Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΣΤΑ WINDOWS 7

ofaki4

Recommended Posts

καλησπερα παιδια.. εχω καποιο προβλημα με το φοντο στα windows 7

παταω σε μια φωτογραφια δεξι κλικ και "ορισμος ως φοντο στην επιφανεια εργασειας" αλλα η φωτο δεν μπαινει!!

επισης παταω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασειας για να βαλω καποιο θεμα... αλλαζουν ολα πχ αερο/κλασικ και αυτα αλλα το φοντο παραμενει μια μαυρη εικονα... αυτο μου το παρουσιασε εχθες... μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φτεει? αν μπορει καποιος να με βοηθησει ας το κανει!!!

καλησπερα παιδια.. εχω καποιο προβλημα με το φοντο στα windows 7

παταω σε μια φωτογραφια δεξι κλικ και "ορισμος ως φοντο στην επιφανεια εργασειας" αλλα η φωτο δεν μπαινει!!

επισης παταω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασειας για να βαλω καποιο θεμα... αλλαζουν ολα πχ αερο/κλασικ και αυτα αλλα το φοντο παραμενει μια μαυρη εικονα... αυτο μου το παρουσιασε εχθες... μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φτεει? αν μπορει καποιος να με βοηθησει ας το κανει!!!

1)Μήπως πείραξες καθόλου την registry ή της έκανες κανένα καθάρισμα με κάνα πρόγραμμα τύπου Ccleaner;

2)Για κοίτα μπας και για κάποιο λόγο τα windows απενεργοποιήθηκαν:

Έναρξη > πίνακας ελέγχου > σύστημα. Γράφει "τα windows ενεργοποιήθηκαν";

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.