a3uristos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2011 Μπορω να κανω root windows phone 7 σε htc trophy για να εχω τζαμπε apps και τα λοιπα?(γιατι ο αδερφος μου παλευει και δεν εβγαλε ακρη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 δεν νομίζω πως η έννοια του root υπάρχει στα windows. προφανώς κάτι άλλο θέλεις αλλά είναι μάλλον παράνομο Link to comment Share on other sites More sharing options...
a3uristos Ιούνιος 4, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Καταλαβα..απορριπτεται . Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Ιούνιος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τρελό απλά φρόντισε το account του τηλεφώνου να είναι από ΑΜΕΡΙΚΗ για να έχεις πρόσβαση στις δωρεάν εφαρμογές του marketplace μιας και η χώρα μας δεν υποστηρίζετε ακόμα και δεν νομίζω να είναι παράνομο να δηλώσεις άλλη χώρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 7, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 Λεγεται developer unlock ωστε να ενεργοποιήσεις το sideloading. Γινεται ευκολα και γρήγορα. Για εφαρμογες μετα μπορεις να κατεβασεις free τουλαχιστον με προγραμμα εκτος zune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.