LLucky24 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2011 γεια χαrrα συμφορουμιτες /σες Πριν μερικές μερες πανω στα νευρα μου κλωτσησα κατι που βρεθηκε μπροστα μου + αν υπαρχει θεος πηρε πορεια κ καρφωθηκε πανω στην tv εξωτερικα δεν εκανε ουτε γρατζουνια, οταν την ανοιγω εχω ηχο, μαυρη οθονη + ενα splash.. σε ενα service που ρωτησα μου πε κατι για 400€..οποτε δεν.. το ''φτιαξτο μονος σου'' υπαρχει στην περιπτωση μας? επισης αν δε με συμφέρει η επισκευη τελικα, μπορω να τη δωσω κατι τις για ανταλακτικα ας πουμε? η tv ειναι αυτη Sony KDL40V4000 Review η χρηση μη εξειδικευμένης γλώσσας θα με βοηθουσε καλύτερα ευχαριστω για το χρονο σας)
venom7 Ιούνιος 5, 2011 #2 Ιούνιος 5, 2011 Καλησπέρα! Βασικά δε μπορώ να σε βοηθήσω στην περίπτωσή σου και θα ήθελα να πω ότι είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα και ενδιαφέρει και μένα κάτι τέτοιο αλλά και άλλους πιστεύω πολλούς! Πάντως το nick name σου είναι totally fail με την περίπτωσή σου λέμε,έτσι!!!
NoDsl Ιούνιος 5, 2011 #3 Ιούνιος 5, 2011 Σε πιο σημείο της TV καρφώθηκε; Αν είναι πάνελ ξεκίνα να ψάχνεις για νέα TV.
LLucky24 Ιούνιος 5, 2011 Author #4 Ιούνιος 5, 2011 xaxaxaxa ειναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανονα :ρ θα σας μοιραστω περισσότερες λεπτομεριες οταν εχω.. αριστερα κατω, οχι πολυ γωνια..(δυστιχως δεν εχω δυνατότητα για φωτο) ααα επισης να προσθεσω-δεν ξερω αν βοηθάει, οτι απο το splash 'βγαίνει' άσπρο φως
wesker Ιούνιος 6, 2011 #5 Ιούνιος 6, 2011 Έτσι όπως τα λες πάνελ είναι και δεν συμφέρει η επισκευή της....
LLucky24 Ιούνιος 7, 2011 Author #6 Ιούνιος 7, 2011 μαλιστα..διαβάζοντας τα stiky -αν καταλαβα σωστα για game tv ψαχνω nt panel για responce σωστα??
ΝTG Ιούνιος 7, 2011 #7 Ιούνιος 7, 2011 οταν εννοεις TV εννοεις κανονικη τηλεοραση ..και μαλιστα αντιστοιχων διαστασεων με αυτην που "σουταρες"....θα εισαι ο πρωτος που θα εχεις TN στον κοσμο.(αν βρεις παντα ....που δεν θα βρεις μιας και δεν υπαρχει).Μονο κατι τρισαθλια 26αρια εχουν TN ...Αν επαιζες παιχνιδια στην 40αρα που ειχες και δεν σε προβληματιζε...παρε οτι να 'ναι...(ετσι για την ιστορια παντως ..οι πανασονικ lcd τα πανε καλα σε αυτον το τομεα)
Wizard! Ιούνιος 7, 2011 #8 Ιούνιος 7, 2011 H οθόνη είναι στην εγγύηση; Αν ναι, κι όπως λες δε φαίνεται εξωτερικά καμία ζημιά, δε χάνεις να την πας στο service κι άσε τους να αποφασίσουν. Το πολύ πολύ να σου πούν ότι την χάλασες εσύ και δεν στην αλλάζουν. Τι είχες τι έχασες...;
LLucky24 Ιούνιος 9, 2011 Author #9 Ιούνιος 9, 2011 αν συνεχιζαμε λιγο ακομα την ιστορια..?wizard οι πιθανοτητες δε νομιζω οτι ειναι με το μερος μου..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.