ManolisX Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2011 Καλησπερα.Εδω και 1 χρονο,απο τοτε δηλαδη που το γυρισα σε 24αρα εχω ενα σοβαρο προβλημα.Σε ακυρες στιγμες το internet τρωει disconnect.Εχω καλεσει και εχει ερθει πολλες φορες τεχνικος.Την πρωτη φορα ειπε οτι εφταιγε μια πριζα η οποια ειχε παρει υγρασια.Την αλλαξε.Το προβλημα εξακολουθουσε να υπαρχει.Την αλλη φορα ειπε οτι ειχα κανει λαθος στους κωδικους.Τους εβαλε παλι,το ιδιο.Ε καποια στιγμη μεσα στον χειμωνα,αφου εκανα και πολυ υπομονη,σταματησε να υφιστατε το προβλημα.Εδω και κανα μηνα αρχισε ομως να κανει τα ιδια.Εχω τσαντιστει τοσο,που σκεφτομαι να παρω το τμημα για βλαβες και να τους αρχισω παναγιες,σορρυ κιολας.Κατι που εχω παρατηρησει,ειναι οτι το μοντεμ ζεστενε πιο πολυ και απο τα καλοριφερ μας.Ενα baudtek ασυρματο ειναι. Δεν θα με πειραζε,με πειραζει ομως επειδη ασχολουμε με το online gaming,και τα ακουω και απο τους συμπαικτες.. Ακολουθει ενα screen με το που συγχρονιζω(αλλαζει καθε φορα που τρωγω dc) Σκεφτομαι να μετακομισω σε CYTA αν δεν λυθει το προβλημα.Με CYTA θα την παλευει το ping η θα ειναι στον θεο; Αυτα τα λιγα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Άλλαξε Modem για αρχή γιατι αν καίει ειναι πολύ πιθανό να σου κανει προβλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 5, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Δεν θυμάμαι αν με το baudtec μπορείς να το βάλεις σε ADSL2 σκέτο και όχι plus. για δοκίμασέ το. Είχα και εγώ πρόβλημα με την αναβάθμιση, αλλά διαπίστωσα ότι ως ADSL2 (8mbit) είναι σταθερότατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούνιος 5, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Δηλαδη το router φταιει;:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Ιούνιος 5, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Φίλε ψάξτο λίγο με το modem.Και εγώ το ασύρματο baudtec έχω,με 2αρα γραμμή.Και σε άκυρες στιγμές κάνει disconnect.π.χ.Είμαι στο ίντερνετ κανονικά,κλέινω το pc και όταν το ξανά ανοίξω,δεν έχω internet γιατί μου έχει αλλάξει τους κωδικούς και μου ενεργοποιεί το ασύρματο,ενώ εγώ το έιχα κλειστό.Ότι να'ναι δηλαδή.:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 5, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Αν φταίει το Modem και είναι αυτό που σου έδωσαν, να έρθουν να στο αλλάξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 5, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 παρε ρε Manolix ενα Cisco να τελειωνεις.... http://www.mgmanager.gr/product/24516/cisco-rv120w-e-g5-wireless-n-vpn-firewall.html Eιχα ενα robotics και μου εκανε disconects το ιδιο προβλημα ειχε και ενας φιλος μου με robotics. Πηραμε και οι δυο ενα netgear και τελος! Aυτα σε forthnet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούνιος 5, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Θα παρω ενα τηλ τον ΟΤΕ αυριο και αμα δεν μου δωσουν καινουργιο modem,θα δειτε τι θα γινει.Αυτο λεω μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούνιος 5, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Και να σου δωσουν αλλο το ιδιο θα σου δωσουν...αμα ειναι σκασε τα και παρε ενα καλο καινουργιο,αξιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούνιος 5, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Συγνώμη,δεν εχουν αλλα modems;Μονο baudtech;Μπραβο στον ΟΤΕ ευγε.Εχετε κανενα να μου προτεινετε(modem) να μην ειναι ομως και πανακριβο!Θενκς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούνιος 6, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 Ε φανταζομαι πως ποιοτικα δεν προκειται να δινουν...τα ιδια τραβουσε ενας φιλος,ειχε αποσυνδεσεις χαμηλες ταχυτητες τα εδωσε και πηρε ενα netgear και τερμα οι αποσυνδεσεις και του βελτιωθηκε και η ταχυτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Ιούνιος 6, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 Και Speedtouch 585 v8 έχουνε από ότι ξέρω..Αυτό είναι σταθερότατο και θα κλειδώνεις πολύ καλύτερα από το Baudtech και σταθερότερα.Με attenuation 4.8db είναι γελοίο να μην κλειδώνεις στα 24Mbit και να έχεις και αποσυνδέσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούνιος 6, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 Κλειδωνα 23 αλλα τωρα με + κλειδωνω 22 και παμπολα dcs.Θα παρω τηλεφωνο αν γινετε να μου δωσουν ενα τετοιο.Θενξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.