pargotzi Ιούνιος 5, 2011 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Φίλε επειδή έχω την ίδια μητρική, υπάρχει ένα θεματάκι με τις θερμοκρασίες απο τις κάρτες γραφικών...Οι 2 6950 που έχω ανεβάζουν παραπάνω θερμοκρασία τώρα το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα η πρώτη 6950 έφτασε μέχρι και 96 βαθμούς ενώ η κάτω 76 βαθμούς μετά απο 2 ώρες dirt 3 και 27-28 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου. Τώρα δεν ξέρω για το τι θα συμβεί με 2 480. Πάντως καλό θα είναι η μητρική γενικά να προσφέρει κενο για τις κάρτες γραφικών για να μην παρατηρούμε υψηλές θερμοκρασίες. Στην μητρική που έχουμε για να δουλέψει το crossfire ή το sli Χ16 οι κάρτες πρέπει να τοποθετηθούν στην πρώτη και στην τρίτη υποδοχή pci express, αλλιώς έχουμε ταχύτητα Χ8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 5, 2011 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Mε SLI 480GTX χαλαρα θα δει στην πρωτη καρτα 90αρες....Αναλογα το game παιζει ομως αυτο...Οταν παιζεις με vsync ριχνεις το load στις καρτες σου οταν πιασουν τα 60fps.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Ιούνιος 5, 2011 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Θέλεις πολύ καλό case για να βάλεις σε sli τις gtx 480. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιούνιος 5, 2011 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 η απλα μπορει να κανει πατεντα με κανα 12αρι fan να βαραει τις καρτες ωστε να πεσουν οι θερμκορασιες τεσταρισμενο και πιανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 5, 2011 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Φίλε επειδή έχω την ίδια μητρική, υπάρχει ένα θεματάκι με τις θερμοκρασίες απο τις κάρτες γραφικών...Οι 2 6950 που έχω ανεβάζουν παραπάνω θερμοκρασία τώρα το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα η πρώτη 6950 έφτασε μέχρι και 96 βαθμούς ενώ η κάτω 76 βαθμούς μετά απο 2 ώρες dirt 3 και 27-28 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου. Τώρα δεν ξέρω για το τι θα συμβεί με 2 480. Πάντως καλό θα είναι η μητρική γενικά να προσφέρει κενο για τις κάρτες γραφικών για να μην παρατηρούμε υψηλές θερμοκρασίες. Στην μητρική που έχουμε για να δουλέψει το crossfire ή το sli Χ16 οι κάρτες πρέπει να τοποθετηθούν στην πρώτη και στην τρίτη υποδοχή pci express, αλλιώς έχουμε ταχύτητα Χ8.ναι αυτο εινε καλο για εμας με αυτη την μιτρικη, που εινε στην πρωτη και στην τριτη θυρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Ιούνιος 15, 2011 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 και εγω δεν θα το συνιστουσα το sli με 2χ480!!!μια εχω κ μ κανει το δωματιο φουρνο!!!Παντως σε περιπτωση που παρεις μητρικη η Ud5 X58A ειναι μια πολυ καλη λυση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellodos Ιούνιος 15, 2011 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Παντως σε περιπτωση που παρεις μητρικη η Ud5 X58A ειναι μια πολυ καλη λυση!!!Χμμ..και εγω αυτην εχω αλλα δεν θα την συνιστουσα διοτι δεν αφηνει space μεταξυ των x16 slots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick23 Ιούνιος 15, 2011 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 και εγω δεν θα το συνιστουσα το sli με 2χ480!!!μια εχω κ μ κανει το δωματιο φουρνο!!!Παντως σε περιπτωση που παρεις μητρικη η Ud5 X58A ειναι μια πολυ καλη λυση!!!Καλησπέρα,δεν ξέρω για φούρνο, αλλά θέλει καλό airflow και φροντίδα το SLI (και το Cosmos S που έχω δεν έχει και άφθονο χώρο και σχετικα κακό airflow...). Σε κάθε περίπτωση η μια απο τις δύο αραιά και πού, εξαρτάται απο το παιχνίδι, χρυπάει τους 90 βαθμούς. Δεν νομίζω πως είναι κάτι το τραγικό αυτό. Ο θόρυβος ίσως λίγο ενοχλεί, αλλά και πάλι και η μια μόνη της δεν είναι και αθόρυβη, απότε δεν κατάλαβα τεράστια διαφορά. Την μητρική μου μπορείς να τη δείς στην υπογραφή μου.Συνιστώ πάντως την λύση SLI η οποία σε περίπτωση υψηλών απαιτήσεων η αναλύσεων προσφέρει το κάτι παραπάνω (με κάποια προβλήματα πάντα).Χαιρετισμούς,Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Ιούνιος 15, 2011 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Καλησπέρα,δεν ξέρω για φούρνο, αλλά θέλει καλό airflow και φροντίδα το SLI (και το Cosmos S που έχω δεν έχει και άφθονο χώρο και σχετικα κακό airflow...). Σε κάθε περίπτωση η μια απο τις δύο αραιά και πού, εξαρτάται απο το παιχνίδι, χρυπάει τους 90 βαθμούς. Δεν νομίζω πως είναι κάτι το τραγικό αυτό. Ο θόρυβος ίσως λίγο ενοχλεί, αλλά και πάλι και η μια μόνη της δεν είναι και αθόρυβη, απότε δεν κατάλαβα τεράστια διαφορά. Την μητρική μου μπορείς να τη δείς στην υπογραφή μου.Συνιστώ πάντως την λύση SLI η οποία σε περίπτωση υψηλών απαιτήσεων η αναλύσεων προσφέρει το κάτι παραπάνω (με κάποια προβλήματα πάντα).Χαιρετισμούς,ΓιάννηςΠαντως με ενα profilaki που εχω φτιαξει στο afterburner η καρτα δεν περναει τους 70 βαθμους σε game,απλα πρεπει να υποστεις το θορυβο μετα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 16, 2011 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 λιγο ακυρο να μιλαμε για θορυβο ενο θα πεζουμαι πεχνιδι, και delta δεν ακους ποσο μαλλον την gtx 480 ελατε ρε πεδια.. αφου το ξερεται. με ακουστικα και ηχο απο το πεχνιδι δεν ακους εξω κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούνιος 18, 2011 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 Eλεγα να βαλω και γω τις δικες μου sli , αλλα εχω βαλει μονο στη μια accelero.Η αλλη reference ειναι οπως και ολες οι reference για κλαματα.95 βαθμοι σε furmark για μονη καρτα...Αν παρω δευτερη accelero θα το σκεφτω .Εσυ ρε καστορα μονο για οταν παιζεις αναβεις το πισι?Δλδ το να εχεις θορυβο οταν τον αφηνεις ανοιχτο να κατεβαζει δε σε πειραζει?Στο λεω γιατι με το sli κανει αρκετο περισσοτερο θορυβο απ οτι με μια καρτα , ακομα και σε idle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 3, 2011 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 θα παρω και αλλη τελικα ιδικα τωρα με το side window που βγαλαν για το corsair 600t θα ειμαι τελια. εχω gigabyte τωρα σκευτομε πια να παρω ξερει καποιος καπιο καταστημα που να τις εχει πολυ φθηνα? προτιμο gigabyte. και με ενδιαφερει ακομα βεβεα να εινε η (15I-Β) ολοι μου λενε δεν εχει σημασια απλα θα ηθελα να εχω τις ιδιες ακριβως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.