Jump to content

RMA by polygon

Zarras

Recommended Posts

Τελος παντων για να μην παρεξηγηθω πλακα εκανα με το παραπανω μου ποστ.Τα πραγματα με το ^$&%@RMA της μητρικης πηραν την καλη κατευθυνση οποτε καλο ειναι να ηρεμησουν τα πνευματα.Ειναι πολυ καλυτερο να κανουμε μια πολιτισμενη συζητηση παρα να καθομαστε να απειλουμε ο ενας τον αλλον και να δικαιολογουμαστε για μια goddamn mobo.Και σαν Νονος που ειμαι σας παρακαλω να το κοψουμε εδω καλυτερα.....Και δεν συνηθιζω να ζηταω κατι για δευτερη φορα....:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 17:01]

Τα λεφτα πολλες φορες δεν ειναι αναγκαια......

Καλα πλακα κανεις ετσι , σιγα και μην τους νοιαξει για ποιο λογο πανε να πλακωθουν με καποιον , παντως φονος δεν γινετε να εισαι σιγουρος για αυτο......

right said godfather

Δυο παρατηρήσεις:

α) Εφόσον πλεον δεν ασχολείστε με hardware πως και βρήκατε καινούργια motherboard και δώσατε;

β) Ένα ταξί παίρνει 10-15 ευρώ για ένα ασυνόδευτο. Εφόσον όπως λες και συ η εταιρία δεν έχει πλέον οδηγό αντί να ταλαιπωρείτε τους πελάτες σας, ίσως να έπρεπε να σκεφτείτε αυτή τη λύση.

Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 17:23]

Δυο παρατηρήσεις:

α) Εφόσον πλεον δεν ασχολείστε με hardware πως και βρήκατε καινούργια motherboard και δώσατε;

β) Ένα ταξί παίρνει 10-15 ευρώ για ένα ασυνόδευτο. Εφόσον όπως λες και συ η εταιρία δεν έχει πλέον οδηγό αντί να ταλαιπωρείτε τους πελάτες σας, ίσως να έπρεπε να σκεφτείτε αυτή τη λύση.

a) μαλλον εχουν ξεμεινει ολα τα Γ διαλογης. παντως ηταν καινουργιο το μομπο. και καλωσυνη τους που μου το δωσανε....ασχετα αν δεν δουλευει....

B) ελα ντε.... και ας μου το χρεωσουν δεν με ενδιαφερει στην τελικη, προκειμενου να το παρω πριν την ολυμπιαδα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.