Jump to content

Δίλλημα για νέα οθόνη!

andreas_a

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψαχνω για νεα οθονη καθοτι η παλια (4ετιας πλεον) τα εφαγε τα ψωμια της.

Η χρηση της, τα τυπικα, τιποτα το ιδιαιτερο, internet, games, αλλα αφου θα δωσω που θα δωσω καποια χρηματα ας δουμε τι καλυτερο μπορουμε να επιλεξουμε.

ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο: samsung px2370 & dell ultrasharp u2311

1)Η πιο άνετη και ξεκούραστη οθόνη της αγοράς - PX2370 - LCD - Οθόνες | SAMSUNG

2)UltraSharp U2311H 23 inch Monitor Details

απο τη μια η dell με ips panel αλλα μεγαλο χρονο αποκρισης και απο την αλλα η samsung με nt panel, και πολυ χαμηλο χρονο αποκρισης(αρκετα σημαντικο γτ δε μπορω το lag στα games)

νομιζω οτι εδω μεσα υπαρχουν αρκετοι συμφορουμιτες που εχουν την u2311, στα games τι λεει βρε παιδια???

γτ κατα τ' αλλα νομιζω οτι ειναι μια αρκετα καλη οθονη.

οποιαδηποτε αλλη προταση μεχρι 350€ ειναι καλοδεχουμενη!

Για μένα αφού θα είσαι με μία οθόνη(όχι eyefinity)τότε με αυτά τα χρήματα πήγαινε σε μία 27άρα και θα είσαι κομπλέ.

Η dell για μένα είναι η καλύτερη πρόταση σε περιπτώσεις eyefinity.Δεν λέω πως κατά τα άλλα δεν είναι πολύ καλή αλλά όπως είπες και τα ms που έχει είναι ένα θέμα!

Την DELL την έχει φίλος μου και πραγματικά είναι καταπληκτική. Δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα στα games και έχει ι7 2500 με gtx570.

Venom που έχεις παρατηρήσει θέμα λόγω ms? Αμα είναι να του πώ να το ψάξει.

Παλλιά όταν μία οθόνη είχε πάνω από 5ms την κράζαμε και δε μας έκανε!Και τώρα που η dell έχει 8ms δεν ενοχλεί κανέναν και ούε γάτα ούτε ζημιά!!!Τι να πω!Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό!

1)μην συγκρινετε ms σε TN και IPS panel.......δεν εχει καμια επαφη

2)το καλυτερο ειναι να βλεπεις την οθονη απο κοντα και μετα να σχηματιζεις αποψη για αυτη

και να αρχιζεις το κραξιμο η οτιδηποτε αλλο

το να βγαζεις συμπερασματα απο τα χαρακτηριστικα δεν εχει νοημα....τα χαρακτηριστικα ειναι γνωστα σε ολους μας...δεν μας λες κατι νεο

Παλλιά όταν μία οθόνη είχε πάνω από 5ms την κράζαμε και δε μας έκανε!Και τώρα που η dell έχει 8ms δεν ενοχλεί κανέναν και ούε γάτα ούτε ζημιά!!!Τι να πω!Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό!

Καλά τα λες αλλά την έχω δει και έχω παίξει και δεν παρατήρησα το παραμικρό. Και μάλιστα είχε και 2η οθόνη μια 22" lg η οποία έδειχνε ψόφια δίπλα της. :hmm:

Ρε Malibu γράψε τις εντυπώσεις σου από την DELL! :shout:

αρα ουτε λογος για tn panel...παμε δαγκοτο σε dell u2311H.

venom7, η προταση σου για 27'' ειναι πολυ ωραια αλλα αναβαζουμε πολυ το budget!

οσο για response time καλυτερα θα ηταν να μας απαντησουν ατομα που εχουν τη συγκεκριμενη οθονη !

παλια δεν ξεραμε οτι αυτο ηταν μια αηδια και μιση.:p

δες λιγο στο response time απο εδω -> TFT Central

ΠΑιζει να σε μπερδεψει....οποτε δωσε λιγο παραπανω χρονο καθως το διαβαζεις...

Αν ντε και καλα σε εχει μαγεψει το led...δες απο LG LG Οθόνη LED 23" wide IPS236V-PN (5 ms) :αγορές, τιμές, αξεσουαρ LG Οθόνη LED 23" wide IPS236V-PN (5 ms) - Pixmania

που ειναι ips με led φωτισμο...αν και προσωπικα δεν μου πολυκαθονται καλα...:p

edit

ΠΕρι της συγκεκριμενης samsung...δειτε τι "ωραια" που δουλευει το overdrive (ωστε να πιασετε τα "επιθυμητα" 2 ms) ..:p

[ame]

[/ame]

Κι εγώ U2311H προτείνω είναι νομίζω ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις με <200€.

Dell με κλειστά μάτια πάρε. Την έχω εδώ και ένα χρόνο διπλα σε ενα ΤΝ panel Samsung T220 και η διαφορά είναι παραπάνω απο εμφανής σε ποιότητα εικόνας ...είναι αισθητά πιο καθαρή,με καλύτερο πιο βαθύ και ζωντανό χρώμα,δεν αλοιωνεται ανάλογα απο που το κοιτάς και γενικά είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ σε αυτα τα λεφτά.

IPS > TN και κάτι "contrast/response time" που αναγράφουν κατι φτηνιάρικα ΤΝ panel είναι για marketing εντυπωσιασμό του average joe.

φιλε και εγω θα σε προτεινω dell u2311h ειναι κορυφαια ,αν δεν ειχα παρει την lg w2361v στα 170 ευρω θα επαιρνα αυτη με κλειστα τα ματια

Εχω την 2311 εδω και 5 μερες και δηλωνω ενθουσιασμενος.Απιστευτη διαφορα απο την samsung που ειχα.Το κακο ειναι οτι θελω την 30αρα πλεον απεγνωσμενα.....

φιλε νομιζω οτι η 30αρα ειναι καπως ακριβη?ή ειναι ιδεα μου?Dell UltraSharp U3011 | Skroutz.gr :p:hehe:

Το ακριβη ειναι σχετικο ειχα δωσει 900ευρω για 17αρα to 2002...που ηταν tn με 30ms....Αρα αναλογικα η dell με ips 8ms kαι 30 χορταστικες ιντσες τα 1150 που ζηταει το 2011 ειναι τζαμπα.

Το ακριβη ειναι σχετικο ειχα δωσει 900ευρω για 17αρα to 2002...που ηταν tn με 30ms....Αρα αναλογικα η dell με ips 8ms kαι 30 χορταστικες ιντσες τα 1150 που ζηταει το 2011 ειναι τζαμπα.

Αυτά τα προχωρημένα μαθηματικά ποτέ δεν τα κατάλαβα! :p

Πάντως αναλογικά με τον μισθό μου είναι πολλά... :weep:

Χώρια ότι μια τέτοια θέλει sli ή cfire... :confused:

Στην τιμή της παίρνεις 3 23αρια και 2Χ6950 για cfire με eyefinity και με τα ρέστα πας για σουβλάκια! :tomato:

ναι οντως πρεπει να συμφωνησω με τον cyberdyne γιατι απλα εχει περισσοτερο δικιο ειναι πολλα τα λεφτα για 30ρα .Καλυτερα ειναι 3χ23'' δελλ νομιζω και 2χ6950 και εισαι ωραιος :magic:

και η lg φαινεται πολλα υποσχομενη με tilt κτλ. οτι εχει και η dell LG IPS231P | Skroutz.gr

εγω την dell 2311u εχω και δηλωνω ικανοποιημενος 85-90%

εκτος απο ενα μικρο colour shifting σε μεγαλες γωνιες κατα τα αλλα σαν gaming αλλα και business monitor ειναι καταπληκτικη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.