Jump to content

gtx 480 sli

Guest

Recommended Posts

Για σας, εχω 1 gigabyte gtx 480 και σκευτομε για αλλη μια για sli.

Μου λένε οτι θα δω διαφορα πολυ καλη.

Αξιζει να δωσο λευτα? να περιμενο για κατι αλλο ?

θελω γνωμες παρακαλώ.

να ρωτισο και κατι αλλο 2 480 φτανουν την 590, η την 6990?

ευχαριστω.

Για σας, εχω 1 gigabyte gtx 480 και σκευτομε για αλλη μια για sli.

Μου λένε οτι θα δω διαφορα πολυ καλη.

Αξιζει να δωσο λευτα? να περιμενο για κατι αλλο ?

θελω γνωμες παρακαλώ.

να ρωτισο και κατι αλλο 2 480 φτανουν την 590, η την 6990?

ευχαριστω.

θα είναι καλύτερες απο 580 σίγουρα τώρα για 590 ή 6990 δεν ξέρω ίσως και να είναι καλύτερες.

Αν έχεις 2 καθαρά χ16 Express θα πηγαίνει σφαίρα και σίγουρα θα δείς τρελές διαφορες

εξαρταται φιλε μου τι διαφορα θες να δεις?

εαν θες να δεις αρκετα καλυτερα σκορς στα benchmarks ναι θα δεις διαφορα

αλλα στα παιχνδια πρακτικα οχι, δλδ ναι μεν θα χεις παραπνω fps

αλλα πρακτικα και 1 480 παιζει τα παντα ανετα ολα τερμα settngs σε αναλυση 1920χ1200

τι 40 τι 60 τι 100 fps σημασια εχει οτι και με μια θα τρεχουν νερο

ειναι το τι ψαχνει ο καθενας

Ελπιζω να σαι καλυψα :)

2 x PCI Express x16 slots (x16), 2 x PCI Express x16 slot (x8) (Όταν στο PCIEX8_1 slot τοποθετηθεί μια κάρτα το PCIEX16_1 slot λειτουργεί στα x8 mode, όταν στο PCIEX8_2 slot τοποθετηθεί μια κάρτα το PC IEX16_2 slot λειτουργεί στα x8 mode). Υποστήριξη 2-Way/3-Way ATI CrossFireX/NVIDIA SLI.

αν και τα λέει λίγο μπερδεμένα... από ότι κατάλαβα αν τα τις βάλεις στα 2 x16 δεν θα υπάρχει πρόβλημα. αν βάλεις μια κάρτα σε x8 θα τρέχουν και οι 2 x8.

αλλα πρακτικα και 1 480 παιζει τα παντα ανετα ολα τερμα settngs σε αναλυση 1920χ1200

με καλυψες ναι το γνωριζω αυτο, απλα αφου εχω που εχω την μια αξιζει πιστευο να βαλω αλλη μια να πεζει πιο ανετα. εξαλου δεν θα τις αλαξω ποτε σε αυτο το pc σε κανα χρονο θα παρω και αλλο καινουργιο οποτε πιστευο ειμαι ενταξει.

το θέμα είναι ότι πχ μετά από 6μήνες-1χρόνο τα 40fps με μία κάρτα γίνονται 20-10 άμα ειδικά είναι βαρύ το game

ότι είναι μια χαρά με μια 480 αυτό είναι σίγουρο. αν δεν τι θές άμεσα μείνε με μία κάρτα και όταν έχει παίσει η τιμή της πάρε ακόμα μια

το θέμα είναι ότι πχ μετά από 6μήνες-1χρόνο τα 40fps με μία κάρτα γίνονται 20-10 άμα ειδικά είναι βαρύ το game

ότι είναι μια χαρά με μια 480 αυτό είναι σίγουρο. αν δεν τι θές άμεσα μείνε με μία κάρτα και όταν έχει παίσει η τιμή της πάρε ακόμα μια

καλα ναι, δεν βιαζομαι, παρεπτιπτοντος ειδες το δευτερο site που σου εγραψα? της gigabyte απο οτι φενεται x16 θα εινε και οι 2. :clap:

^^ παιζει να τις παρω χειμωνα γιατι αλλιος θα κανο μπανιο μεσα στο δωματιο το καλοκαιρι εκτος αν παω στο αλλο δωματιο με το aircondition χαχαχα

εγω πιστευω θα περασει αρκετος καιρος ωστε να γονατιζει στα 10 fps η 480

και τοτε πιστεω πως και 2χ480 θα γονατιζουν σε κινει την περιπτωση πας σε νεα καρτα νεας τεχνολογιας

γενικα ειμαι της αποψης πως για gaming ειναι καλυτερα 1 καρτα και δυνατη

εκτος εαν την παρει και την βαλει μετα απο πολυ καιρο και την βρει σε πολυ μικρη τιμη και θα ηθελε μια φτηνει αναβαθμισει τοτε ναι ειναι μονοδρομος

2 καρτες πιο πολυ για benchmarks ειναι πιστευω

τωρα ο καθενας εχει την αποψη του μ:)

Anyway καλοζιρικη να ναι οτι και να επιλεξεις!!

Μην ξεχάσεις όμως να λάβεις υπόψιν σου τον παράγοντα θερμοκρασία, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι. Αν τα PCI-E slots είναι δίπλα δίπλα δεν θα το συνιστούσα, μέχρι τουλάχιστον να χειμωνιάσει. Ας πει την γνώμη του και κάποιος που είχε το ανάλογο setup και ξέρει από πρώτο χέρι.

συμφωνο Γιαννη, και σκευτηκα αυτο που σου ειπα να περιμενο πολυ μεχρι να φτιαχω και δευτερο μηχανημα το οποιο θα ειναι για oc με νερο και τα λοιπα και απλα θα βαλω οτι καλυτερο απο καρτα ειπαρχει τοτε, οι 2 φθηνες τις καλυτερες που θα με συμφερει σε λευτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.