Iraklis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2011 Εδω και καιρο εχω πολυ στο μυαλο μου γι'αυτες τις 2 καμερες των LOGITECH 960-000598 C910 HD PRO WEBCAM - WEB CAMERAS - E-SHOP.GR ή MICROSOFT LIFECAM STUDIO - WEB CAMERAS - E-SHOP.GR και δεν εχω παρει ακομα την αποφαση μου ποια να διαλεξω, ενω της microsoft ειναι παρα πολυ εργονομικο ενω της logitech φαινεται σαν να την εχεις παρει με 20 ευρω δλδ θελω να πω την διαφορα του μεγεθος, ενα αλλο ομως που με παρηγορει ειναι της logitech σε φουλ αναλυση μπορει να φαει 2,4ghz τελος παντων, ποια απο τις 2 μπορειτε να μου προτεινεται ευχαριστω προκαταβολικα φιλικα Ηρακλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Για εμένα logitech, ασύγκριτη εικόνα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Ιούνιος 3, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 +1 στην Logitech από εμένα. Έχω εδώ και ένα μήνα περίπου την c600 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 (Το skype νομιζω κανει upload-υποστηρίζει μεχρι 720p, (80 ευρω για μια κάμερα που μόνο ο συνομιλητής σου καταλαβαίνει την διάφορα imo ειναι πολλά)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Ιούνιος 3, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 δες και αυτήν μια χαρά είναι την έχω και παίζει άψογα λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 4, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Για μένα με τα 1000 για την Microsoft.Έχω δει και τις δύο και η creative με απογοήτευσε ενώ η Microsoft ήταν τούμπανο!Full HD και εγώ πιστεύω ότι είναι ψιλο-υπερβολή!!!Αρνητικά και η πτώση της ταχύτητας και η απόδοση της σύνδεσης αλλά και ότι δεν υποστηρίζεται παντού και θα είναι περιττή αυτή η ανάλυση!Για μένα πας σε 720p...1)για κάτι οικονομικό και πολύ καλό στην Microsoft lifecam hd-50002)για ότι καλύτερο στη συγκεκριμένη ανάλυση στην Microsoft Lifecam cinema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 4, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Για μένα με τα 1000 για την Microsoft.Έχω δει και τις δύο και η creative με απογοήτευσε ενώ η Microsoft ήταν τούμπανο!??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 4, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Ήθελα να πω logitech!!!My mistake! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούνιος 4, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 οκ παιδια σας ευχαριστω ολου σας τελικα αυτο παρειγγελαMICROSOFT LIFECAM CINEMA RETAIL - WEB CAMERAS - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Ιούνιος 4, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 εγω εχω αυτη εδω και δυο χρονια μια χαρα ειναι και την ειχα παρει και 90+ε Logitech QuickCam Pro 9000 1600 x 1200, 30 fps, Logitech QuickCam Pro 9000 | Skroutz.gr τωρα εχει απο Pixmania 54,90 ε Φακός: Carl Zeiss. Ζοομ: Αυτόματο. Ανάλυση: Ultra-high ανάλυση, με αισθητήρα 2 megapixel, με τεχνολογία RightLight 2. Βάθος χρώματος: 24-bit true color. Video capture: Μέχρι 1600 x 1200 pixels (HD quality) (HD Video 960 x 720 pixels). Frame rate: Μέχρι 30 frames / δευτερόλεπτο. Φωτογραφίες: 8 Megapixels. Μικρόφωνο: Ενσωματωμένο, με τεχνολογία RightSound. Συμβατότητα: Windows XP, Windows Vista. Περιεχόμενα συσκευασίας: Logitech QuickCam Pro 9000, Universal monitor clip, USB καλώδιο (1.80 μέτρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Ιούνιος 4, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 οκ παιδια σας ευχαριστω ολου σας τελικα αυτο παρειγγελαMICROSOFT LIFECAM CINEMA RETAIL - WEB CAMERAS - E-SHOP.GR μια χαρα ειναι και αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 4, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Κομπλέ επιλογή!Ωραίος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Ιούνιος 4, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 ενημερωτικά αν δεν είναι διαθέσιμη αλλά έλεγε 1-2 μέρες και την παρήγγειλες από το eshop μην περιμένεις να σου έρθει σε κάτω από ένα μήνα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούνιος 4, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 ενημερωτικά αν δεν είναι διαθέσιμη αλλά έλεγε 1-2 μέρες και την παρήγγειλες από το eshop μην περιμένεις να σου έρθει σε κάτω από ένα μήνα .....απ'οσο προσεξα λεει εργασιμες μερες 1-2 κ διαθεσιμοτητα καταστηματων Αθηνα-Θεσσαλονικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 4, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Ωχ Ωχ Ωχ και ξανά Ωχ, πάρτους ένα τηλεφωνάκι να ρωτήσεις πότε έχουν 100% παραλαβή !!αν την παρήγγειλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούνιος 4, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 μου ειπανε οτι εχει εξαντληθει αυτο το προιον και αναμεται μεχρι το τελος την εβδομαδας ετσι μου λεει των ρωτησα κατα ποσο υπολογιζεται να ερθει στο καταστημα Κομοτηνης και μου λεει μεσα στην εβδομαδα μακαρυ να μην αργησει. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 4, 2011 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Της άλλης εβδομάδας ε ?? Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά μου μυρίζετε μήνας !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούνιος 4, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου για κανα μηνα παιζει, δεν μπορει το eshop να τρεχει για ενα προιον μονο για ενα πελατη πρεπει να μαζευτουν πελατες που να θελουν το συγκεκριμενο προιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 5, 2011 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Δεν κοιτάς και σε κανένα άλλο μαγαζί λέω γω!!!Εξάλλου νομίζω ότι και αλλού μπορείς να τη βρεις και φθηνότερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούνιος 5, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Δεν κοιτάς και σε κανένα άλλο μαγαζί λέω γω!!!Εξάλλου νομίζω ότι και αλλού μπορείς να τη βρεις και φθηνότερα!Και η παραγγελεια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.