Jump to content

Αριστο service samsung στη smartec

Dant3

Recommended Posts

Εχω ενα innov8 και μου παρουσιασε προβλημα το πληκτρολογιο(δεν δουλευε καλα το ενα κουμπι απο το pad και της κλησης).

παλια με ειχαν στειλει απο το πλαισιο στην αρβατο οπου 3 βδομαδες περιμεναν ανταλλακτικο...

μετα απο μια ιστορια την οποια περιγραφω σε αλλο thread με στειλαν απο την ιδια την samsung στην smartec.σε μια μερα λοιπον μου το ειχαν ετοιμο το κινητο.στην αρχη νομιζα οτι θα το εκαναν τοσο γρηγορα γιατι θα ειχε πεσει συρμα απο samsung γιατι ειχε γινει μεγαλη υποθεση με την αρβατο και οποτε για να μην ταλαιπωρουμε αλλο θα τους ειπαν,"φτιαξτε το γρηγορα".

το πηγα ομως παλι προχθες(για το ιδιο θεμα) και χθες μου το ειχαν ετοιμο!εν τω μεταξυ μου το εδωσαν μεσα σε ζελατινες(στην αρβατο μου ειχαν γρατσουνισει και την οθονη) κτλ κτλ ενω αλλαξαν και κατι αλλα που δεν τους ειχα ζητησει(δεν μου επεσε και κακο :p)

οποτε προτεινω σε οποιον εχει samsung ,toshiba(αυτωνων ειναι επισημο service νομιζω) να τα πηγαινει εκει...

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.