδα έχουν ανταπτοράκι μεσα. Οπότε θα πάρω 2 και θα δω πως θα τους βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 10, 2011 Author #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 Η θερμοαγώγιμη που είχε μεσα η megahalems κάνει να την βάλω και στην καρτα η να πάρω άλλη? (δεν έχω εγκαταστήσει ακόμα την ψυκτρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούνιος 10, 2011 #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 τζατζικι ειχε μεσα?(την ασπρη νονειμ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 10, 2011 Author #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 τζατζικι ειχε μεσα?(την ασπρη νονειμ?) Δεν έχω καν ανοίξει το σακουλάκι με τα παρελκόμενα που είχε το κουτι. Αυριο θα κάτσω να ασχοληθώ. Δεν ξέρω αν είναι κάποια επώνυμη. Δεν είναι καλη ουτε για το cpu? Αμα είναι να πάω να πάρω αλλη να ησυχάσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.