Guest Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2011 Για σας, εχω 1 gigabyte gtx 480 και σκευτομε για αλλη μια για sli. Μου λένε οτι θα δω διαφορα πολυ καλη.Αξιζει να δωσο λευτα? να περιμενο για κατι αλλο ? θελω γνωμες παρακαλώ.να ρωτισο και κατι αλλο 2 480 φτανουν την 590, η την 6990?ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούνιος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Για σας, εχω 1 gigabyte gtx 480 και σκευτομε για αλλη μια για sli. Μου λένε οτι θα δω διαφορα πολυ καλη.Αξιζει να δωσο λευτα? να περιμενο για κατι αλλο ? θελω γνωμες παρακαλώ.να ρωτισο και κατι αλλο 2 480 φτανουν την 590, η την 6990?ευχαριστω.θα είναι καλύτερες απο 580 σίγουρα τώρα για 590 ή 6990 δεν ξέρω ίσως και να είναι καλύτερες.Αν έχεις 2 καθαρά χ16 Express θα πηγαίνει σφαίρα και σίγουρα θα δείς τρελές διαφορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 3, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 GIGABYTE GA-X58A-UD3R RETAIL - - E-SHOP.GR αυτη εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιούνιος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 εξαρταται φιλε μου τι διαφορα θες να δεις? εαν θες να δεις αρκετα καλυτερα σκορς στα benchmarks ναι θα δεις διαφορα αλλα στα παιχνδια πρακτικα οχι, δλδ ναι μεν θα χεις παραπνω fps αλλα πρακτικα και 1 480 παιζει τα παντα ανετα ολα τερμα settngs σε αναλυση 1920χ1200 τι 40 τι 60 τι 100 fps σημασια εχει οτι και με μια θα τρεχουν νερο ειναι το τι ψαχνει ο καθενας Ελπιζω να σαι καλυψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούνιος 3, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 GIGABYTE GA-X58A-UD3R RETAIL - - E-SHOP.GR αυτη εχω2 x PCI Express x16 slots (x16), 2 x PCI Express x16 slot (x8) (Όταν στο PCIEX8_1 slot τοποθετηθεί μια κάρτα το PCIEX16_1 slot λειτουργεί στα x8 mode, όταν στο PCIEX8_2 slot τοποθετηθεί μια κάρτα το PC IEX16_2 slot λειτουργεί στα x8 mode). Υποστήριξη 2-Way/3-Way ATI CrossFireX/NVIDIA SLI.αν και τα λέει λίγο μπερδεμένα... από ότι κατάλαβα αν τα τις βάλεις στα 2 x16 δεν θα υπάρχει πρόβλημα. αν βάλεις μια κάρτα σε x8 θα τρέχουν και οι 2 x8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 GIGABYTE - Motherboard - Socket 1366 - GA-X58A-UD3R (rev. 2.0)αυτη εδω εχω για την ακριβεια, την revision 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 3, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 εξαρταται φιλε μου τι διαφορα θες να δεις?εαν θες να δεις αρκετα καλυτερα σκορς στα benchmarks ναι θα δεις διαφορα αλλα στα παιχνδια πρακτικα οχι, δλδ ναι μεν θα χεις παραπνω fps αλλα πρακτικα και 1 480 παιζει τα παντα ανετα ολα τερμα settngs σε αναλυση 1920χ1200 τι 40 τι 60 τι 100 fps σημασια εχει οτι και με μια θα τρεχουν νερο ειναι το τι ψαχνει ο καθενας Ελπιζω να σαι καλυψα με καλυψες ναι το γνωριζω αυτο, απλα αφου εχω που εχω την μια αξιζει πιστευο να βαλω αλλη μια να πεζει πιο ανετα. εξαλου δεν θα τις αλαξω ποτε σε αυτο το pc σε κανα χρονο θα παρω και αλλο καινουργιο οποτε πιστευο ειμαι ενταξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούνιος 3, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 εξαρταται φιλε μου τι διαφορα θες να δεις?εαν θες να δεις αρκετα καλυτερα σκορς στα benchmarks ναι θα δεις διαφορα αλλα στα παιχνδια πρακτικα οχι, δλδ ναι μεν θα χεις παραπνω fps αλλα πρακτικα και 1 480 παιζει τα παντα ανετα ολα τερμα settngs σε αναλυση 1920χ1200 τι 40 τι 60 τι 100 fps σημασια εχει οτι και με μια θα τρεχουν νερο ειναι το τι ψαχνει ο καθενας Ελπιζω να σαι καλυψα το θέμα είναι ότι πχ μετά από 6μήνες-1χρόνο τα 40fps με μία κάρτα γίνονται 20-10 άμα ειδικά είναι βαρύ το game ότι είναι μια χαρά με μια 480 αυτό είναι σίγουρο. αν δεν τι θές άμεσα μείνε με μία κάρτα και όταν έχει παίσει η τιμή της πάρε ακόμα μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 3, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 το θέμα είναι ότι πχ μετά από 6μήνες-1χρόνο τα 40fps με μία κάρτα γίνονται 20-10 άμα ειδικά είναι βαρύ το game ότι είναι μια χαρά με μια 480 αυτό είναι σίγουρο. αν δεν τι θές άμεσα μείνε με μία κάρτα και όταν έχει παίσει η τιμή της πάρε ακόμα μιακαλα ναι, δεν βιαζομαι, παρεπτιπτοντος ειδες το δευτερο site που σου εγραψα? της gigabyte απο οτι φενεται x16 θα εινε και οι 2. :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούνιος 3, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 καλα ναι, δεν βιαζομαι, παρεπτιπτοντος ειδες το δευτερο site που σου εγραψα? της gigabyte απο οτι φενεται x16 θα εινε και οι 2. :clap: ναι τούμπανος θα είσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 3, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 ^^ παιζει να τις παρω χειμωνα γιατι αλλιος θα κανο μπανιο μεσα στο δωματιο το καλοκαιρι εκτος αν παω στο αλλο δωματιο με το aircondition χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιούνιος 3, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 το θέμα είναι ότι πχ μετά από 6μήνες-1χρόνο τα 40fps με μία κάρτα γίνονται 20-10 άμα ειδικά είναι βαρύ το game ότι είναι μια χαρά με μια 480 αυτό είναι σίγουρο. αν δεν τι θές άμεσα μείνε με μία κάρτα και όταν έχει παίσει η τιμή της πάρε ακόμα μια εγω πιστευω θα περασει αρκετος καιρος ωστε να γονατιζει στα 10 fps η 480 και τοτε πιστεω πως και 2χ480 θα γονατιζουν σε κινει την περιπτωση πας σε νεα καρτα νεας τεχνολογιας γενικα ειμαι της αποψης πως για gaming ειναι καλυτερα 1 καρτα και δυνατη εκτος εαν την παρει και την βαλει μετα απο πολυ καιρο και την βρει σε πολυ μικρη τιμη και θα ηθελε μια φτηνει αναβαθμισει τοτε ναι ειναι μονοδρομος 2 καρτες πιο πολυ για benchmarks ειναι πιστευω τωρα ο καθενας εχει την αποψη του μ Anyway καλοζιρικη να ναι οτι και να επιλεξεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιούνιος 3, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 Με 226 ευρώ καινουργια και καλή gtx 480 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Ιούνιος 3, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 πωπω εχει τσεκουρωθει η τιμη της..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 3, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2011 θα ειπαρχει προβλημα αν βαλω παραδειγμα την (15I) διοτι εχω την (15I- ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Ιούνιος 4, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Μην ξεχάσεις όμως να λάβεις υπόψιν σου τον παράγοντα θερμοκρασία, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι. Αν τα PCI-E slots είναι δίπλα δίπλα δεν θα το συνιστούσα, μέχρι τουλάχιστον να χειμωνιάσει. Ας πει την γνώμη του και κάποιος που είχε το ανάλογο setup και ξέρει από πρώτο χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 4, 2011 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 ναι το γνωριζο αυτο το εγραψα και παραπανο αν ειδες ειπα αν χρειαστω τελικα οπως σκευτηκα θα την παρω τον χειμωνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 4, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Σαν 590 ή 6990 δε θα είσαι πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 4, 2011 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 συμφωνο Γιαννη, και σκευτηκα αυτο που σου ειπα να περιμενο πολυ μεχρι να φτιαχω και δευτερο μηχανημα το οποιο θα ειναι για oc με νερο και τα λοιπα και απλα θα βαλω οτι καλυτερο απο καρτα ειπαρχει τοτε, οι 2 φθηνες τις καλυτερες που θα με συμφερει σε λευτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιούνιος 5, 2011 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Μην πάρεις άλλη 1 ίδια κάρτα!Περίμενε και πάρε την επόμενη σειρά!Θα δώσεις λ7 για το τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.