Frostbyte Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2011 Εχω αυτην εδω την εικονα, την οποια θα ηθελα να δωσω σε εναν διαγωνισμο καθως και να την κανω background, γιατι μου αρεσει.. Το θεματακι ειναι οτι κατα το snapshot, το παιχνιδι αποφασισε να αφησει ενα αναποδογυρισμενο αμαξι ελευθερας βοσκης.. Μπορει καποιος που ξερει να χειριζετε photoshop να ξεφορτωθει το said αναποδογυρισμενο απο την εικονα? (Επισης αν γινετε να μου μετατρεψει την εικονα σε jpg χωρις περιεχει artifacts και ξεθοριασμενα χρωματα, αν οχι, μου κανει και σε *.bmp) Ευχαριστω! Image (Mediafire) Image (Rapidshare) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούνιος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Εδώ =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 3, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 ε οχι...εφτιαχνα και εγω τοση ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιούνιος 4, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Ευχαριστω παρα πολυ παιδες! Ιασων, δε πειραζει, αν θες post it - οσοι θελουν να βοηθισουν ειναι παντοτε ευπροσδεκτοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 οφειλω να ομολογησω πως τοσο τελειο αποτελεσμα οσο του zomg , δεν πετυχα.γιαυτο και δεν ανεβασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.