ofaki4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2011 καλησπερα παιδια.. εχω καποιο προβλημα με το φοντο στα windows 7παταω σε μια φωτογραφια δεξι κλικ και "ορισμος ως φοντο στην επιφανεια εργασειας" αλλα η φωτο δεν μπαινει!! επισης παταω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασειας για να βαλω καποιο θεμα... αλλαζουν ολα πχ αερο/κλασικ και αυτα αλλα το φοντο παραμενει μια μαυρη εικονα... αυτο μου το παρουσιασε εχθες... μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φτεει? αν μπορει καποιος να με βοηθησει ας το κανει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Ιούνιος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Μήπως είναι κλειδωμένα τα 7αρια....; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούνιος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Και αυτο να ειναι νομιζω στο αλλαζει και μετα απο λιγο σου ξαναπεταει το μαυρο φοντο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 4, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 ρε παιδια μεχρι προχθες το βραδυ ειχα κανονικα φοντο.. εχθες το πρωι ηταν μαυρη!!! τι παιζει να φτεει γαμωτο? :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Ιούνιος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Άμα είναι πλαστά τα 7αρια, μπορεί να τράβηξε τίποτα αυτόματες ενημερώσεις και να στα κλείδωσε. Είναι πλαστά...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 4, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 οχι δεν ειναι πλαστα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 4, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 ενεργοποιημένα είναι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofaki4 Ιούνιος 4, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 ναι τα εχω πολυ καιρο στον υπολογιστη μου ρε σι... τωρα τι εγινε δεν μπορω να καταλαβω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούνιος 4, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 τι μ λες τώρα εμένα το media player εκεί που παίζει τραγούδια σταματάει περνάει ολα τα τραγούδα λες κ πατάω συνέχεια το next song και μετά παίζει άλλο song... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 4, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Να υποθέσω ότι είναι τα Ultimate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιούνιος 6, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 καλησπερα παιδια.. εχω καποιο προβλημα με το φοντο στα windows 7παταω σε μια φωτογραφια δεξι κλικ και "ορισμος ως φοντο στην επιφανεια εργασειας" αλλα η φωτο δεν μπαινει!! επισης παταω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασειας για να βαλω καποιο θεμα... αλλαζουν ολα πχ αερο/κλασικ και αυτα αλλα το φοντο παραμενει μια μαυρη εικονα... αυτο μου το παρουσιασε εχθες... μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φτεει? αν μπορει καποιος να με βοηθησει ας το κανει!!!1)Μήπως πείραξες καθόλου την registry ή της έκανες κανένα καθάρισμα με κάνα πρόγραμμα τύπου Ccleaner;2)Για κοίτα μπας και για κάποιο λόγο τα windows απενεργοποιήθηκαν:Έναρξη > πίνακας ελέγχου > σύστημα. Γράφει "τα windows ενεργοποιήθηκαν"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.