paschalia Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2004 Καθοτι σημερα ειναι παγκοσμια μερα κατα του καπνισματος δειτε τα παρακατω λινκς : 1)Χτυπα εδω (παντα ηθελα να το γραψω και εγω.. ) 2)Και εδω 3) Και τελευταιο χτυπα και εδω
paschalia Μάϊος 31, 2004 Author #2 Μάϊος 31, 2004 Αν και στα ανεκδοτα το βρηκα παρολαυτα δεν ειναι και τοσο αστεια τα παρακατω :-- Μετά το τελευταίο τσιγάρο... 1) Σε 20 λεπτά : Η πίεση του αίματος και οι σφυγμοί πέφτουν στο κανονικό - Η θερμοκρασία των άκρων πέφτει στο κανονικό. 2) Σε 8 ώρες : Το μονοξείδιο του άνθρακα πέφτει στο κανονικό. - Το οξυγόνο ανεβαίνει στα φυσιολογικά επίπεδα. 3) Σε 24 ώρες: Μειώνεται η πιθανότητα καρδιακής προσβολής 4) Σε 48 ώρες : Ενδυναμώνετε η όσφρηση και η γεύση. 5) Σε 72 ώρες : Η αναπνοή αρχίζει να λειτουργεί ομαλότερα και αυξάνεται η χωρητικότητα των πνευμόνων. 6) Από 2 εβδομάδες έως 3 μήνες: Η κυκλοφορία βελτιώνεται - Το περπάτημα γίνεται ευκολότερο. Η λειτουργία των πνευμόνων αυξάνεται κατά 30 % . 7) Από 1 έως 9 μήνες : Σταματάει ο βήχας και η κούραση - Η αναπνοή διαρκεί περισσότερο -Αρχίζει η ανάπλαση του ενδοθηλίου των βρόγχων. 8) 5 χρόνια μετά : Ο θάνατος από καρκίνο του πνεύμονα στο μέσο καπνιστή (1 πακέτο την ημέρα) μειώνεται από 137 σε 72 / 100.000 9) 10 χρόνια μετά : Οι προκαρκινικές κυψέλες αντικαθίστανται - Οι πιθανότητες άλλων καρκίνων μειώνονται. 10) 450.000 άτομα πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας του καπνίσματος.
Samael Μάϊος 31, 2004 #3 Μάϊος 31, 2004 Ετσι κ γω εκανα ΜΟΝΟ 3 τσιγαρακια με το καφε κ τερμα...! (αυριο παλι...!) :devil: :devil:
vayper Ιούνιος 1, 2004 #4 Ιούνιος 1, 2004 Να πω και εγω την γνωμη μου σαν ΠΡΩΗΝ μανιωδης καπνιστης.....Κοψτε το παιδες!!!!!!!!!!!Σας καταστρεφει.8 χρονια βλακας ημουν και το καπνιζα.Τερμα ομως.Και δεν θελω να ακουσω απο καποιον οτι ειναι δυσκολο.Δεν θα το δεχθω σαν απαντηση.Δεν υπαρχει δεν μπορω αλλα υπαρχει το δεν θελω γιατι ειμαι βλακας(υποψιν προς ολους.Αυτη ειναι και θα ειναι η προσωπικη μου γνωμη.Για να μην υπαρχουν αντιδρασεις και παρεξηγησεις)Ευχαριστω.
rantanplan Ιούνιος 4, 2004 #6 Ιούνιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από vayper [01-06-2004 19:09] Να πω και εγω την γνωμη μου σαν ΠΡΩΗΝ μανιωδης καπνιστης..... Κοψτε το παιδες!!!!!!!!!!! Σας καταστρεφει.8 χρονια βλακας ημουν και το καπνιζα. Τερμα ομως.Και δεν θελω να ακουσω απο καποιον οτι ειναι δυσκολο.Δεν θα το δεχθω σαν απαντηση.Δεν υπαρχει δεν μπορω αλλα υπαρχει το δεν θελω γιατι ειμαι βλακας(υποψιν προς ολους.Αυτη ειναι και θα ειναι η προσωπικη μου γνωμη.Για να μην υπαρχουν αντιδρασεις και παρεξηγησεις) Ευχαριστω. οκ μια και είναι οφφτόπικ θα πω και γω εδώ τον πόνο μου ..αφού κάτι άλλο να πω δεν έχω βάιπερ βάιπερ βάιιιιιιιβερ!!!!!!χελπ!!!!αι νιντ γκρουπθεραπι!!! και γω μια από τα ίδια...το κοψα μαχαίρι (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) γιατί με καταπίεζε, δεν ήθελα άλλο να καπνίζω και δεν μπορούσα να το κόψω ..10 Ιουνίου κλείνω 9 μήνες ούτε να ξεγεννούσα..το κακό με μένα είναι ότι τον καπνό τον ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ...ιδίως τα στριφτά...ντραμ μπλε..τι γεύση....τι μυρωδιά...αυτά μου λειπουν τα στριφτά!!!ήταν όπως το καλό κόκκινο ξηρό κρασί!! και το καλό φαί......(ομολογώ ότι αφού έκοψα το κάπνισμα έχω κάπως αυξήσει το αλκοολ) αλλά δεν αντέχω άλλο.....αυτή την περίοδο παίρνω των φίλων μου τους καπνούς και χώνω το κεφάλι μου και τους μυρίζω σαν μην πω τι...στην αρχή ήμανε πιο κουλ!!!μετά τις πρώτες μέρες ούτε καν το σκεφτόμουν..είχα μπει στη νοοτροπία του ποτέ δεν κάπνισα...με αυτοσυγκράτηση και αποφασισμένη!!! γμτ γμτ γμτ!!!!!! είναι δύσκολο!!!!! ιτςβερυντιφικαλτ!!! αν το απολάμβανες..και είναι και αυτές οι δύσκολες στιγμές της έντασης οποιασδήποτε υφής χαρούμενης λυπημένης πηγμένης..που σου λείπει!!! το προηγούμενο σουκου πήρα από ένα φίλο μου ένα τσιγάρο και του το άναψα..δε ρούφηξα καπνό...και μετά ένιωθα τόσο χάλια και τέτοιες τύψεις ...καθότι έβλεπα τον εαυτό μου πόσο αδύναμος υπήρξε σε αυτό το θέμα...γιατί ναι ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΩ δε θέλω δε θέλω δε θέλω δε θέλω αλλά μου λείπει :o :'(
rantanplan Ιούνιος 4, 2004 #7 Ιούνιος 4, 2004 το κόβω...θα κρατήσω για 4 πέντε χρόνια και μετά.....θα πάρω ένα τσιγάρο και θα πω όπως ο τσάντλερ στα φιλαράκιαand this THIS IS MY REWARD!!!! aouchhh
Nedi46 Ιούνιος 4, 2004 #9 Ιούνιος 4, 2004 Παιδια είναι πολύ πικρα το γαμι@νο ο Παππούς μου πέθανε από καρκίνο στους πνεύμονες ( κάπνιζε σαν αράπης)
kaynd Ιούνιος 4, 2004 #10 Ιούνιος 4, 2004 Παρομοίως πέθαναν και οι δυο παππούδες μου πριν καν τους γνωρίσω
Nedi46 Ιούνιος 4, 2004 #11 Ιούνιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Nedi46 Παιδια είναι πολύ πικρα το γαμι@νο ο Παππούς μου πέθανε από καρκίνο στους πνεύμονες ( κάπνιζε σαν αράπης) Αλλά συνεχίζω να καπνίζω ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!
YDinopoulos Ιούνιος 4, 2004 #12 Ιούνιος 4, 2004 Γενικά ο καρκίνος ειναι μπ@σταρδος...Απο εκει που δεν το περιμένεις....τσουφ ! Παρε εναν!
vayper Ιούνιος 4, 2004 #13 Ιούνιος 4, 2004 Δυστυχως φιλε rantanplan και εγω μερικες φορες το αναζηταω(2.5 πακετα την ημερα ηταν αυτα) αλλα κατευθειαν λεω''Τι πας να κανεις εκει??"" και υποχωρω.Παντως καλο μου εχει κανει που το εκοψα.Δεν εχω παρει τρελα κιλα που μου λεγανε ολοι(5κιλα μονο).Εχω ηρεμησει απο τον τρελο βηχα και τα υπολοιπα τρελα που προκαλει το καπνισμα.Το μονο ειναι οτι αρχισα να πινω διαφορα ποτακια(εγω δεν επινα ποτε).Και οπως ειπε ο YDinopoulosαλλαμε καποια αλλη γνωμη(δικια μου) δεν χρειαζεται να καπνιζεις για να παθεις κατι(καρκινο πχ).Σε βρισκει μονο του.
paschalia Ιούνιος 4, 2004 Author #14 Ιούνιος 4, 2004 Ολα μια αποφαση ειναι + μια ιδεα.Δεν χρειαζεται να σε βρει το κακο για να πεις τερμα + να το κοψεις μαχαιρι.Δεν χρειαζεται να παθεις για να σου γινει μαθημα, το καλο ειναι να εχεις την δυναμη να το κανεις πριν να σε βρει το κακο-- ειτε λεγεται καρκινος ,ειτε λεγεται εμφραγμα ...ειτε,ειτε ,ειτε.Ο πατερας μου με ιστορια 30 + χρονια φανατικου καπνιστη με το που επαθε εμφραγματακι το κοψε μαχαιρι .Ουτε που ενιωσε καν την επιθυμια να καπνισει πια + πηγαινει καθε μερα στο καφενειο της πολης...αν λεει κατι αυτο.
rantanplan Ιούνιος 4, 2004 #15 Ιούνιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από vayper [Χθες, στις 18:10] Δυστυχως φιλε rantanplan και εγω μερικες φορες το αναζηταω(2.5 πακετα την ημερα ηταν αυτα) αλλα κατευθειαν λεω''Τι πας να κανεις εκει??"" και υποχωρω.Παντως καλο μου εχει κανει που το εκοψα.Δεν εχω παρει τρελα κιλα που μου λεγανε ολοι(5κιλα μονο).Εχω ηρεμησει απο τον τρελο βηχα και τα υπολοιπα τρελα που προκαλει το καπνισμα.Το μονο ειναι οτι αρχισα να πινω διαφορα ποτακια(εγω δεν επινα ποτε).Και οπως ειπε ο YDinopoulosαλλαμε καποια αλλη γνωμη(δικια μου) δεν χρειαζεται να καπνιζεις για να παθεις κατι(καρκινο πχ).Σε βρισκει μονο του. kai γω μια από τα ίδια σ αυτά που λες...καπνιζα από τρίτη λυκείου 7,5 χρόνια ...δύο πακέτα την ημέρα τρία σε μέρες άγχους και μάλιστα απορούσα με το πόσο γρήγορα καπνίζονταν τα ρημαδιασμένα!!! επίσης δεν πήρα τρελλά κιλά (γύρω στα 3 με 4) και το ίδιο ισχύει και για μένα με το αλκοόλ..έχω αρχίσει να πίνω εκεί που έπινα ελάχιστα...αν και δεν είναι σωστό να ξεδίνουμε σε άλλες έξεις...τέσπα καρκίνο μπορούμε να πάθουμε ούτως ή άλλως..δεν είναι εκεί μόνο το θέμα..βασικά δεν ξέρω πιο είναι το θέμα..απλά δε γουστάρω...δε γουστάρω να κάνει ψοφόκρυο και γω να αναγκάζομαι να βγαίνω στη βρόχα με τις πυτζάμες όταν μένω με αντικαπνιστές...δε γουστάρω να κοντεύω να πάθω νικοτινίαση επειδή ξεδίνω εκεί. όταν έχω τα νεύρα μου..δε γουστάρω να προκαλώ παραπάνω επιβάρυνση στην υγεία μου και στις αντοχές μου...γενικά δε γουστάρω τη νικοτίνη όσο δε γουστάρω λοιπές εξαρτήσεις όσο ακριβώς απεχθάνομαι τα ναρκωτικά και αυτό που σου κάνουν όσο και τις καπνοβιομηχανίες ...άλλο τώρα αν θα μου πέσουν τα δόντια από τις καραμέλες..τσίχλες κουτουλου κουτουλουπάντως πιο εύκολο είναι να ξεκινήσει να το κόψει κανείς με παρέα..εμένα με βοήθησε πολύ σε αυτή την προσπάθεια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.