vic Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2011 Ποιο είναι το θέμα. Υπάρχουν δύο υπολογιστές. Ο ένας συνδέετε απευθείας στο router, ενώ ο άλλος συνδέετε με ασύρματο στικάκι. Αυτός με το stick περιέχει αρχεία, τα οποία θέλω να είναι προσβάσιμα από τον άλλο υπολογιστή. Προσπάθησα να δημιουργήσω Homegroup των Windows. Η δημιουργία μιά χαρά. Μόλις όμως προσπαθώ να βάλω τον κωδικό για να συνδεθεί ο 2ος υπολογιστής στο Homegroup μου βγάζει error και δε με αφήνει.Τι μπορώ να κάνω για να φτιάξω το Homegroup, αλλά και ποια άλλη εναλλακτική υπάρχει για αυτό που θέλω να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 για δες μπας και σε βοηθησει αυτο http://www.thelab.gr/internet-and-networking/provlima-me-koinoxristous-fakelous-se-windows-7-a-94736.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 5, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Είσαι μεγάλος. Όλα εντάξει τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.