Jump to content

Πρόβλημα στον ήχο σε Windows 7 32bit

pakosk30

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολα τα μελη τοu lab! Εχω ενα μικρο προβληματακι με τα windows7 ultimate 32bit.

Ενω οι ηχοι απο προερχονται απο μουσικη ιντερνετ και βιντεακια(you tube) παιζουν κανονικα στα ηχεια,Οταν παιζω μουσικη και ταινιες απο τα αρχεια μου και επισης στο skype μου κανει συνεχεια διακοπες στον ηχο! Τι να συμβαινει αραγε?

Παρακαλω τα φωτα σας!!!!!

Λοιπον εχουμε και λεμε: Motherboard Jetway PM2MP με ενσωματωμενη καρτα ηχου cpu pentium 4 3,06ghz ram kingston hyper x 2gb,εγινε απεγκατασταση των drivers και ξανα εγκατασταση χωρις αποτελεσμσα.Εγινε προσπαθεια με την λυση προβληματων με το windows update χωρις αποτελεσμα.Για τις ταινιες και μουσικη υπαρχει το windows media player και VLC media player οπου συμβαινει το ιδιο πραγμα. Ο ηχος υποστηριζετε απο το VIA'AC97 enhanced audio controller. To παραξενο ειναι οταν εγκαταστηθηκε το λειτουργικο ολα δουλευαν μια χαρα μετα απο κανα δυο μηνες αρχισαν οι ιστοριες

Επισης παραξενο ειναι οταν ακουο e-radio ολα καλα. Ελπιζω να σας διαφωτισα

To παραξενο ειναι οταν εγκαταστηθηκε το λειτουργικο ολα δουλευαν μια χαρα μετα απο κανα δυο μηνες αρχισαν οι ιστοριες

Επισης παραξενο ειναι οταν ακουο e-radio ολα καλα.

Συνηθως οταν το προβλημα εμφανιζεται ετσι "ξαφνικα" και οχι απο την αρχη οφειλεται σε κατι που εγκατεστησες και το προκαλεσε. Το eradio απο που το ακους; μηπως σε αυτο το utility οφειλεται και το θεμα;

Anyway δοκιμασε να απεγκαταστησεις τελευταιες εγκαταστασει μηπως βρεις πια φταιει, ή ακομα δοκιμασε να βαλεις και αλλη εκδοση DX.

Aν συνεχισει το θεμα κανε ενα νεο thread και το συνεχιζουμε εκει γιατι οντως δεν ακουγεται αμμεσα σχετικο με τα 7 το προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.